PDA

צפייה בגרסה מלאה : מסלולים מוכנים עמוד ענן + מכשיר קשר

SHALOMKAKON
22-12-20, 13:44
שלום חברים,

אשמח לדעת האם יש דרך להוריד \ למישהו יש לשלוח לי כל מיני מסלולים מעניינים לכלי SBS בארץ.

אשמח גם לדעת איך אני מתכנן מסלול דרך העמוד הענן? אפשר לסמן דרך אתר אחר נגיד HIKING MAP לשמור ולעלות את זה לעמוד ענן?בנוסף אני מחפש מכשיר קשר אלחוטי נטען לא משהו קבוע בכלי האם יש המלצות למשהו טוב שמתממשק עם שאר מכשירי הקשר? (מוטורולה וכדומה)

תודה לעוזרים!

elibaba
22-12-20, 14:22
באתר עמוד ענן במחשב אתה משתמש באייקון של העט ואז אתה יכול לבנות מסלול איך שתרצה, אם אתה בעל חשבון רשום ונכנסת באפליקציה באותו החשבון - זה יופיע לך בנייד תחת "המסלולים שלי".

לגבי מכשיר קשר - Baofeng UV5-R, יש כאלה שמוכרים בארץ, יש כאלה שקנו באינטרנט וקיוו לטוב. אם זה נתפס במכס זה מוחרם.

נמרוד
22-12-20, 14:36
כנס ללשונית "טיולי ג'יפים" (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/10) פה למעלה. לכל סיפור טיול מצורף מסלול שאתה יכול להוריד.

SHALOMKAKON
22-12-20, 14:43
באתר עמוד ענן במחשב אתה משתמש באייקון של העט ואז אתה יכול לבנות מסלול איך שתרצה, אם אתה בעל חשבון רשום ונכנסת באפליקציה באותו החשבון - זה יופיע לך בנייד תחת "המסלולים שלי".

לגבי מכשיר קשר - Baofeng UV5-R, יש כאלה שמוכרים בארץ, יש כאלה שקנו באינטרנט וקיוו לטוב. אם זה נתפס במכס זה מוחרם.

למה מוחרם אסור להביא מכשירי קשר?

ואני צריך לצרוב אליו תדרים של הארץ?

erezgur
22-12-20, 14:52
2 שאלות שונות בלי קשר ביניהן, רצוי לפרק לדיונים שונים כדי שיוכלו גם לסייע בעתיד למי שיחפש מידע בכל אחד מהנושאים הללו.

מכשירי קשר היחידים שמותר לקנות ולהגיד בארץ למי שאינו מחזיק תעודת חובב רדיו - מכשירים קטנים עד 0.5w צרובים מראש ל"תדרים אירופאים". בשנה+ האחרונה התהדק הפיקוח על ייבוא מכשירים שאינם מוצאים לשימוש וכאשר הם נתפסים ואמן לך אישור ממשרד התקשורת - לא תוכל לקבלם.

נשלח מהנייד

elibaba
22-12-20, 15:50
ולגופוצשל עניין המונח "לצרוב" שייך לעבר הרחוק, היום מתכנתים תדרים עם מקלדת המכשיר או באמצעות חיבור בכבל למחשב.

-->