צפייה בגרסה מלאה : הנה משהו ששווה לחכות לו (מונסטר גאראז' חוזרת)
ערוץ דיסקאברי מודיע שאחרי 14 שנים ג'סי ג'יימס חובר פעם נוספת לערוץ כדי לייצר עונה חדשה של מונסטר גאראז'
https://corporate.discovery.com/discovery-newsroom/monster-garage-starring-jesse-james-returns-to-discovery-channel-in-2020/
הוותיקים כאן בטח זוכרים את העונות הישנות, בהן אגב היה גם משתתף ישראלי. למי שלא מכיר את הסדרה - ג'סי ג'יימס לוקח צוות של מכונאים והם לא סתם משדרגים רכב, אלא בונים ממנו משהו חדש לחלוטין - שילוב בין דלוריאן לרחפת, קדילאק שהיא גם מכונת גריסה ואיזה רכב אחר שאני לא זוכר מהו, שהיה גם משאית זבל כולל זרוע השלכת פחים.
ג'סי ג'יימס עצמו כנראה היה משועמם מאוד בשנים האחרונות והיה גם בלא מעט שערוריות, כולל בגידה עם חשפניות, חשדות לתחביב לא בריא לנאציזם ועוד. בכל מקרה, בשנת 2011 ג'יימס הגיע לישראל במסגרת סדרה על ריתוך ועבודות מתכת, הוא התארח אצל אדם ששמו אורי חופי.
בפרק עם הישראלי, הגיע בתור המומחה להידראוליקה, ג'סי ממש מעליב אותו ואומר שהוא לא יודע על מה הוא מדבר. בהמשך הפרק רואים שהישראלי צדק ושג'סי יצא קציצה.
בקשר לנפחות, הסיפור הוא שג'סי שאל בקבוצות הנפחות מי הנפח הכי טוב ונאמר לו שבשום פנים ואופן לא ללכת לאורי חופי בקיבוץ עין שמר. הוא דווקא כן הלך אליו. אורי לא ידע כלל מי זה. ג'סי הגיע כמו BIG SHOT אמריקאי והאמת שהיה לא רע בכלל (הוא אפילו יצר באיזה שלב אחרי שחזר לארה"ב אקדח שעשוי מפלדת שכבות. זה לא פשוט). הוא קנה מאורי את כל הכלים שהיו לאורי למכור, כולל סדן של 120 קילו.
אורי חופי, המאסטר שלי לשעבר, הוא אחד הנפחים הכי ידועים בעולם. הוא פיתח שיטה וכלים שמונעים מחלות אצל נפחים. הוא מוכר כלים כמו פטישי חופי (פטיש מאוד מאוזן), סדני חופי (למרות שלהבנתי כבר נגמרו כי הוא לא מוצא איפה לצקת במחיר סביר), מלקחיים וציוד אחר לנפחות. יש לו נפחיה גדולה בקיבוץ עין שמר ואני לא יודע אם הוא עדיין מעביר קורסים. מומלץ לבקר כי זו חוויה. הטיפוס צעקני, מקלל ומאוד דעתני אבל חולק ידע ומורה בנשמה.
אני מאמין שהסדרה לא תהיה דומה למקור. מאז היו עוד מלא סדרות, חלקן טובות ומעניינות יותר. קוריוז קטן, שמעתי איפשהו שכשהמצלמות כבות, המכונאים האמיתיים באים ועושים את העבודה. זה הכול SHOW.
חלקן טובות ומעניינות יותר. SHOW.
מה למשל?
היום, כשבהרבה סדרות כמו COUNTING CARS אתה מריח את הבולשיט, אני מחפש את הסדרות היותר מעניינות. ברור שרובן המכריע די מבוימות...אבל עדיין כיף לראות
הוא כבר הרבה שנים מקפל פלדות, שולח לעיבוד שבבי אצל יצרני נשק קאסטום דוגמת STI ומרכיב כלים מאד יפים, ממש יצירות אמנות, שנרכשים בעשרות אלפי דולרים.
בעידן יוטיוב כבר לא צריך לחכות לשום סדרת טלויזיה, יש הצפה של כוכבי רשת בכל נישה, חלקם מוכשרים ביותר ומעניינים ביותר שמתפרנסים לא רע מהעניין ומפיקים סרטונים בקצב גבוה.
מה למשל?
היום, כשבהרבה סדרות כמו COUNTING CARS אתה מריח את הבולשיט, אני מחפש את הסדרות היותר מעניינות. ברור שרובן המכריע די מבוימות...אבל עדיין כיף לראות
מכיר את Rust Valley Restorers?
נקרא ״משפצי החלודה״.
הוא לא ״סלבריטי״, מסתובב בבגדי עבודה ובונה מכוניות אספנות לאנשים רגילים, מרגיש יותר אותנטי.
מכיר, בטח, אבל משום מה פחות מתחבר. תכלס כנראה שקשה למצוא דברים טובים בערוצי הטלויזיה- אבל תכניות מקוונות כמו dirt every day נותנות מענה יפה.
מכיר, בטח, אבל משום מה פחות מתחבר. תכלס כנראה שקשה למצוא דברים טובים בערוצי הטלויזיה- אבל תכניות מקוונות כמו dirt every day נותנות מענה יפה.
+1 ל DED.
במוטור-טרנד ניתן למצוא גם את Ultimate Adventure. מסע שטח אתגרי ברחבי ארה"ב. אירוע שנתי שנמשך שבוע ומסתיים ב- 4 ביולי (יום העצמאות האמריקני). המסע מאורגן ע"י מגזין רכבי השטח "פיטרסון 4X4" ומשתף את משפרי ה-4X4 הטובים בארה"ב. שבוע של מסע 4X4 אתגרי מאוד. רק המארגנים יודעים מה מצפה למשתתפים בהמשך. כלי הרכב חייבים להיות כשירים לנסיעה בכבישים ובמסלולים האתגריים ביותר של ארה"ב. כל מה שנשבר מתוקן בשטח. ריתוכים, ושבצורים מדהימים, רק כדי להגיע אל מחנה הלילה ולא לפרוש.
בכל שנה מצרפים רם 3-4 כ"ר של קוראי המגזין.
שווה לראות את ה אירועים הראשונים שהחלו ב 2006 ולהתקדם עד 2020.
ערן CJ
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.