צפייה בגרסה מלאה : תא/קונסולה/מגירה בין שני הכיסאות
העפתי את תא הפלסטיק המקורי בסופה ורוצה להתקין תא גדול שיכיל את כל הדברים שלא צריכים להסתובב חופשי וצריך שיהיו בהישג יד (משקפיים, מטענים, פנסים, קסטות של ריצ'רד קליידרמן וכו').
הכוונה היא לכופף פח בעובי 2 מ"מ ולבנות ממנו את כל הגשאפט.
בנוסף, יותקן מכשיר קשר בקדמת התא מבחוץ.
מה אתם ממליצים מניסיונכם?
עשה/אל תעשה וכו'.
תמונות יתקבלו בברכה.
תודה רבה.
בגלל שהמרחק בין הכיסאות די קטן - אפילו ממש קטן - כשהיתה לי סופה השלמתי עם זה שהתא המקורי הוא ניצול אופטימלי של הנפח.
ובמקום זה העפתי את הפלסטיק באמצע הקונסולה הקדמית וייצרתי שם פנל שקוע עם פתחי מזגן ומתגים, וככה הרווחתי מדף איחסון.
מתברר שמאחורי הפלסטיק השביר הזה מתחבאת קונסולת רנגלר לא רעה בכלל.
(לא בטוח איך זה במצרית שלך)
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
יונימוג אדום
22-01-21, 06:15
יש לי קונסולה מעץ למכירה - כזאת שינוביץ מוכר .
אם מעניין אותך - היא בפ"ת ותעבור דירה תמורת 200 זוזים .
אילן - 050-5249686
אולי תתחיל להקשיב לעצות של מי שחי 40% משנותיו עם סופה (....) ולא של כל מיני מומחים וירטואליים.
ובפינתנו היום - עצות לאייל שברור שלא יקשיב - אני מקווה בשבילך שלא זרקת את תא הפלסטיק המקורי.
בסופו של דבר הוא הכי טוב מכולם. הנפח שלו עצום - מה שלא כל כך נראה מבחוץ.
אם כבר, מייצרים לו מכסה אחר וחזק יותר מהמקורי שנוטה להישבר. אני עשיתי בזמנו מעץ.
למה מפח ולא מעץ?
תופס פחות נפח.
כפי שאמרו קודמיי התא המקורי הכי מתאים.
שים לב שהוא מתרחב קצת בגלל הגאומטריה הדפוקה - זה צר ככל שעולים.
ולכן לא מוכל להרוויח כלום בהחלפה.
האמת שאני םערקתע אותו סופית.
ככה הילדים עוברים אחורה בלי להרים כיסא- שזה סוג של שיפור...
מכשיר קשר אפשר לחבר על התא מאחור.
עם "ח" אל גב התא.
המקורי הוא תא מצוין והחתך המעט טרפזי שלו (הולך וצר כלפי מעלה) הוא בכוונה (או שככה יצא להם, אבל זה רק לטובה). גם מאפשר לידית בלם יד לחיות לצידו, גם מאפשר לנקבות של חגורות הבטיחות חופש יחסי וגם מרשה להחליף מושבים למשהו קצת יותר רחב ונוח.
מעבר לזה הוא חזק מאוד, הרבה יותר חזק ממה שנדמה כשרואים סתם פלסטיק דקיק.
כאמור - לאחר השנים הקשות שעבר, רק המכסה שלו נוטה להישבר.
בניית מכסה תחליפי קצת טריקית - החלק העליון של התא הזה אינו ישר אלא מעט מקושת. כשבניתי לו מכסה מעץ, היה צורך למצוא לוח עבה יחסית (מצאתי חתיכת בירץ'/סנדביץ' בעובי של כמעט אינץ') וכדי להגיע לצורת הקשת המקורית הייתי צריך לחפור בו עם דיסק 4.5 שמסובב מין להב פלדה שמיועד לגילוף - אחד הכלים/אבזרים המסוכנים ביותר שאני מכיר - הדבר הזה נוטה לקפוץ ולרתוע בעוצמה, ואתם לא רוצים שיפגוש אצבע או כל איבר אחר...... נזהרתי מאוד.
אחר כך המון שיוף במלטשת פניאומטית עם נייר 40 - 80 - 100. זויות לקנטים עם טרימר ושוב שיוף סבלני - 120 - 240 - 320 - 400 עד לפני שטח חלקים כמו תחת של תינוק.
שכבת לכה ראשונה + שיוף בנייר 400 (כי הלכה מרימה "שערות" מהעץ) על זה עוד שתי שכבות לכה וזהו. יצא מצוין. וגם חזק.
אצלי בסופה המכסה נשבר..... אז החלפתי לחדש.
למה להמציא את הגלגל כשיש חלקי חילוף?
אסף.
אם כבר אתה בונה קונסולה, קבל רעיון יצירתי.
(אני בכוונה לא מפרסם כי א' זה עוד לא גמור מבחינת עיגון לרכב, וחגורה, וב' כי זה מיועד אך ורק לנסיעה בשטח שצמוד למושב ולילד במשקל של 15 קילו. ההשלכות הבטיחותיות הן חמורות ואני מודע אליהן, אבל לא יכולתי להתאפק ולשחרר טיזר.
לקח כולה שעה עבודה, כולל סקיצות מקרטון והכל:
132514
132515132516
הרוחב בסופה - פחות ממחצית הרוחב בדיסקברי.
אסף.
הייתי צריך לחפור בו עם דיסק 4.5 שמסובב מין להב פלדה שמיועד לגילוף - אחד הכלים/אבזרים המסוכנים ביותר שאני מכיר - הדבר הזה נוטה לקפוץ ולרתוע בעוצמה, ואתם לא רוצים שיפגוש אצבע או כל איבר אחר...... נזהרתי מאוד.
.
בפעם הבאה, יש דיסק שיוף עבה מחוספס בחתך אליפטי שמאד נוח לעבודות כאלו ולא מסוכן יותר מדיסק רגיל.
אצלי בסופה המכסה נשבר..... אז החלפתי לחדש.
למה להמציא את הגלגל כשיש חלקי חילוף?
אסף.
לך כבר לא היתה סופה כשאני עוד הייתי נשוי.
ולהזכירך - אני גרוש כבר 17 שנה.
איפה יש חלפים כאלה היום? איפה תמצא מכסה כזה לא שבור? תזמין מאמריקה? ואם תמצא, יישבר אחרי שבועיים.
- - - Updated - - -
בפעם הבאה, יש דיסק שיוף עבה מחוספס בחתך אליפטי שמאד נוח לעבודות כאלו ולא מסוכן יותר מדיסק רגיל.
רשמתי לי. אז עבדתי עם מה שמצאתי בנגריה באותו רגע.
האמת - בזהירות הראויה זה כלי מדהים. אבל הוא כל כך מסוכן שאני מתאפק מלהמליץ למישהו להתקרב אליו אך ורק בשל הסיכוי שייקח לאותו מישהו אצבע או כף יד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.