צפייה בגרסה מלאה : מדבר יהודה בקטנה
מעוניין לצאת לטיול מחר בבוקר, לפני שמתחיל הסגר.
התכנית להתחיל את הטיול מהמלונות, בסביביבות 10. עלייה דרך מעלה יאיר ונסיעה לכיוון צפון לאורך המצוק עד אלמוג, טיול שישבת קצר. מחפש שותף/ים, כרגע זה אני וג'וי, גולדן מעורב בן 6.
נוסע עם סיקס פתוח נעול כפול.
לחילופין, אם מישהו הולך לטייל באותו איזור אשמח להצטרף
ממעלה יאיר ועד אלמוג זה לא בקטנה. זה מסלול של שלושה ימים שאפשר לדחוס ליומיים אם מוותרים על חלק מגיחות התצפית, אם אין בעיות מכניות ואם יוצאים מוקדם בבוקר (אנחנו בתקופה בה הימים ההם הקצרים בשנה).
הייתי שוקל לסיים במצוקי דרגות, או לחתוך דרך מעלה עמוס לגוש עציון, להתחיל מכפר הנוקדים, לחתוך לכרמל ולחזור דרך יער יתיר וכו''
נשלח מהנייד
אתה יכול לעלות במעלה יאיר ולצאת בכביש של מצדה - זה לא צריך להיות ארוך מדי
יותר מזה אני לא בטוח שהייתי ממשיך צפונה, אין לך כלכך איפה לצאת מהשטח בלי לחצות איזורים פחות ידידותיים אם נכנסת ללילה
על מה אתה נוסע? וכמה ניסיון יש?
אם על רכב מתאים ויש ניסיון, אפשר גם טיול קצר (יחסית) דרך מעלה זרון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הוא רשם - סיקס פתוח... טיול שישי-שבת
נשלח מהנייד
תודה על הדאגה, מכיר את הציר. לא רואה סיבה להסתבך יותר מדי, מה גם שאני צריך לחזור צפונה בסוף הטיול, ככה שאלמוג זה גם ככה בכיוון שלי. הכוונה להתחיל מוקדם בבוקר, ובמקרה הכי גרוע עם לא מסיימים את המסלול אז לחתוך במצוקי דרגות וילות צפונה, למרות שעשיתי את המסלול הזה מספר פעמים ואין בעיה לסיים אותו ביומיים (כמובן שאם עושים את המסלול הזה עם ג'יפון או suv רך אז יש מצב שזה לא ייגמר ביומיים)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.