צפייה בגרסה מלאה : ......לחופו של ים המלח.
מחפש גישה עם הרכב לחופו של ים המלח, מקום בו ניתן להקים אוהל. פעם ירדתי לעין קדם והיה נחמד. המקום עדיין נגיש?
תודה לעונים.
נגיש אבל אני חושב שהחוף מתחת למחסום יותר נחמד בגלל העצים ( אבל עמוס מאוד )
עדין נגיש, אבל,
הירידה המקורית נהייתה בעייתית עד לא רצוי להתמודד.
במקום זה -
שיורדים מהכביש (חוצים את הגדר בטיחות ), במקום לפנות שמאלה (צפונה), וישר מזרחה למטה....
במקום זה, אחרי החציה, פונים ימינה, ומתחילים לרדת לכיוון דרום, ואז יש דרך מזרחה (לכיוון המים), שלפני המים מתחבר לדרך שהולכת צפון-דרום לאורך החוף, פונים צפונה ונוסעים לעבר "המפרץ" של עין קדם.
גם אם ההסבר לא לגמרי ברור, הכיוון זה ירידה דרומה והקפה מזרחית.
אם אתה עדיין לא מרגיש בטוח, תפנה בפרטי, צריכה להיות לי הקלטת GPS של הירידה הזו.
בכל מקרה בימים אלו יש שם אלפי שוטרים שתופסים את אלו שמנסים להנות מהחיים.
ראה הוזהרת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עדין נגיש, אבל,
הירידה המקורית נהייתה בעייתית עד לא רצוי להתמודד.
במקום זה -
שיורדים מהכביש (חוצים את הגדר בטיחות ), במקום לפנות שמאלה (צפונה), וישר מזרחה למטה....
במקום זה, אחרי החציה, פונים ימינה, ומתחילים לרדת לכיוון דרום, ואז יש דרך מזרחה (לכיוון המים), שלפני המים מתחבר לדרך שהולכת צפון-דרום לאורך החוף, פונים צפונה ונוסעים לעבר "המפרץ" של עין קדם.
גם אם ההסבר לא לגמרי ברור, הכיוון זה ירידה דרומה והקפה מזרחית.
אם אתה עדיין לא מרגיש בטוח, תפנה בפרטי, צריכה להיות לי הקלטת GPS של הירידה הזו.
תודה לעונים.
זיו, ההסבר ברור, תודה. יש עוד מקומות נגישים ופחות עמוסים?
תודה לעונים.
זיו, ההסבר ברור, תודה. יש עוד מקומות נגישים ופחות עמוסים?מתי אתה מתכנן להגיע לשם עוד בסגר ?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
מתי אתה מתכנן להגיע לשם עוד בסגר ?
כן. בסופ"ש. גם שם יש שיטור?
- - - Updated - - -
מתי אתה מתכנן להגיע לשם עוד בסגר ?
,ש"
- - - Updated - - -
כן .. ואין להם רחמים.
,ש"[/QUOTE]
כן. בסופ"ש. גם שם יש שיטור?....
כן יש פיקוח ויתנו דוח למי שתופסים, הם לא יורדים לחוף של קדם אבל כן מחכים למעלה,
הם עושים סיבובים וצדי פעם חונים בחניה ומחכים שיעלו,
מקסימום הסוף שבוע הזה עלה לך עוד 500 ש"ח יש כאלה שמראש לוקחים את זה בחשבון..
כן. בסופ"ש. גם שם יש שיטור?....
כן יש פיקוח ויתנו דוח למי שתופסים, הם לא יורדים לחוף של קדם אבל כן מחכים למעלה,
הם עושים סיבובים וצדי פעם חונים בחניה ומחכים שיעלו,
מקסימום הסוף שבוע הזה עלה לך עוד 500 ש"ח יש כאלה שמראש לוקחים את זה בחשבון..
הי אריאל, לא הבנתי מטעם מי הפיקוח, משטרה? רשט"ג? ועל מה ניתן קנס של 500ש'ח?
על הפרת סגר.
משטרה.
כבר נכתב מספר פעמים.
אתה מאלו שצריכים לראות את הדו׳ח ביד בשביל להאמין ?
כמו שגיא כתב בים המלח רק המשטרה נותנת דוחות על הפרת הסגר,
מי שחושב שהוא ירד לים ושהוא עולה ותופסים אותו יציג אישור על עובד חיוני וכאלה דברים טועה,
כבר שמעתי את השוטר אומר למי שהוא תפס והציג אישור כזה או אחר,
חיוני תשאר בכביש ותעבוד אין לחיוני מה לחפש בים..
המקום היחיד שאני יודע בוודאות שגוף אחר נותן דוחות בטבע על הפרת הסגר זה מועצה איזורית גליל עליון שנותנת דוחות באיזור הירדן
יש מקום נחמד צמוד למחסום כניסה/יציאה מהשטחים (ליד מצוקי דרגות). הירידה היא מדרום למחסום (50~ מטר) לכיוון מזרח. אם אתה בפרייבט אפשר להחנות ישר אחרי הירידה מהכביש (150~ מטר מהמים). לדעתי כדאי לנסות לרדת עד למטה, ראיתי כמה פרייבטים שעשו את זה. עם רכב שטח תוכל לרדת ממש עד המים בלי בעיה (ירדתי בטראנו), ותוכל גם להתנייד צפונה על החוף לכיוון מעיינות חמים וכל טוב (ברגל זה יכול לקחת 20 דק הליכה).
במהלך הסגר אני לא יודע מה יהיה המצב מבחינת אכיפה, אישית הייתי מחכה לאחרי (:
בהצלחה ידידי
עם רכב שטח תוכל לרדת ממש עד המים בלי בעיה (ירדתי בטראנו)
בדרך כלל זה נגמר בלא-מעט מאות שקלים לבחור עם הסופה שממתין שם להזדמנויות כאלו. מי שלא מכיר בדיוק - מוצא עצמו שקוע עמוק מאד באדמה שנראת תמימה בלי יכולת לחילוץ עצמי ובדרך כלל גם לא בעזרת גיפאים מזדמנים.
דני. זה בדיוק המקום שעליו מדברים. שם מחכים השוטרים.
ארז.. ירדתי ועליתי אולי 20 פעמים שם ... על מה מדובר ?
יש מקום נחמד צמוד למחסום כניסה/יציאה מהשטחים (ליד מצוקי דרגות). הירידה היא מדרום למחסום (50~ מטר) לכיוון מזרח. אם אתה בפרייבט אפשר להחנות ישר אחרי הירידה מהכביש (150~ מטר מהמים). לדעתי כדאי לנסות לרדת עד למטה, ראיתי כמה פרייבטים שעשו את זה. עם רכב שטח תוכל לרדת ממש עד המים בלי בעיה (ירדתי בטראנו), ותוכל גם להתנייד צפונה על החוף לכיוון מעיינות חמים וכל טוב (ברגל זה יכול לקחת 20 דק הליכה).
במהלך הסגר אני לא יודע מה יהיה המצב מבחינת אכיפה, אישית הייתי מחכה לאחרי (:
בהצלחה ידידי
אין אפשרות לנסוע צפונה מתחת למחסום ,דרומה רק עד נחל דרגה ,
אין שם מעיינות חמים, חמים נמצאים 8 ק"מ דרומה
ארז.. ירדתי ועליתי אולי 20 פעמים שם ... על מה מדובר ?
ירדת לקו המים כפי שנכתב למעלה?
האדמה שם נראית תמימה אבל בקלות רבה אתה עלול למצוא עצמם שקוע בלי יכולת לזוז. כל ניסיון רק מעמיק את השקיעה.
יש שם בחור עם סופה וכננת, לבוש מינימלי ובדרך כלל אפילו פחות, שרובץ שם וממש מתפרנס מחילוצים מזדמנים כאלו. לפני כמה שנים טובות לקח 600 שח נדמה לי.
אני משוכנע שיש כאן כאלו שיכולים להרחיב, אני כבר כמה שנים שלא ירדתי שם לים.
נשלח מהנייד
אני ירדתי שנה שעברה עם חחש כבד אבל מצד שני ירדתי במקום שחברים מבלים בו קבוע. היה נהדר, פברואר, קריר, מעיינות חמים ומקלחת צוננת בפאגרו אח"כ. הייתי רכב בודד וזה היה סיכון שהחלטתי לקחת.
חלק מהתביב שלנו זה לנסוע למקומות שיש בהם סיכוי להתקע. זה מבאס להתקע וזה עוד יותר מבאס להוציא 600 ש"ח על חילוץ אבל בשביל זה יש קבוצות חילוצים וזה התחביב.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ירדת לקו המים כפי שנכתב למעלה?
האדמה שם נראית תמימה אבל בקלות רבה אתה עלול למצוא עצמם שקוע בלי יכולת לזוז. כל ניסיון רק מעמיק את השקיעה.
יש שם בחור עם סופה וכננת, לבוש מינימלי ובדרך כלל אפילו פחות, שרובץ שם וממש מתפרנס מחילוצים מזדמנים כאלו. לפני כמה שנים טובות לקח 600 שח נדמה לי.
אני משוכנע שיש כאן כאלו שיכולים להרחיב, אני כבר כמה שנים שלא ירדתי שם לים.
נשלח מהנייד
https://www.youtube.com/watch?v=ZAqi6fwMrrQ&feature=youtu.be
הדאסטר מסומנת בחץ וכמו שאפשר לראות ישנו ברלינגו אפילו יותר נמוך ממני.
יש לי תמונה שאני חונה * מטר מהמים. מלפני כמה שנים .. אני לא רוצה להעלות לפה בגלל הרב"ט. ( מספר חד ספרתי )
132459
אין אפשרות לנסוע צפונה מתחת למחסום ,דרומה רק עד נחל דרגה ,
אין שם מעיינות חמים, חמים נמצאים 8 ק"מ דרומה
הייתי לפני חודש וחצי, ניתן לעלות צפונה עד גדר ואז להמשיך ברגל.
לא כל הנביעות/מעיינות שם חמים אבל אם מחפשים מוצאים. במזג אוויר של 20 מעלות נכנסנו למים והיה נעים (בטח 30 מעלות?).
בכל מקרה לגבי פוטנציאל ההתקעות - הקרקע שם משונה, משהו בין חול ים לבוץ. ונדבקת להכל- לצמיגים, נעליים, מחצלות, גרביים, רגליים, ידיים.
נסעתי שם אחרי שלא ירד גשם לפחות חודש לפי דעתי.
יצא לי לנסוע שם גם הלוך-חזורים למעיינות וגם לצינור מים למקלחת וכלים, אז אני די בטוח שאם מקפידים לנסוע בזהירות בעיתוי מזג אוויר דומה הסיכון להיתקע מינימאלי מאוד
הייתי לפני חודש וחצי, ניתן לעלות צפונה עד גדר ואז להמשיך ברגל.
לא כל הנביעות/מעיינות שם חמים אבל אם מחפשים מוצאים. במזג אוויר של 20 מעלות נכנסנו למים והיה נעים (בטח 30 מעלות?).
בכל מקרה לגבי פוטנציאל ההתקעות - הקרקע שם משונה, משהו בין חול ים לבוץ. ונדבקת להכל- לצמיגים, נעליים, מחצלות, גרביים, רגליים, ידיים.
נסעתי שם אחרי שלא ירד גשם לפחות חודש לפי דעתי.
יצא לי לנסוע שם גם הלוך-חזורים למעיינות וגם לצינור מים למקלחת וכלים, אז אני די בטוח שאם מקפידים לנסוע בזהירות בעיתוי מזג אוויר דומה הסיכון להיתקע מינימאלי מאוד
איפה צינור מים ?
זה מי שתיה ?
איפה צינור מים ?
זה מי שתיה ?
רק כדי לוודא - אני מדבר על המקום שליד המחסום, מה שרואים בסרטון ששלחת ב0:47
יש נביעת מים מתוקים, שהזוליירים (מלשון זולה) שיפצרו אליה צינור לשימוש נוח לשטיפה ולמקלחת. זה באזור של הזולות הקבועות כמעט על קו החוף. לא שתיתי מהמים האלה, אולי יש פה גאוג'יפולוג שידע להגיד אם אלה מי שתיה
רק כדי לוודא - אני מדבר על המקום שליד המחסום, מה שרואים בסרטון ששלחת ב0:47
יש נביעת מים מתוקים, שהזוליירים (מלשון זולה) שיפצרו אליה צינור לשימוש נוח לשטיפה ולמקלחת. זה באזור של הזולות הקבועות כמעט על קו החוף. לא שתיתי מהמים האלה, אולי יש פה גאוג'יפולוג שידע להגיד אם אלה מי שתיה
אהה הצינור הזה ... אני כבר ראיתי בעיני רוחי צינור מים קרים מה cooler
יש לי תמונה שאני חונה * מטר מהמים. מלפני כמה שנים .. אני לא רוצה להעלות לפה בגלל הרב"ט. ( מספר חד ספרתי )
132459
הי גיא, התמונה המצורפת עם העצים מראה את האזור שמתחת למחסום, או שזה האיזור היותר דרומי?
בדיוק מתחת לפתח בגדר
בדיוק מתחת לפתח בגדר
אתה מתכוון לפתח שנמצא כ50 מ' מדרום למחסום?
כן
אני לא מכיר עוד פתח.
כן
אני לא מכיר עוד פתח.
Sent from my iPhone using Tapatalkיש עוד ירידה צמוד לנחל דרגה
132459
תמונה קצת יותר מעודכנת,
132490
תמונה קצת יותר מעודכנת,
132490
זה מעכשיו ?
מהסגר ?
זה מעכשיו ?
מהסגר ?
לא מהסגר,
מלפני
בכל מקרה לגבי פוטנציאל ההתקעות - הקרקע שם משונה, משהו בין חול ים .
אני די בטוח שאם מקפידים לנסוע בזהירות בעיתוי מזג אוויר דומה הסיכון להיתקע מינימאלי מאוד
התכוונת מקסימלי ביותר. ממליץ לכל מי שחושב לרדת מזרחית לכביש עם רכב שיחשוב טוב טוב(אם זה על השביל כורכר עוד ניחא...אולי), חוץ מיזה שזה איזור בולענים הקרקע שם שקרנית, בשניה את היכול להתיישב על הגחון ואפילו עד הדלתות, לא צוחק זה אמיתי, קרה לנו לפני בערך 8 שנים.
חוץ מיזה גם ים המלח נחשב לים ו " 100 מטר" תופס גם שם לדעתי.
תמונה קצת יותר מעודכנת,
132490
אנשים אמיצים מאוד.
התכוונת מקסימלי ביותר. ממליץ לכל מי שחושב לרדת מזרחית לכביש עם רכב שיחשוב טוב טוב(אם זה על השביל כורכר עוד ניחא...אולי), חוץ מיזה שזה איזור בולענים הקרקע שם שקרנית, בשניה את היכול להתיישב על הגחון ואפילו עד הדלתות, לא צוחק זה אמיתי, קרה לנו לפני בערך 8 שנים.
חוץ מיזה גם ים המלח נחשב לים ו " 100 מטר" תופס גם שם לדעתי.
אנשים אמיצים מאוד.
סימנתי את הדרך שיורדת מהמחסום, הקו השני הוא קו שמערבה ממנו אין בעיית בולענים
132493
על סמך מה הקביעה שמערבה לקו אין סכנת בולענים?
סימנתי את הדרך שיורדת מהמחסום, הקו השני הוא קו שמערבה ממנו אין בעיית בולענים
132493
טעות עם השלכות אפשריות חמורות..
בוודאות יש שם בהחלט בולענים, ושני הקווים שגויים.
חלקם חצי מכוסים, וחלקם עם סימן קל בפני השטח שצריך לדעת לזהות.
כל המעיינות זורמים מתוך בולענים, זה חלק מהמנגנון שמייצר את הבולענים.
אז בהגדרה לכל הפחות בקו העליון של פריצת המים יש כבר בולענים.
לא הייתי יורד עם הרכב נמוך מקו העצים העליון.
זו לא המלצה לאף אחד לרדת גם לא לקו העצים, אבל הפתיחה של הבולענים תלויה במידה רבה ביחידת הקרקע מעליהם, ומעל קו העצים היא עבה משמעותית.
[QUOTE=גיא;928728]כן
אני לא מכיר עוד פתח.
50 מטר מדרום למחסום, הפתח סגור ע'י בטונדות. אבל 1.350 מ' מדרום למחסום (בסיבוב) יש כניסה נוחה לחוף.
[QUOTE=גיא;928728]כן
אני לא מכיר עוד פתח.
50 מטר מדרום למחסום, הפתח סגור ע'י בטונדות. אבל 1.350 מ' מדרום למחסום (בסיבוב) יש כניסה נוחה לחוף.מתי היית שם פעם אחרונה ?
הירשפלד יובל
08-02-21, 09:53
הרשויות הן לדעתי הבעיה הקטנה . אומנם , לפני מס' שנים הייתי עושה במצוקי דרגות חמשושים (חמישי-מוצ"ש) עם סמוראי/היילקס עד קו המים כמעט . מכר/חבר נפל שם לא מזמן לבולען עם סורנטו. זה יותר מטריד/מפחיד אותי.
[QUOTE=אוהב נגב;931124]מתי היית שם פעם אחרונה ?
אתמול
נתונים טריים מעכשו ? כשהסגרים כבר מאחורינו
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.