PDA

צפייה בגרסה מלאה : יעוץ בבחירת רכב לטיולים + קצת יומיום

Itai Israel
02-01-21, 09:11
בוקר טוב
די חדש בפורום ונהנה מהמון חומר קריאה,ממש כיף.
אני מחפש רכב לטיולים בעיקר וקצת בית עבודה (הרכב יהיה שני בבית וינסע רק כשצריך) לאחר שיטוט בלוחות למיניהם די מתקבע על סאנגיונג לסוגיהם.(חשבתי גם על ג'ימני אבל הוא כנראה יהיה קטן וצפוף ליומיום לזוג+2 ידים קטנים).
מפה לשם מה שנכנס בתקציב (כ 30K) הוא האקטיון ורקסטון,הרעיון היה לקנות משהו זול ולהשאיר כסף ספייר בצד לתיקונים הגבהות מיגון וכ"ד.
החשיבה לקנות אקטיון/רקסטון למגן ולהגביהה ובהמשך להוסיף עוד דברים בהתאם לצורך.
בתכלס אני נוטה יותר לכיוון האקטיון כי לא בא לי להתעסק עם מנוע דיזל ישן שעבר כ 300K אבל לא שולל.
כמה הרכב אמין?
הבנתי שיש להחליף שמן גיר כל 60K ק"מ והוא יקר ונדיר,האם יש תחליפים ומה הנזק אם אני קונה רכב שלא החליפו בו שמן אף פעם?
כמובן שכל נושא באמינות בסיסית תקלות ועוד יתקבל בברכה.
כמו כן מוסכים באיזור יקנעם/חיפה לבדיקה התייעצות וכ"ד.
לגבי טיפולים יש לי ידע וידיים טובות לעשות דברים לבד כמובן שעד גבול מסוים כמו כן יש "תחת" לשבת ולהזמין חלפים מחו"ל במידה וצריך.
היו ברשותי כבר רכבי שטח +שטח לייט והויטרה שהייתה לי (שנת 2005) האכילה אותי קש עד שנמאס לי ומכרתי,לא בא לי לחזור לזה שוב תאמת.

תודה ואחלה שבת

erezgur
02-01-21, 09:52
שלום וברוך הבא,

לא ברור לי ממה שרשמת האם אתה כבר נעול על סוג רכב מסויים ורוצה עליו יותר פרטים או שאתה פתוח להתייעצויות ם לגבי רכבים אחרים.

אם אתה עדיין לא סגור על סוג ספציפי - נסה להוסיף כאן תגובה עם תשובות קצרות לכל השאלות המופיעות בשרשור הנעוץ בראש פורום זה (קישור - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/28546) כדי שנבין טוב יותר את הציפיות / דרישות שלך מהרכב (הבנתי שהתקציב הוא 30 אש"ח ושמדובר בזוג + 2 ילדים, אבל יש עוד גורמים שעשויים לסייע בבחירת הרכב הרצוי).

אם כבר ננעלת על אקטיון / רקסטון - אעביר את השאלה שלך לפורום המתאים...

בהצלחה!

Itai Israel
02-01-21, 12:57
שלום ארז
לא נעול בכלל על סוג הרכב,וכן אנחנו זוג +2 והרכב טיולים לא יהיה רכב עיקרי,רק נסיעות קצרות וכאמור גם טיולים.
משהו כמו 8k ק"מ בשנה וזה השיא.
מבחינה תקציבית ראיתי שזה הכי חדש שאני יכול לקנות בסכום המדובר ולכן קוסם לי.
כמו כן אין לי בעיה להשקיע ברכב כדי שיהיה עביר יותר ממצבו המקורי.
תודה

erezgur
02-01-21, 13:03
לא נעול בכלל על סוג הרכב,וכן אנחנו זוג +2 והרכב טיולים לא יהיה רכב עיקרי,רק נסיעות קצרות וכאמור גם טיולים.

אז אני ממליץ בחום לפעול כך:

אם אתה עדיין לא סגור על סוג ספציפי - נסה להוסיף כאן תגובה עם תשובות קצרות לכל השאלות המופיעות בשרשור הנעוץ בראש פורום זה (קישור - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/28546) כדי שנבין טוב יותר את הציפיות / דרישות שלך מהרכב (הבנתי שהתקציב הוא 30 אש"ח ושמדובר בזוג + 2 ילדים, אבל יש עוד גורמים שעשויים לסייע בבחירת הרכב הרצוי).

-->