PDA

צפייה בגרסה מלאה : קניית והחלפת סעפת פליטה בסופה

אומי5
06-02-21, 18:10
לפני הכל מאיפה כדאי לקנות? משהו באיכות הגיונית, אבל לחלוטין אין צורך בשיפורים ושגעונות.

מה עוד צריך להכין מראש חוץ מאטם בין הסעפת לראש?

עוד משהו שכבר פותחים בכל מקרה וכדאי להחליף על הדרך?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

יונימוג אדום
06-02-21, 18:47
מציע לך לרכוש סעפת עם גרמושקות - הסעפת הזאת מאוד דקה ונוטה להיסדק , כל הניסיונות שלי להלחים בכל מיני צורות - נכשלו .
רכשתי סעפת עם גרמושקות בין הצינורות ומאז יש שקט בגזרה .
תבדוק אצל גיא ורועי - אמור להיות להם מעודפי צבא ( לא בטוח שעם גרמושקה ) , ואם לא אצל ינוביץ תמצא .

אילן

six 4 life
06-02-21, 21:49
לא מציע לך לקנות סעפת פליטה סטנדרטית לא חדשה ולא משומשת כולל כזאת עם גרמושקות, עניין של זמן עד שעסק נסדק או מתפרק
לך מראש על הדרס/ Headers (סעפת פליטה משופרת לצורך ההגדרה) קצרים (Shorty) למנוע הזה שמחליפים את הסעפת המקורית ולא תסבול מסדקים בשנים הבאות (ועל הדרך תרוויח כמה סוסים)
יש כמה אופציות בתחום הזה, חלק יתאימו בולט-און וחלק ידרשו התאמה של חיבור האגזוז אליהן אז שים לב לפני קניה אם וכאשר

דוגמאות

https://www.amazon.com/Banks-51327-Torque-Tube-System/dp/B004CIK628/ref=sr_1_12?dchild=1&keywords=Jeep+yj+4.0L+headers&qid=1612641107&sr=8-12

https://www.amazon.com/JBA-1526SJT-Stainless-Titanium-Wrangler/dp/B000N5JNF0/ref=sr_1_7?dchild=1&keywords=Jeep+yj+4.0L+headers&qid=1612641031&sr=8-7

אומי5
06-02-21, 22:02
מציע לך לרכוש סעפת עם גרמושקות - הסעפת הזאת מאוד דקה ונוטה להיסדק , כל הניסיונות שלי להלחים בכל מיני צורות - נכשלו .
רכשתי סעפת עם גרמושקות בין הצינורות ומאז יש שקט בגזרה .
תבדוק אצל גיא ורועי - אמור להיות להם מעודפי צבא ( לא בטוח שעם גרמושקה ) , ואם לא אצל ינוביץ תמצא .

אילןאילן,
כמה זמן אתה עם הגרמושקות ללא בעיות?

יונימוג אדום
07-02-21, 05:48
אילן,
כמה זמן אתה עם הגרמושקות ללא בעיות?

משהו כמו חמש או שש שנים - סביב 50000 ק"מ .
הרגילות היו נסדקות כל עשרים עד שלושים אלף ק"מ .
ניסיתי לא פעם להלחים ולחזק - אבוד מראש - המתכת ממש נעלמת תוך כדי הלחמה - דקה ופריכה מאוד .

אילן

דרור ברלי
07-02-21, 09:34
המקורי לא שווה כלום ואל תתקן - חבל על הטירחה.
הסעפת עם הגרמושקות מעולה. מאות-אלפי ק"מ ללא בעיה. אם אתה משיג כזו במחיר זול - קח בלי להתלבט. גם אצלי שדרגתי לכזאת.
תנסה אצל גיא ורועי ביהוד.

Header אפטרמרקט משופר בהחלט עדיף - תקבל צליל יפה ואולי עוד סוס או שניים, אבל זו שאלה של מחיר כי בישראל זה יקר.
אם לא תמצא סעפת עם גרמושקות במחיר נורמלי תשקול להזמין Header מחו"ל.

ariel-ro
07-02-21, 10:13
אני לפני 5 שנים קניתי סעפת מינוביץ, עלה למיטב זיכרוני 1100ש''ח, בינתיים מחזיק יופי
מאמזון אפשר להשיג סעפות במחיר זול יותר
בנוגע ל''הדרס'' לא יודע אם זה מחזיק יותר, בסוף ישנה חשיבות רבה לאיכות, סעפות ממותגות עולות הרבה כסף.
לכן הייתי לוקח את הכי זול עם ה''גרמושקות''(זה למטב הבנתי איזור מתכתי שמאפשר למתכת להתפשט ולהתכווץ) ומחליף שיסדק שוב
אטמים - תקפיד על אטם סעפות איכותי

דרור ברלי
07-02-21, 10:30
הסעפות של JBA ובנקס איכותיות, המחיר בהתאם והשילוח, אוי השילוח... שוד לאור היום. מתאים לך להגיע ל-1000$ בארץ?.......................

עזוב אותך משטויות. תמצא סעפת עם גרמושקות וסע לשלום. היא מעולה.
ותקח אצל ינוביץ אטם של Victor reinz

אומי5
16-02-21, 22:08
סעפת עם גרמושקות נרכשה.
וגם אטם של Mahle גרמניה.

חוץ מלהתחיל לפתוח ברגים, להכין עוד משהו? יש לי גריז נחושת.

udical
17-02-21, 07:08
מברז מתאים בשביל לנקות את ההברגות, ותחליף את הברגים לחדשים על הדרך.
כמובן ב-grade המתאים.

אומי5
17-02-21, 08:32
מישהו יודע להגיד איזה בורג יושב שם? (מידה וגרייד)

-->