PDA

צפייה בגרסה מלאה : דבק דו צדדי לדשבורד?

Juv
30-12-20, 08:11
מעוניין להדביק פלטת פלסטיק קטנה לדשבורד, בשביל להצמיד אליה עם suction cups מחזיק לנייד, טבלט וכו'.
הדשבורד ממש לא חלק אז אי אפשר לחבר אליו ישירות את המחזיקים.
דבק דו"צ מומלץ שידביק פלסטיק לדשבורד כמו שצריך, לא ייגמר מהחום בתוך הרכב ושגם אפשר יהיה להסיר אותו במידת הצורך?

guyo
30-12-20, 08:16
חלק מזרועות מגיעות עם פלאטה קטנה ועגולה שנדבקת לדשבורד ויוצרת משטח חלק להצמדה של כוסית היניקה. חפש אולי מתקן שמגיע עם הפלאטה או שאולי מוכרים אותה בנפרד בחנויות לאביזרי סלולר.
חוץ מזה ל M3 יש דו''צ חזק מאוד אבל לא בטוח לגבי יכולת ההסרה שלו

גיא

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

אייל
30-12-20, 09:12
יש ל-3M דו"צ שמוגדר, אם אני זוכר נכון, לכ-25 ק"ג. זה מחזיק הכל וגם יורד אחרי תקופה לא קצרה. קונים בטמבוריות.

איל מ
30-12-20, 13:08
חלק מזרועות מגיעות עם פלאטה קטנה ועגולה שנדבקת לדשבורד ויוצרת משטח חלק להצמדה של כוסית היניקה. חפש אולי מתקן שמגיע עם הפלאטה או שאולי מוכרים אותה בנפרד בחנויות לאביזרי סלולר.
חוץ מזה ל M3 יש דו''צ חזק מאוד אבל לא בטוח לגבי יכולת ההסרה שלו

גיא

נמכרת בנפרד. במקרה ראיתי היום:
132132132133

guyo
30-12-20, 14:39
נמכרת בנפרד. במקרה ראיתי היום:
132132132133בול כזה

Juv
30-12-20, 14:44
מעצלות סגר הזמנתי בדיוק פלטות כאלה (עם מדבקה של 3M) לפני כשבועיים מאמזון.
רק שכנראה שה-3M לא בדיוק 3M כי זה לא נדבק לכלום....
אני אכנס כאן לאיזה חנות סלולר ואקח משהו עם 3M אמיתי.
תודה

Pageup
30-12-20, 16:01
הדברים שעובדים טוב של 3M זה ה VHB, הם טובים לטמפ' וכח משיכה. ויחסית קל להוריד
אותם (מגלגלים אותם והם יורדים, במשיכה הם לא).
אתה יכול לנסות גם את ה 3M השקוף. הוא גם חזק להפליא.

איל מ
30-12-20, 16:38
אפשר גם סתם לקחת כל פלסטיק חלק (עגול, או לחתוך לעיגול), קצת לחספס צד אחד עם נייר ליטוש גס, ולהדביק עם חביב הפורום- סופר 7.
לשים כמה נקודות קטנות של סופר, אחרת אי אפשר יהיה לפרק.
לקח נוסף, לא להשתמש בפלסטיק דק או גמיש מדי, כי אז הוא "מוותר" לואקום של כוס היניקה (ask me how i know) .

נמרוד
30-12-20, 19:06
אחרי המשחקים תגיע לדבק היחיד שמחזיק באמת.
132135

boaz avrahami
30-12-20, 19:58
אפשר גם סתם לקחת כל פלסטיק חלק (עגול, או לחתוך לעיגול), קצת לחספס צד אחד עם נייר ליטוש גס, ולהדביק עם חביב הפורום- סופר 7.
לשים כמה נקודות קטנות של סופר, אחרת אי אפשר יהיה לפרק.
לקח נוסף, לא להשתמש בפלסטיק דק או גמיש מדי, כי אז הוא "מוותר" לואקום של כוס היניקה (ask me how i know) .

אתה רשע.
לקחת מנמרוד את הסופר 7 והוא עבר לברגי פח פח.
זה כנראה ימשיך בברגי איסכורית אצל מישהו.

בשורה הפחות מזיקה הדבק של 3M VHB בטווח טמפרטורה הגבוה מבין השלוש עושה עבודה ללא דופי

tallevi
30-12-20, 21:07
סופר 7 זה המיץ של הזבל...לא מבין מה מתלהבים מהחומר הנחות להפליא הזה...לא היתה לי פעם אחת שעשה את העבודה.

לא מומלץ מבחינתי אפילו כתחליף למסטיק משומש.

בטח לא שיש את ה 11cf של סיקה בסביבה...

טל.

guyo
30-12-20, 21:38
הדברים שעובדים טוב של 3M זה ה VHB, הם טובים לטמפ' וכח משיכה. ויחסית קל להוריד
אותם (מגלגלים אותם והם יורדים, במשיכה הם לא).
אתה יכול לנסות גם את ה 3M השקוף. הוא גם חזק להפליא.איפה קונים vhb? זמין בטמבוריות או אמזון?

איל מ
30-12-20, 21:47
סופר 7 זה המיץ של הזבל...לא מבין מה מתלהבים מהחומר הנחות להפליא הזה...לא היתה לי פעם אחת שעשה את העבודה.

טל.
לא יודע מה להגיד לך, הדבקתי לא מעט דברים שגם אלוהים לא יפריד אותם. אז או שאתה קונה סטוקים ישנים, או שאני לא יודע מה (אני לא אעז לרמוז שאנשים לא יודעים להפעיל מכונה משוכללת כמו... דבק).
אצלי באוטו יש כבר כמה שנים עיגול פלסטיק שמודבק על הדשבורד עם ארבע נקודות קטנות של סופר7. אליו מחוברת בואקום זרוע טלסקופית די ארוכה שמייצרת לא מעט מנוף. כמובן שזה חוטף לא מעט שמש (אאל"ט בדיוק מה שפותש רצה לעשות) וזה מחזיק.

ולשם המחשה נוספת,
כדי להסתלבט על חבר מעשן במשרד הדבקתי עם סופר 7 מצית (בעמידה) לשולחן עם ציפוי פורמייקה. שני חומרים שקשה להדביק, בטח בחתך כל כך קטן. כשהוא בא לגנוב את המצית, היא תלשה יחד איתה את הציפוי של השולחן.
הנה התוצאה:
132141

*אין בכל האמור להפחית בערכם של דבקים יוקרתיים אחרים שאין לי נסיון איתם.
**משתמש בסופר הרגיל, לא בhigh tack, ובשפורפרות קטנות, לא טיובות של אקדח.

ד ו ר ו ן
31-12-20, 07:22
טל.
אחרי ככ הרבה ״לא״,
אז מה כן?

(חוץ מהסיקה שלא הכי זמין ועושה אותו דבר).

אתה מכיר שסופר7 זה סדרה ולא מוצר אחד (כמו סיקה)?

מוטי ג.
31-12-20, 07:46
נמרוד עבר לפח פח, אני הדבקתי לדש בורד עם אפוקסי פלסטלינה, אני מניח שהוא יתלוש את כל הדש בורד של הדיסקו קומפלט

נמרוד
31-12-20, 08:13
פני שטח של דשבורד ממש נועדו לסכל הדבקה. החומר והטקסטורה. כל נסיון לחבר משקל משמעותי בלי לפגוע במשטח נידון לכשלון. גם הדבקה אמיתית (לא דו"צ) לא תחזיק לאורך זמן בלי גיבוי מכאני.

איך אומר ברלי? מחובתי לומר אמת לא נעימה בפרצוף שלכם [emoji16]

ובועז - אתה טועה ומטעה. שגריר סופר7 פה בפורום זה דורון. אני תמיד אנסה קודם כל לרתך.

boaz avrahami
31-12-20, 09:00
ובועז - אתה טועה ומטעה. שגריר סופר7 פה בפורום זה דורון. אני תמיד אנסה קודם כל לרתך.

לא יודע מי יותר שגריר...
אני מדי פעם קורא על התיקונים בטנדר של אסף וכל חלק שהוא מפרק היה מודבק בסופר 7.
אולי הקשבת לדורון יותר מדי?!

לגבי דשבורד בטקסטורה מגורענת- זו הסיבה שמשתמשים בדבק ולא בוואקום.
מוצרים של 3M הם כמעט תמיד יוצאים מהכלל. דבק ה VHB עומד באופן מרשים במשימות כאלו. בגלל החום בתא הנוסעים יש להתאים את הדגם הנכון לעמידות בטמפרטורה וכמובן שלא יהיה מזוייף.

כל פתרון אחד- ובמיוחד קודח יהיה נזק בלתי הפיך לדש שהוא חלק יקר.

חנן-ג'יפולוג
31-12-20, 09:09
לצערי, גיליתי אתמול שיש דבר כזה דו"צ חזק מדי.
הסרתי מחזיק טלפון וזה מה שנשאר:

https://imageshack.com/i/pmFS6Oxnj

https://imageshack.com/i/podHqpFhj

מבאס.
האמת צריכה להיאמר: ציפוי הדשבורד הותיק איבד כבר מזמן מהגמישות שלו, והיו כבר קודם סדקים, כמו הסדק שנראה בצילום. אני כבר תקופה ארוכה מהרהר באפשרויות של חידוש הדשבורד.

בינתיים, הדבקתי שם מחזיק טלפון משופר שמכסה את הפצע.

נמרוד
31-12-20, 09:09
כנראה שהיד שלפני הקשיבה לדורון. אני השתדלתי לא לגעת.

וברצינות - הדו"צים של 3M מעולים, ויש עוד דבקים מעולים. מכיר ומשתמש הן בתחביב והן מקצועית. אבל דבק זה לא פתרון קסמים, יש חומרים וכוחות (וכיווני כוחות!) ותנאים שמתאים להדביק בהם, ויש שלא.

אבל הכל טוב, לנסות לא מזיק.

איל מ
31-12-20, 09:11
פני שטח של דשבורד ממש נועדו לסכל הדבקה. החומר והטקסטורה. כל נסיון לחבר משקל משמעותי בלי לפגוע במשטח נידון לכשלון. גם הדבקה אמיתית (לא דו"צ) לא תחזיק לאורך זמן בלי גיבוי מכאני.

אתה יותר ממוזמן לקפוץ אלי לקפה ולראות איזה יופי הדבק מחזיק כבר שנים.
(מצד שני, דשבורד של דיסקו הוא מחוספס).
כמו שאמר בועז,
אם הדשבורד חלק, אז מראש אין סיבה להשתמש בדבק, כי הואקום יחזיק.
מנצל"ש כדי להזכיר לכם שיש לי תושבות ואקום חזקות שמחכות לדורש:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/117898-%D7%9C%D7%9E%D7%A1-%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%94

ד ו ר ו ן
31-12-20, 13:06
נמרוד,
בניגוד לאקזמפלר שהעברת לאסף, אצלי יש מעט מאד סופר7 ברכב.
זה חומר נהדר להרבה דברים אבל אני חסיד של תיקונים או דיגומים שאפשר לפרק ולהחזיר למקור, וסופר7 או ברגים קודחים לא עונים להגדרה הזו.

Juv
31-12-20, 14:09
מכיוון שכולם ממליצים על 3M ברור שהלכתי וקניתי דוצ של טסה.
דוצ יעודי לשימוש מחוץ לבית, כמה ק''ג טובים למטר מרובע, עמיד עד 90 מעלות. זה טסה, אז כנראה שמישהו ממש מדד עם מדחום.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
31-12-20, 14:18
נראה לי שהתכוונת לק"ג לס"מ רבוע. לא מטר רבוע, או לחילופין, למטר רץ.

Juv
31-12-20, 14:19
נראה לי שהתכוונת לק"ג לס"מ רבוע. לא מטר רבוע.כמובן

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

asafk
31-12-20, 18:29
לא יודע מי יותר שגריר...
אני מדי פעם קורא על התיקונים בטנדר של אסף וכל חלק שהוא מפרק היה מודבק בסופר 7.
אולי הקשבת לדורון יותר מדי?!

לגבי דשבורד בטקסטורה מגורענת- זו הסיבה שמשתמשים בדבק ולא בוואקום.
מוצרים של 3M הם כמעט תמיד יוצאים מהכלל. דבק ה VHB עומד באופן מרשים במשימות כאלו. בגלל החום בתא הנוסעים יש להתאים את הדגם הנכון לעמידות בטמפרטורה וכמובן שלא יהיה מזוייף.

כל פתרון אחד- ובמיוחד קודח יהיה נזק בלתי הפיך לדש שהוא חלק יקר.אתה סתם מלכלך על הטנדר המסכן. כל התיקונים הם של מה ש*לא* הודבק בסופר 7...

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

tu3s
31-12-20, 18:53
לאחרונה אני משתמש בדבק העונה לשם טורבו טאק.
באחד מהמקרים בו השתמשתי בו , הוא נדבק היטב על קרמיקה ומחזיק את הסטנד של הדוש במקום ללא צורך בקדיחה בקרמיקה.
https://i.ibb.co/q1njYLm/1200004.jpg

-->