התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שילוח חבילה מהיר הלוך+חזור מהארץ לארה"ב וחזרה - מה האפשרויות?

six 4 life
07-02-21, 12:41
יש לי מחשב קטן (סביבות 1 קילו) שאני צריך לשלוח למוכר בארצות הברית לצורך תיקון באחריות ולקבל בחזרה
אני מחפש אופציה לשילוח מהיר ממני אליו וממנו אלי חזרה עליה אני משלם הכל מראש, אופציה שכוללת כוללת את הפרוצדורה למוצר שהולך לתיקון באחריות ולא משלם מכס בכניסה חזרה לארץ
עם UPS העסק מורכב מאוד ודורש מעורבות של הצד המקבל של שחרור ממכס מקומי + תשלום מיסים (???) על החלק + הדפס ברקוד לשילוח בחזרה אלי, ואני שואל כאן האם יש אופציות נוספות, פשוטות יותר לביצוע פעולה כזאת מהארץ לארצות הברית (קולורדו)?
תודה מראש

boaz avrahami
07-02-21, 14:18
לעולם תדרש מעורבות המקבל בנמל היעד.
לא משנה עם מי תשלח.
בעניין המיסים שם או שהמוכר ישא בהם או שתבקש מהמשלח לשלוח בצורת ddp ואז התשלום מיסים ושחרור יחול עליך

על מחשוב רגיל אין מכס אלא רק מעמ.

בתהליך היצוא מישראל יש נוהל שנקרא יצוא מוחזר. זה ימנע תשלום מיסים ומעם בחזרתו מתיקון

gillss
07-02-21, 14:48
אני רק שאלה ...
סגרו את כל המעבדות ואת נציגי חברות המחשבים בארץ ?
לשלוח מחשב לארה"ב לתיקון ואז לשלוח אותו בחזרה נשמע כמו מבצע אנטבה.
אם מדובר באפל , יש להם שירות מצויין בארץ (DCS)
אם מדובר ב DELL או HP ? אזי יש להם רשת מעבדות בארץ.
וזה לפני שדיברני על הסיכון הפיזי של שילוח הלוך חזור (ועל נושא אבטחת המידע , בטח יש בו כבר מידע אישי / עיסקי)

six 4 life
07-02-21, 18:48
אני רק שאלה ...
סגרו את כל המעבדות ואת נציגי חברות המחשבים בארץ ?
לשלוח מחשב לארה"ב לתיקון ואז לשלוח אותו בחזרה נשמע כמו מבצע אנטבה.
אם מדובר באפל , יש להם שירות מצויין בארץ (DCS)
אם מדובר ב DELL או HP ? אזי יש להם רשת מעבדות בארץ.
וזה לפני שדיברני על הסיכון הפיזי של שילוח הלוך חזור (ועל נושא אבטחת המידע , בטח יש בו כבר מידע אישי / עיסקי)
זה לא מחשב לשימוש אישי, מחשב למכונה שבמקרה הזה רק המוכר יכול לטפל בנושא

jacob72
07-02-21, 20:16
כשאתה שולח לחו"ל מוצר שאמור לחזור.
רז במקרה שהעלות מעל 100$ (הוצאות שילוח) ,חברת השילוח יכולה להנפיק לך "רישומון ייצוא " ,מסמך מכס,שיקל עליך את ההוכחה כי המוצר יצא מגבולות המדינה. ולא יתקע במכס בחזור

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

boaz avrahami
07-02-21, 21:10
כשאתה שולח לחו"ל מוצר שאמור לחזור.
רז במקרה שהעלות מעל 100$ (הוצאות שילוח) ,חברת השילוח יכולה להנפיק לך "רישומון ייצוא " ,מסמך מכס,שיקל עליך את ההוכחה כי המוצר יצא מגבולות המדינה. ולא יתקע במכס בחזור

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

למיטב ידיעתי המינימום הוא 200$ אם כבר מדקדקים

-->