התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מספר שאלות בקשר לסוזוקי..

.Nir.
08-03-06, 00:37
שלום..
לאחר הפעלת מנוע החיפוש ואי קבלת תשובה מוחלטת אני מרשה לעצמי לפתוח אשכול :P

1. האם ביצוע RUF משמע העברת העלים האחוריים קדימה והכנסת עלי CJ קדמיים במקום העלים מאחורה זאת פעולה חוקית..? משמע הרכב עובר טסט בלי קומבינות (אלון אמר שהשוטרים לא מבחינים בזה ואפשר לשכנע אותם שזה חיזוק כלשהו והגובה ככה מייצרים) אם דבר זה אינו חוקי מה האלטרנטיבות מה עוד ניתן לעשות במסגרת החוק או איך ניתן לכופף את החוק מעט (אשמח לקבל ה"פ)
2. מהו לחץ האויר הדרוש בצמיגי גודייר רנגלר MTR 235?

כל השאלות הן לגבי סוזוקי סמוראי

תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים..

גיא
08-03-06, 07:08
שלום..
לאחר הפעלת מנוע החיפוש ואי קבלת תשובה מוחלטת אני מרשה לעצמי לפתוח אשכול :P

1. האם ביצוע RUF משמע העברת העלים האחוריים קדימה והכנסת עלי CJ קדמיים במקום העלים מאחורה זאת פעולה חוקית..? משמע הרכב עובר טסט בלי קומבינות (אלון אמר שהשוטרים לא מבחינים בזה ואפשר לשכנע אותם שזה חיזוק כלשהו והגובה ככה מייצרים) אם דבר זה אינו חוקי מה האלטרנטיבות מה עוד ניתן לעשות במסגרת החוק או איך ניתן לכופף את החוק מעט (אשמח לקבל ה"פ)
2. מהו לחץ האויר הדרוש בצמיגי גודייר רנגלר MTR 235?

כל השאלות הן לגבי סוזוקי סמוראי

תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים..

אין הרבה קשר בין טסט ( חוקי או לא ) ובין שוטר שעוצר אותך על הכביש.
גם אם הוא בוחן.

ואין הרבה קשה בין המציאות וספר החוקים. ואם יש טיפה בוץ על האוטו ואתה לא מגולח. יתכן גם שהאוטו שלך לא חוקי. כי המזג אויר יפה ויצאת לשחר לטרף.

בקיצור, קנית רכב שטח ? אתה כבר מתהלך על הקו בין האפור ובין ההורדה מהכביש. ( בישראל )

ושלא יבלבלו אותך עם עובדות.

נמרוד
08-03-06, 10:32
כל שאלות החוקיות ממש בעייתיות. זה שאלות קיטבג. בכל זאת אחרוג ממנהגי ואנסה לענות... אם כל מה שאתה עושה זה מתקין קפיצי עלים כאלו במקום אחרים, לא תהיה לך בעייה מבחינת החוק, עלה פלדה זה עלה פלדה.

לגבי לחץ אויר בצמיגים - אין מספר מוחלט, מן הסתם איפשהו באזור ה20 PSI בכביש +- כמה שצריך כדי שיהיה לך נוח, בשטח 15-16 ואפילו פחות בהתאם לצורך.

כמו כן השאלה מועברת לפורום סוזוקי, מקומה הטבעי.

.Nir.
08-03-06, 21:58
תודה רבה למגיבים..
ואני רוצה לחזור בי ולתקן את השאלה כי הניסוח לא כלכך טוב..
השאלה שלי היא האם הרכב יכול לעבור טסט במידה והכל בסדר ורק זה הדבר ה"חריג" לאחר שמבוצע השינוי המוזכר או שיש צורך להתחיל להסתבך ולחפש אנשים שיעבירו אותך..?

-->