צפייה בגרסה מלאה : יבוא חלקים מחו"ל לפראדו ללא תשלום אגרות למשרד התחבורה
שלום חברים
הזמנתי פעמיים חלקים לפראדו מאתר impex מיפן
פעם ראשונה הגיע ללא עמלות מיותרות ובפעם השניה קיבלתי הודעה שאני צריך לשלם 258 שח עבור בדיקה של משרד התחבורה
האם אתם יודעים מה אני צריך לבקש מהמוכר לציין בחשבונית כדי לא לשלם עמלת בדיקה של משרד התחבורה
אני רוצה להזמין פילטר אוויר+ טרמוסטט סהכ 65$
זה מה ששלחו לי מfedex
תאור חיוב סכום לחיוב בש"ח
18.00 אחסון
8.52 ניטול
65.00 טיפול
80.00 תחבורה אישור עמלת 4
49.00 פיזית בדיקה 5
₪ 37.48
₪ 258.00
סה"כ לתשלום
תודה לעוזרים
טובי
שיטת מצליח (נצליח לגבות ממך מס עננים..)
להתמקח..
על פילטר אויר זהה הם התקשרו ושאלו מה זה ובזה נסגר העניין בלי תשלום נוסף.
יכול להעיד שבמספר פעמים שהזמנתי פריטים דומים מאתר מגהזיפ ההזמנות הגיעו מהר וללא תשלום נוסף אך דמי המישלוח מראש אינם זולים.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אתה צריך שהמוכר ירשום את מה שיש בחבילה, אם אלו חלקים בשחרור מהיר. אתה צריך להתעקש מולם במייל שהחלקים
בכלל לא אמורים לעבור ביקורת של משרד התחבורה כי הם שחרור מהיר.
אני כמובן נעזרתי במיודענו בועז אברהמי, ששכנע אותי להתעקש בנושא וזה בהחלט עזר. בסופו של דבר היא שלחה לי "הערעור שלך התקבל",
וקיבלתי זיכוי על סעיף משרד התחבורה...
הזדמנות טובה להודות לבועז על ההשקעה בכל הסיפור הזה של יבוא חלקים.
מוטי טויוטה
06-02-21, 01:05
לצערנו impex לא רושמת על החבילה פירוט מוצרים. מציינת רק Car spare parts.
אני ביקשתי שיפרטו , לא היו מוכנים.
מגה זיפ מציינת מקטים בלבד ולכן בדרך כלל עובר מתחת לראדר. אם הפריטים במחיר זהה במגה זיפ הייתי מזמין מהם.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
boaz avrahami
06-02-21, 06:21
אכן כפי שצויין,
על מנתלא לשלם בדיקה התכולה חייבת להיות מזוהה על ידי עמיל המכס לפי החשבונית שהשולח מצרף לחבילה.
החשבונית צריכה להיות מפורטת .
כאשר החשבונית רק מצביעה על חלפי רכב אז היא תסווג כחלפי רכב כללי ותעבור בדיקה פיזית.
כפי שצויין החשבונית כנראה לא עוזרת למצב.
מצד שני הנסיון מלמד שחברות השילוח עושות מלאכתם קלה וגם כאשר החשבוניות תקינות הן מסווגות בסיווג כללי ושולחות לבדיקה.
זה חוסך להן עבודה ומכניס להן כסף קל מהעמלות. הבדיקה לא עולה להן כסף. משרד התחבורה מבצע אותה חינם!
נשאר לך רק להתווכח ולסרב לשלם.
הם יבואו מאוד לקראתך עד כדי ביטול הסעיף.
תלוי בכושר המשא ומתן שלך.
אין לך מה להפסיד ויש להן ענין להיפטר מהמשלוח שלך. תזכור שלא היו להן הוצאה. הכול הכנסה נקיה עבורם.
לצערנו impex לא רושמת על החבילה פירוט מוצרים. מציינת רק Car spare parts.
אני ביקשתי שיפרטו , לא היו מוכנים.
מגה זיפ מציינת מקטים בלבד ולכן בדרך כלל עובר מתחת לראדר. אם הפריטים במחיר זהה במגה זיפ הייתי מזמין מהם.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
על תושבת מנוע שהזמנתי, אימפקס ציינו שזו תושבת מנוע. בין מגהזיפ לאימפקס יש פערי מחיר עצומים בד"כ.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.