צפייה בגרסה מלאה : משאבת עזר ב110 TDI300
לפני מספר ימים,חשתי שזמן ההנעה התארך במספר שניות,בהמלצת רמי (חשמלאי לנד רובר-בכפר מנחם),בדקתי את פילטר סולר,ואכן הוא היה ריק,מה שאומר שלא נשמר "וואקום" בלולאת הדלק (כנראה שהדיאפרגמה במשאבה נפגעה).רכשתי משאבת עזר מקורית באוטו מיני,400 ש"ח כולל מע"מ.
יום שישי בבוקר,הרכבתי את המשאבה (תהליך של לא יותר מ20 דקות-לי לקח קצת יותר בגלל מחסור בכלי עבודה מתאימים),הבעיה נפתרה והרכב מניע מיד עם הנגיעה הראשונה.
צירפתי תמונות של המשאבה הפגומה-לא מקורית,ושל החדשה המקורית.
המשאבה הקודמת הלא מקורית הוחלפה והורכבה לפני 236000 ק"מ,למעשה היא החזיקה מעמד ב 40000 ק"מ יותר מהמשאבה המקורית שאיתה יצא הרכב מהמפעל.
מסקנה-אם הייתי בודק קודם,הייתי בוחר במשאבה חלופית וחוסך כ150 ש"ח בהפרש בין המקורית לחליפית.
דרור הראל
דרור שלום,
מודה לך על הכתיבה והדברים, אני בדיוק צריך להחליף את שלי, אחרי ההרכבה צריך לעשות איזשהו תהליך של ניקוז אויר או שלאחר ההרכבה ניתן להניע כרגיל?
להניע רגיל ,
סטרטר קצת יותר ארוך , עד שהאוויר מתנקז , לרוב לא צריך יותר מזה ...
אפשר קצת גם לעזור ע"י לחיצה על דוושת הגז.
shuly@Bolster
26-07-12, 00:50
מישהו הסתכל על התאריך של ההודעה של דרור ?...
אחחח...היו זמנים במערב ....
אחחח...היו זמנים במערב ....
...
דרור כותב:
לא הייתי קופץ למסקנות רק עפ המקרה הזה. בכל אופן יש מספר חברות של חלקים תחליפיים, חלקם טובות וחלקם לא. כעיקרון תמיד עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולקנות את OEM [מקורי], הבעיה היא שבארץ OEM לא תמיד זמין, יש או תחליפי או אורגינאל [עם מדבקה של לנדרובר] שזה מחיר אסטרונומי. עדיף לקנות באינטרנט מאנגליה OEM, חלקים איכותיים שאמורים לנסוע מאות אלפי קמ.
דרך אגב לפני כחודשיים קניתי את המשאבה הנל [OEM] באינטרנט מאנגלייה: כ 180 שח כולל משלוח
עלה מהאוב,כמה זמן עבר ,מאז החלפתי דיפנדר לTD5 2006 והספקתי לגור בשתי יבשות שונות,אז גם האפשרות להזמין מאנגליה לא היתה פשוטה כמו היום.
אני מתענג על השרשור הזה,יש הוכחות שאני לא רק מזיין את השכל אלה לפעמים גם תורם משהו חיובי לסייברספייס
דרור הראל
שלום
האם מישהו יכול לצרף מק"ט של החלק הנ"ל - משאבת העזר ל 110 אבל למנוע טי-ג'י-ווי או לינק לייבוא (מאנגליה) אותו חלק
תודה
שלום
האם מישהו יכול לצרף מק"ט של החלק הנ"ל - משאבת העזר ל 110 אבל למנוע טי-ג'י-ווי או לינק לייבוא (מאנגליה) אותו חלק
תודה
איזה מנוע מותקן בדיפנדר?
האם מורגש בנסיעה כאשר המשאבה לא תקינה?
הנקודה עם תחליפי זה שישנן פירמות סופר טובות כתחליפי ויש גם זבל.
לא תמיד אפשר לדעת ולכן הבחירה במקורי היא ברירת מחדל.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
איזה מנוע מותקן בדיפנדר?
תודה, הפריט סודר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.