PDA

צפייה בגרסה מלאה : מכשיר דייסון מזדקן

Asaf-a
23-01-21, 14:18
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210123/d9a7251eba25348a76fb8406e5a1679f.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210123/0d70d882112519a5991ce34586ae2801.jpg
דייסון בן יותר משנתיים, SV11 , אחרי דקה עד מספר דקות מפסיק לעבוד.
1. איך מוודאים שהבטריה הבעיה והאם יש המלצה היכן לרכוש?
2. מקום לתיקון בשפלה?
3. האם שווה להתעסק או חסל?

Asaf-a
אסף.א

andy.shaked
23-01-21, 14:39
עניין של בטריה בלבד, לי יש v10 , היה מפסיק לעבוד אחרי דקה, הזמנתי סוללה חליפית והוא חזר לחיים כמו חדש

המדען המטורף

איל מ
23-01-21, 14:42
התיאור שלך הוא של סוללה.
יש בגב המכשיר בד"כ מדבקה עם הטלפון של המעבדה/אחריות/שירות בפתח תקווה.
03-6762924
www.dyson.co.il

ויש גם מלא סוללות חליפיות ברשת.

guyo
23-01-21, 16:21
החלפנו סוללה, שב לנעוריו. שווה את ההשקעה.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

דרור ברלי
23-01-21, 20:04
דייסון זה מוצר פרימיום משובח. לא זורקים אותו.
אצל אמא שלי יש דייסון עתיק ממש, לא מהנטענים, מהראשונים שנמכרו בישראל בזמנו.
נותן בראש ומוצץ בלטות מהריצפה כבר איזה 20 שנה לפחות. שואב גיבור ביותר.
מתישהו הוא התחיל להרעיש נורא ונזקק לתיקון אחד גדול - החלפת קלאץ' או משהו דומה. לא זול, אבל לנוכח האמינות והביצועים שלו לכל אורך הזמן, שווה ומשתלם.

udi25
23-01-21, 22:32
אצלי סוללה תחליפית שבקה אחרי ½ שנה .
הוחלפה במקורית מחו"ל.
שורדת כבר שנתיים בעוז על הv8.
אגב סט פילטרים חדש עולה גרושים ובחלק מהמקרים מגיע כבונוס על סוללה (אצלי) שווה לגמרי ומשפר ביצועים באופן משמעותי.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Asaf-a
23-01-21, 22:35
תודה, המלצה על אתר להזמנת סוללה?

Asaf-a
אסף.א

איל מ
23-01-21, 22:55
לאיודע להמליץ, אבל אם אתה מזמין מקורית ורוצה לחלוק עלויות משלוח, אני צריך סוללה של v7.

Derish
24-01-21, 00:24
דייסון זה מוצר פרימיום משובח. לא זורקים אותו.
אצל אמא שלי יש דייסון עתיק ממש, לא מהנטענים, מהראשונים שנמכרו בישראל בזמנו.
נותן בראש ומוצץ בלטות מהריצפה כבר איזה 20 שנה לפחות. שואב גיבור ביותר.
מתישהו הוא התחיל להרעיש נורא ונזקק לתיקון אחד גדול - החלפת קלאץ' או משהו דומה. לא זול, אבל לנוכח האמינות והביצועים שלו לכל אורך הזמן, שווה ומשתלם.
סיפור דומה מאצלנו: אחותי הייתה הראשונה במשפחה לצאת ממעגל העוני הפסיכולוגי, ובמקום עוד שואב גנרי עם שקית רכשה לפני כ-15 שנה דייסון פשוט מהסוג השוכב/מתגלגל. הוא התפגר אחרי עשור, ובתור הייטקיסטים גאים היא ובעלה החליטו לרכוש דייסון דומה אך מודרני יותר. אני גרתי באותה תקופה באנגליה והתוודעתי לשלל הסדנאות שעסקו בחידוש ומכירת חלפים לשואבים האלה, לכן ארגנתי מנוע וצינור חדשים שעלו כמה מאות שקלים ושלחתי אותם לארץ. הדייסון הזקן הוחזר לחיים ועבר לגור אצל אמא שלי, שם הוא מתפקד כמו חדש עד היום, חמש שנים אחרי. איכות הבנייה והחומרים שלו מרשימה, ומסתבר שבדגמים החדשים יותר (כמו זה שיש לאחותי כעת) היא רק דעכה בשם הקוסט-רידקשן.

אני עדיין נלחם בטראומה של ילדות עשוקה ולא מצליח להוציא סכום כזה על שואב אבק, אבל לאחרונה שדרגתי את שואב החבית הסיני שלי (שעלה עשירית מדייסון) לפיליפס מודרני (שעלה חמישית ממנו) ומאז אני לפעמים מדליק אותו סתם בשביל הכיף, כדי לשמוע כמה הוא שקט. זה בערך כמו לעבור מסופה 95' לרנגלר JK, גם אם עדיין לא הבשלתי לקראת לנד רובר. :D

Asaf-a
24-01-21, 07:05
בהחלט השתכנעתי, איך יודעים איזה אתר מוכר בטריות מקוריות ולא חיקוי סיני?

Asaf-a
אסף.א

דרור ברלי
24-01-21, 08:38
סיפור דומה מאצלנו: אחותי הייתה הראשונה במשפחה לצאת ממעגל העוני הפסיכולוגי, ובמקום עוד שואב גנרי עם שקית רכשה לפני כ-15 שנה דייסון פשוט מהסוג השוכב/מתגלגל. הוא התפגר אחרי עשור, ובתור הייטקיסטים גאים היא ובעלה החליטו לרכוש דייסון דומה אך מודרני יותר. אני גרתי באותה תקופה באנגליה והתוודעתי לשלל הסדנאות שעסקו בחידוש ומכירת חלפים לשואבים האלה, לכן ארגנתי מנוע וצינור חדשים שעלו כמה מאות שקלים ושלחתי אותם לארץ. הדייסון הזקן הוחזר לחיים ועבר לגור אצל אמא שלי, שם הוא מתפקד כמו חדש עד היום, חמש שנים אחרי. איכות הבנייה והחומרים שלו מרשימה, ומסתבר שבדגמים החדשים יותר (כמו זה שיש לאחותי כעת) היא רק דעכה בשם הקוסט-רידקשן.

אני עדיין נלחם בטראומה של ילדות עשוקה ולא מצליח להוציא סכום כזה על שואב אבק, אבל לאחרונה שדרגתי את שואב החבית הסיני שלי (שעלה עשירית מדייסון) לפיליפס מודרני (שעלה חמישית ממנו) ומאז אני לפעמים מדליק אותו סתם בשביל הכיף, כדי לשמוע כמה הוא שקט. זה בערך כמו לעבור מסופה 95' לרנגלר JK, גם אם עדיין לא הבשלתי לקראת לנד רובר. :D

המקביל המוטורי של דייסון אינו לנדרובר.
זה נורא רומנטי לחלום על לנדרובר, אבל בפועל אתה לא באמת רוצה לנדרובר כלשהו.

guyo
24-01-21, 11:28
בהחלט השתכנעתי, איך יודעים איזה אתר מוכר בטריות מקוריות ולא חיקוי סיני?

Asaf-a
אסף.אצור קשר עם שירות הלקוחות של דייסון. הסוללה תגיע במשלוח עד סף דלתך.
להחלפת הסוללה משחררים 3 ברגים, מוציאים את הסוללה, שמים חדשה, מחברים 3 ברגים ושלום על ישראל.

גיא

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Pageup
24-01-21, 15:53
אותה תופעה, הוחלפה סוללה ונפתרה הבעיה.
בחישובים שאני עשיתי (שים לב לכל אתר מחיר משלוח שונה) כולל אמאזון
יצא הכי משתלם (והכי מהיר) מהיבואן הרשמי של המכשיר.

Asaf-a
24-01-21, 16:48
בשם הנוחות והעצלות הזמנתי מאתר דייסון ישראל.
עבור דגם v7 עלות בטריה 420₪ , משלוח חינם תוך 3 ימים ואחריות לחצי שנה,
תחליפית בארץ עולה 300 עוד 35₪ משלוח, לא בדקתי את כל השוק.

לא בדקתי בחו״ל, חבר טוען שיש בעייה במשלוח של בטריות לבדן ויש סיכון אמיתי שלא תגענה, לא יודע אם רציני כי הרי כל מוצר כמעט מכיל בטריייה...

Asaf-a
אסף.א

Pageup
24-01-21, 17:05
אין דין בטריה לבד כדין בטריה בתוך מכשיר.
גם שאתה טס, יש מגבלות שונות לסוללות בתוך המכשיר ומחוץ למכשיר.
וכן, יש בעיה להטיס סוללות (לא רק לארץ, אלא בכלל).

דרור ברלי
24-01-21, 18:09
בשם הנוחות והעצלות הזמנתי מאתר דייסון ישראל.
עבור דגם v7 עלות בטריה 420₪ , משלוח חינם תוך 3 ימים ואחריות לחצי שנה,
תחליפית בארץ עולה 300 עוד 35₪ משלוח, לא בדקתי את כל השוק.

לא בדקתי בחו״ל, חבר טוען שיש בעייה במשלוח של בטריות לבדן ויש סיכון אמיתי שלא תגענה, לא יודע אם רציני כי הרי כל מוצר כמעט מכיל בטריייה...

Asaf-a
אסף.א

בזמנו סוללות Nimh לזחלנים של הבן הגיעו תוך יומיים ועוד עם שליח עד הבית..... תענוג. לא יודע מה ואיך היום.

Pageup
24-01-21, 18:16
NiMH זה לא סוללת LiPo וגם זה היה לפני עידן ה Note8 המתפוצץ.
מאז הכל השתנה.

דרור ברלי
24-01-21, 18:40
ליפו גם אני חושש להכניס הביתה. זה למה אנחנו נצמדים ל-Nimh בזחלנים למרות שהביצועים שלה פחות טובים, לכאורה.

כבר ראינו מה יכול לקרות עם סוללות ליתיום כשלא משגיחים עליהן טוב-טוב (הקורקינט שהתפוצצה לו הסוללה ושרפה את כל הדירה של איזו סלבריטאית בהרצליה פיתוח, רק לפני שבועיים שלושה)....

Juv
26-01-21, 14:12
לנו יש V8 שאחרי כשנה וחצי הראה סימנים של ריקון סוללה מהיר וירידה מורגשת בעוצמת השאיבה.
בדקתי את המסננים שלו עי נסיון להזרים בהם אוויר (לשים לב שהם כיווניים) והיו כמעט סתומים. אחד מהם ניתן לניקוי והקפדתי לנקות אותו מדי פעם, גם הוא הגיע למצב שזה כבר לא עזר.
בתחילת השבוע החלפתי את שני המסננים, חזר לשאוב חזק וגם הסוללה מחזיקה הרבה יותר טוב.
בקיצור - לפני החלפת סוללה כדאי לוודא שהמסננים פתוחים.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

-->