צפייה בגרסה מלאה : שיפורים לווינר
אהלן חברים !
אני לפני רכישה של ווינר 2009
הוא מתאים לי למה שאני צריך, אבל אני מבין שהשוק שיפורים שלו על הפנים ואין יותר מידי לאן לשפר אותו...
עכשיו שלא תבינו לא נכון - אני ממש לא מחפש מכונת אקסטרים . רק חשבתי להגביה קצת ולמגן ואולי איזה טמבון יפה , שיהיה קצת יותר קל בטיולים ופחות פוטנציאל לנזק .
אני מבין שהעניין של המוטות פיתול מאוד מגביל.
מה האופציות שלי ? אפשרי לתת לו קצת גובה ?
מומלץ למתוח מוטול פיתול ? וכמה הנסיעה תהיה נוחה ?
מודה לכם מאוד
חקרתי קצת את הנושא, ממש לא חסר שיפורים.. יש נעילות, יש הגבהות, יש מוצרים משלימים בפרטים שגם לג'יפים של jeep אין, אבל.. אין שוק בארץ, הכל באוסטרליה.
בשלב ראשון, הייתי יוצר קשר עם הנפלד ומברר בקשר לקיט אולדמן ו2 נעילות. פגושים ומיגונים אפשר לייצר.
boaz avrahami
12-01-21, 20:51
ווינר זה לא השם המוכר בעולם לטנדר הזה.
נדמה לי שהוא נקרא D22 אבל תוודא
באוסטרליה הוא נקרא Navara D22.
יש שם לא מעט שיפורים ועם 2 אינץ הגבהה, זוג נעילות וצמיגי 265/75/16 הוא כנראה יגיע רחוק.
למרות הסלידה של רוב חברי הפורום ממנו אני די מחבב אותו רק צריך לקחת בחשבון הוא טנדר גס מאוד.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
אז שיפורים יש - אבל לא בארץ ... מה עושים ?
מביאים מחול ? אם כן איך ?
אין למצוא בארץ ?
תודה על התגובות
נעילות ARB יש ולדעתי יש גם מקבילים סיניים.
הגבהה יש לאולדמן ולדעתי גם לאיירון מן, צריך לבדוק מול היבורנים מלאי.
מיגונים יש לגתוס, כנ"ל לבדוק מלאי ואולי לעוד חברות, מקסימום אפשר לתכנן וייצר.
צמיגים זו בעיה חוקית, המידות לווינר הן 235/75/15 או 205R16 וזה נבלה והשני טרפה. באוסטרליה עם הגבהה 2 אינץ הם מרכיבים 265/75/16 שזה יופי אבל לא חוקי בארץ. שאלות בנושא הזה מסווגות כקיטבג ;)
אגב, בחיפושי הטנדר שלי ראיתי כמה ווינרים, אם תמצא אחד שמור זו קניה לא רעה לדעתי אבל זה יהיה קשה עד בלתי אפשרי. אצלי התקציב בסוף גדל משמעותית וקניתי האנטר חדש יותר.
כשקונים טנדר כזה זה בגלל שהוא נותן תמורה טובה למחיר (=פאקינג זול). השיפורים בשבילו צריכים להיות במחיר סביר.
לפי הסדר:
1. צמיגים - 235.85R16 שטח מלא.
2. זוג נעילות דיפרנציאל אוטומטיות - LOKKA בהזדמנה ישירה מאוסטרליה, עודף מ4,000 שקל אצלך ביד.
132327
3. הגבהה ומיגונים -
יש קיט הגבהה אולדמן בקטלוג, יש מיגוני ARB. השאלה אם נשאר במלאי בארץ - טלפון ליבואן הנפלד טכנולוגיות. שאל אותם גם לגבי נעילות ARB, אבל זה סדר גודל של פי 5 מלוקה, לא בטוח שזה הכיוון שלך...
כנס גם לאתר של אספיר, יש להם מיגונים ופגושים, שוב, לא בטוח שכל דבר אכן קיים עדיין במלאי.
וכנ"ל רסטה, אאוטבק טכנולוגיות.
geva dover
14-01-21, 12:04
אם כבר מדברים על הווינר,
הרגע גיליתי שהוא בשנת 2009 עם מוטות פיתול, יש בכלל שנים שבהם הוא מקבל קפיצים קדימה?
כשהוא הופך להיות D40 נבארה.
אם כבר מדברים על הווינר,
הרגע גיליתי שהוא בשנת 2009 עם מוטות פיתול, יש בכלל שנים שבהם הוא מקבל קפיצים קדימה?אם הוא היה עם סלילים הוא לא היה ווינר. הוא היה שווה קצת יותר.. הוא היה נבארה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
יש לך טעות אסף, הם שווים אותו דבר.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
לא יודע מה שווה יותר, אבל כנראה נבארה עשוי מזהב, כי אף אחד לא מוכר.
בחיפוש ביד2 של נבארה 4×4 בין השנתונים 2015-2021, יש רק תוצאה אחת, שנת 2020, מסוחר (שתי מודעות של אותו רכב).
אז או שלא מכרו כאלו בכלל (ואני דווקא רואה כאלו על הכביש), או שזה אוטו ממש טוב שלא נפטרים ממנו.
למישהו יש פתרון לחידה?
דיברתי עם הנפלד, בגדול אמר שלא משתלם להביא את הקיט הגבהה לארץ כי אין מספיק ביקוש ... ואין בארץ .
דיברתי עם עוד הרבה סדנאות ויבואנים - בשום מקום לא היה פתרון אמיתי להגביה חוץ מלהוסיף עלה ולמתוח את המוטות פיתול . השאלה אם אפשר ליבא קיט מחול ? כי יש דברים מאוד טובים ולא יקרים יותר מידי...
או אם מישהו יכול להפנות אותי למקום שכן יכול למצוא פתרון של קיט מלא.
תודה
בחיפוש ביד2 של נבארה 4×4 בין השנתונים 2015-2021, יש רק תוצאה אחת, שנת 2020, מסוחר (שתי מודעות של אותו רכב).
אז או שלא מכרו כאלו בכלל (ואני דווקא רואה כאלו על הכביש), או שזה אוטו ממש טוב שלא נפטרים ממנו.
למישהו יש פתרון לחידה?
באמת נמכרו מעט מאד, ברמה של עשרות יחידות בשנה, אפילו לא מאה.
חכו חכו.. עוד כמה שנים אביא את בשורת הווינר.
- - - Updated - - -
למישהו יש פתרון לחידה?
או שאתה לא מחפש נכון..
132336
הבט על השנתונים שציינתי.
לקנות גרוטאה ישנה אין צורך. כבר יש אחת בחניה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.