התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המלצה על מצבר (ג׳ימני)

Zivcar
05-01-21, 09:35
כמו בכותרת,
מצבר נחלש. בהנעה יום יומית הכל תקין, אבל בעקבות הקורונה קורה שהרכב עומד 6-7 ימים מה שמביא להנעה קשה. תחושה שאין מתח מספק.
ושוב כל עוד נוסעים כל יום הכל תקין. בעבר עמד בשקט גם 10 ימים והניע רגיל.
המצבר הקודם הוחלף באוטודיפו (נתקעתי רחוק מהבית).
עכשיו כשיש לי את הפריביליגיה לבחור:
על איזה מצבר ממליצים?
היכן קונים מצבר שלא במקרה חירום? המלצות באיזור רחובות?
כרגע המצבר 45A. מישהו שם בג׳ימני גדול יותר?
אשמח לחוכמה המונים.

הרכב כנראה ימכר בטווח של עד שנה, אז אין רצון להשקיע במצבר פריקה עמוקה סופר יקר. מצד שני לא רוצה זבל שעלול למות דקה לפני שאני מוכר את הרכב.

מוטי ג.
05-01-21, 09:40
בן כמה המצבר שלך?
אם מעל 3 שנים , תחליף.
אם אפשרי מבחינתך לתת לו לעמוד מחובר למטען מצברים אז זה נראה יחסוך לך את החלפת המצבר (לך.... לא לבעלים הבא) והרווחת מטען מצברים.
לדעתי הוא זול יותר ממצבר.

אני הייתי הולך על מטען מצברים.כשהוא לא יניע יותר אז הייתי מחליף מצבר.
כל זה נכון כל עוד האשה לא נוהגת באוטו, אם היא נוהגת הייתי מחליף מצבר כי לקבל ממנה טלפון שהיא נתקעה ולא מגיעה לאיסוף מהגנים יעלה לי יותר.

erezgur
05-01-21, 09:45
אתה מדבר על מצבר התנעה, יחיד ברכב, אז מתברר פריקה עמוקה לא רלוונטי במקרה שלך ואיך לך גם מערכת stop start אז בהחלט מדובר מצבר " פשוט".
אתה יכול לבדוק מחירים של מחבר מתאים ב2-3 מקומות (אתה יכול להתקשר גם לענק-המצברים וגם למקסם מצברים, למשל).
אם היה מדובר המצבר לכמה שנים הייתי ממליץ לבדוק מהו המצבר הגדול ביותר הנכנס במקום שיש לך בתא המנוע (היה לפני כמה שבועות שרשור דומה לגבי ג'ימני), מחשב את היחס בין מחיר המצבר למספר חודשים האחריות וכו', אבל אתה מדבר על מצבר לשנה אחת אז כנראה שהייתי בוחר מצבר סביר (אישית - לא אוהב את שרפ, וולטא) במחיר טוב וזהו...

נשלח מהנייד

elad18
06-01-21, 21:21
בתושבת המקורית לא נכנס מצבר גדול יותר.

זכור לי אבל שבחור מקהילת הסוזוקי רשם בעבר שהוא הזיז את קופסת הפיוזים למיקום אחר אצל חשמלאי וככה הצליח לשים מצבר גדול יותר (60 אמפר אם אני זוכר נכון).

לא נראה לי ששווה את ההתעסקות, בטח אם אתה מתכנן למכור את הרכב.

-->