צפייה בגרסה מלאה : רכב שטח להשכרה לסופ"ש
כר"מ.
אני זוכרת שהיה שרשור בנושא אבל לא מוצאת.
זוכרת גם שדיברו על הקפדה מוגזמת בהחזרה..אם אפשר לפרט למה לשים לב בקבלת הרכב..
מירי
חברים ניסו להשכיר רכב שטח , פנו להרבה חברות
בסוף הדבר היחידי היה טנדר עם מינימום השכרה לשבוע , אך ללא ירידה לשטח.
בסוף ויתרו על זה.
ב 2500 ש"ח ליום טיול יואב קווה משכיר את הלנדקוזר שלו + מדריך שלו ברכב חובה. נותן לכם לנהוג ולבחור מסלול. המחיר כולל את הדלק לרכב ועוד כמה צופרים בדרך. זאת האופציה היחידה שאני מכיר:
תגללי למטה בעמוד הזה ל"טיול פרטי..."
https://shvilim.co.il/trainings/shvilim-mobil/
יש שני מקומות בארץ שמשכירים טרקטורונים ללא מדריך, האחד בקרית גת והשני בצפון.
נראה לי שלצפוני קוראים עולם השטח.
GodsFather
16-12-20, 17:28
תודה !
בעסה..דווקא יאיר הבן שלו חמוד של ממש, אז שווה לנסות [emoji4]
ג.נ. אחיין שלי
Sent from my HD1903 using Tapatalk
דווקא יאיר הבן שלו חמוד של ממש, אז שווה לנסות [emoji4]
ג.נ. אחיין שלי
שטו ?
GodsFather
17-12-20, 18:17
ב 2500 ש"ח ליום טיול יואב קווה משכיר את הלנדקוזר שלו + מדריך שלו ברכב חובה. נותן לכם לנהוג ולבחור מסלול. המחיר כולל את הדלק לרכב ועוד כמה צופרים בדרך. זאת האופציה היחידה שאני מכיר:
תגללי למטה בעמוד הזה ל"טיול פרטי..."
https://shvilim.co.il/trainings/shvilim-mobil/זה...
geva dover
18-12-20, 14:00
יצא לי להיתקל כמה פעמים במדבר בלנד קרוזרים חדשים של "ג.ש.ר גולן", הבעלים טענו שהם מושכרים ( הגיעו עם צמיגי, הגבהה, ומיגון).
לא יודע אם הם משכירים לכל אחד או רק לאנשים מקורבים מהאזור שלהם אבל שווה בדיקה
ג.ש.ר. ניסה אומר שאין אופציה כזאת (אולי לאחד העם כמוהו..)
בליווי מדריך של יואב קווה- לא רלוונטי - מדובר אמנם ברופא אבל עם עבר של סמג"ד בשריון וניסיון נהיגה על רכבי שטח
טרקטורונים לא רלוונטי - מדובר במשפחה בת 6 נפשות.
הפתרון הלא אידיאלי כרגע שיתפזרו בין שאר הרכבים בטיול.
תודה למגיבים
מירי
אין יותר השכרת רכבי שטח בישראל כבר שנים רבות מהסיבות הידועות שכולנו רואים בכל פעם בשטח, והאמת היא שאני מצדיק לחלוטין את חברות ההשכרה שעשו את החישוב שלהן והגיעו למסקנה מתבקשת שזה לא כלכלי עבורן.
השוכר הישראלי מאמין שאם שילם הרבה כסף, מותר לו (מה מותר לו? חובתו!!!) "לקרוע את השטח", להתחרע על הרכב ולשבור לו את הצורה. ראו מה קורה כבר עכשיו בדובאי...... גם עובדת היותו של השוכר הפוטנציאלי רופא בכיר, ברזלן במיל' ובעל נסיון כלשהו בנהיגה ברכבי שטח צבאיים לפני 30 שנה (...), עדיין לא הופכת אותו למומחה גדול לנהיגת שטח. הוא עדיין בקבוצת סיכון גבוהה....
חברות מסויימות משכירות טנדרים 4X4 בעלות גבוהה תחת הגבלות וסנקציות חמורות. טנדר כזה בעל 5 מקומות בלבד - במקרה כזה יצטרכו לשכור שני טנדרים והעלויות בהתאם.
באחד מאתרי הקיאקים בצפון לא זוכר איזה חנו כמה דיסקברים עתיקים שהיה כתוב עליהם טיולי ג'יפים בנהיגה עצמית לא יודע עם זה פעיל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.