צפייה בגרסה מלאה : נוטיפיקציות טאפטולק מגיעות באיחור
עוד מישהו שם לב שהנוטיפיקציות של Tapatalk מגיעות באיחור לאחרונה (בדיליי של שעות) ?
זה משהו בצד שלי(Tapatalk pro + android 11) או בשרת?
עוד מישהו שם לב שהנוטיפיקציות של Tapatalk מגיעות באיחור לאחרונה (בדיליי של שעות) ?
זה משהו בצד שלי(Tapatalk pro + android 11) או בשרת?
גם אצלי
גם אלי
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
התראות על תגובה חדשה למייל/הודעה קופצת, או כשפותחים עמוד ההודעות החדשות לא מרוענן?
יש התראה בטלפון על הודעה חדשה בשרשור מסויים, היא מגיעה כמה שעות אחרי שההודעה פורסמה.
ואז כבר יש עוד כמה הודעות חדשות יותר (שכבר קראת אותן, כי אתה כבר שם)
ואז אחרי עוד כמה שעות מגיעות עוד התראות על ההודעות שכבר ראית, כי ההתראות מגיעות באיחור.
אני כבר הרבה זמן לא מקבל התראות בשימוש באפליקציה, שום התראה, זה רק אצלי או משהו מערכתי?
גם אני לא מקבל. גם לא על הודעות פרטיות.
וידאתי שההתראות מאופשרות גם באפליקציה וגם בהרשאות אנדרואיד.
boaz avrahami
27-11-22, 20:46
גם אני לא מקבל, עכשיו בדקתי, מהראשון ביוני וטוב שכך.
גם אני לא מקבל, עכשיו בדקתי, מהראשון ביוני וטוב שכך.מצטט רק כדי לבדוק את ההתראה (אצל בועז)
בזמן האחרון אצלי גם איטיות רבה עד שנטענות ההודעות המעודכנות. מרגע שנטענות התגובה סבבה.
boaz avrahami
27-11-22, 22:16
מתקן. לא הסתכלתי על הטאב הנכון.
האחרונה שיש לי מלפני יומיים גם לאחר הציטוט של נדב.
אז הבעיה רק אצלי, טוב.... אנסה להסיר הכל ולהתקין שוב
boaz avrahami
27-11-22, 23:11
שמתי לב שההתראות מגיעות לפעמון בדף הראשי של האפליקציה ולא כמו בעבר בתוך הפורום עצמו
מעדכן שהיה עדכון לגרסת הפרו השבוע, השדרוג לא שינה כלום, אבל הסרה + התקנה מחדש החזירה לי את הנוטיפיקציות.
ויחד עם זה נעלמה היכולת להוסיף ויג'ט
שתכירו.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אני כבר הרבה זמן לא מקבל התראות בשימוש באפליקציה, שום התראה, זה רק אצלי או משהו מערכתי?גם לא מקבל. כל ההרשאות פתוחות...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
רגע, הסדפ שלי היה כזה:
קודם עשיתי לוג אווט, אח"כ לוג אין וראיתי שאין הבדל, אח"כ הסרתי את האפליקציה והתקנתי שוב, ואז זה עבד.
עכשיו כשציטטו תגובה שלי אז קיבלתי נוטיפיקציה
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
מעדכן שהיה עדכון לגרסת הפרו השבוע,
לאנדרואיד?
למערכת הפעלה לאייפון אין עדכון חדש.
אצלי (אייפון 12) אחרי דקה שתיים של הפעלת הטאפטוק המכשיר מתחמם מאוד או ש אפליקציה נתקעת ורופאת
Sent from my iPhone using Tapatalk
אנדרואיד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.