צפייה בגרסה מלאה : המלצות על מברגה
מחפש לרכוש מברגה //מקדחה לעבודות בית ועבודה על הגיפ
אשמח להמלצות
יש לך כבר סוללות/כלים של חברה כלשהי?
אני משתמש בבוש GDX18 בראשלס, מגיעה לעוצמה של 200NM בערך.
היתרון שלה הוא ראש שמצד אחד יש לו את החור המתאים לביטים רגילים ומצד שני, הוא דרייב חצי, זה מאוד נוח.
עובדת אצלי כבר כמה שנים בחיים קשים ביחס "לחובב ביתי" (אלפי ברגים/קידוחים, בשימוש כמעט יומיומי אצלי).
גם למקיטה כבר יש דגם דומה, יותר חזק למיטב זכרוני.
החסרון הוא המחיר כמובן, הן יקרות ביחס לאחרות.
אצלי 2 סטים של מילוואקי פיול שאני עובד איתם ביום יום כבר מעל שנתיים, עושים עבודה מדהימה.
ממליץ להזמין מאמאזון , בזמנו סט עלה 1500 שח
Sent from my iPhone using Tapatalk
האם אתה מחפש מקדחה/מברגה על סוללות?
אישית, יש לי כלים של מקיטה 18 וולט (מה שהיה הכי משתלם מהחברות המוכרות כשקניתי את הכלים הראשונים).
אחד הכלים הכי וורסטיליים שיצא לי להשתמש בהם הוא מקיטה xph12, מברגת פוטר בינונית, כולל מצב דפיקה. מתאימה לקידוח בעץ, מתכת ובלוקים. היא לא באמת יכולה להחליף מקדחה חוטית טובה/פטישון בקידוח בטון, אבל בשביל שימוש מזדמן לקידוח בקוטר של עד 8 מ"מ היא מספיק טובה. למקיטה יש דגם חזק יותר (xph07), אבל לדעתי הוא כבד מדי ולא נוח לעבודה, אלא אם חייבים את המומנט הגבוה.
יש לי סט של דיוולט שאני מאד מאד אוהב אבל אולי כדאי שתפרט עוד קצת על הצרכים והתקציב?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Oren Kipnis
31-01-21, 23:01
אני עובד עם מקיטה 18 וולט, ומרוצה מאוד.
אני גם רוכש רק כלים שיובאו על ידי היבואן הרשמי - ארגנטולס, ויודע שיש לי ראש שקט בכאשר יש צורך בשירות. המקרה היחיד עד היום בו היתה תקלה במצמד של המברגה, נשלח דרך החנות הקרובה, וחזר אחרי 3 או 4 ימים עם מצמד חדש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.