PDA

צפייה בגרסה מלאה : מיקום אנטנה של GPS

נמרוד
09-02-21, 15:37
בשביל מי שנתקל בבעיות GPS ולא ידע שמיקום האנטנה ברכב קריטי, שווה לספר.

יש לי בטנדר מערכת מולטימדיה אנדרויד סינית כלשהי, שבסך הכל עובדת חוץ מהGPS שעבד תמיד חרא. לפעמים כן, לפעמים לא, לפעמים אולי. מכיוון שהיום-יום שלי לא כולל כמעט אף פעם ניווט (וייז) אז זה לא הפריע לי, ובשטח המשכתי להשתמש בטלפון עם עמוד ענן. הנחתי שזה מערכת סינית דפוקה וזהו. במהלך הסגר האחרון והזמן הפנוי, לקחנו אני ובתי מאיה את העניין כפרויקט. חפרנו בתפריטים, חפרנו לגוגל, התקננו והסרנו אפליקציות כלים כאלו ואחרות.

שורה תחתונה, מעבר לעניין הלימודי והחינוכי, גילינו שמיקום האנטנה היה הבעייה. היא היתה מודבקת על הדשבורד כמנהג המתקינים כנראה, בצמוד לקורת השמשה הקדמית. כנראה שהקורה מפריעה, והקליטה היתה מאד לא עקבית. בסופם של משחקים הדבקנו את האנטנה מעל מרכז לוח המחוונים, הGPS התחיל לעבוד כמו דבש. עשרות שניות לאחר התנעה, 10-13 לווינים ואפילו יותר. מיקום מדויק. התקננו את OFF-ROAD ומפת שביל-נט, עמוד ענן לצערי לא משתפת פעולה עם הורדת המפות שכבר שילמתי עליהן למכשיר נוסף.

132718

erezgur
09-02-21, 17:51
יפה ותודה על השיתוף!

בשנים בהן ניווטתי עם אוזי-אקספלורר על טאבלט/לפטום מבוסס חלונות עם GPS מחובר ל- USB הוא אכן היה מותקן במרכז הדשבורד, קרוב לשמשה דומה למדי למצב המצולם בתמונה שהעלת.

עבד מצויין במשך שנים, על שני רכבים ולפחות 3 מחשבים שונים...

גיא
09-02-21, 18:17
בשביל מי שנתקל בבעיות GPS ולא ידע שמיקום האנטנה ברכב קריטי, שווה לספר.

יש לי בטנדר מערכת מולטימדיה אנדרויד סינית כלשהי, שבסך הכל עובדת חוץ מהGPS שעבד תמיד חרא. לפעמים כן, לפעמים לא, לפעמים אולי. מכיוון שהיום-יום שלי לא כולל כמעט אף פעם ניווט (וייז) אז זה לא הפריע לי, ובשטח המשכתי להשתמש בטלפון עם עמוד ענן. הנחתי שזה מערכת סינית דפוקה וזהו. במהלך הסגר האחרון והזמן הפנוי, לקחנו אני ובתי מאיה את העניין כפרויקט. חפרנו בתפריטים, חפרנו לגוגל, התקננו והסרנו אפליקציות כלים כאלו ואחרות.

שורה תחתונה, מעבר לעניין הלימודי והחינוכי, גילינו שמיקום האנטנה היה הבעייה. היא היתה מודבקת על הדשבורד כמנהג המתקינים כנראה, בצמוד לקורת השמשה הקדמית. כנראה שהקורה מפריעה, והקליטה היתה מאד לא עקבית. בסופם של משחקים הדבקנו את האנטנה מעל מרכז לוח המחוונים, הGPS התחיל לעבוד כמו דבש. עשרות שניות לאחר התנעה, 10-13 לווינים ואפילו יותר. מיקום מדויק. התקננו את OFF-ROAD ומפת שביל-נט, עמוד ענן לצערי לא משתפת פעולה עם הורדת המפות שכבר שילמתי עליהן למכשיר נוסף.

132718

תראה שאתה מתחבר לחנות גוגל עם אותו משתמש .. כי אצלי זה הוריד את המפות לאוטו וגם לסלולרי ..

נמרוד
09-02-21, 18:45
תראה שאתה מתחבר לחנות גוגל עם אותו משתמש .. כי אצלי זה הוריד את המפות לאוטו וגם לסלולרי ..

כן, אותו משתמש גם בגוגל וגם בעמוד ענן, אין לי משתמש אחר. אבל זה שווה עוד בדיקה. תודה.

גיא
09-02-21, 19:01
כן, אותו משתמש גם בגוגל וגם בעמוד ענן, אין לי משתמש אחר. אבל זה שווה עוד בדיקה. תודה.

אותו משתמש בחנות לשני המכשירים
ואותו משתמש לאפליקיציה ( מניח ששונה מהחנות ) לשני המכשירים

ככה זה עבד אצלי לפחות.

מויש
09-02-21, 20:11
רגע, סליחה על ההתעלקות.
אפשר להפעיל עמוד ענן על אנדרואיד אוטו??
שלי הגיע מקורי עם הרכב

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

גיא
09-02-21, 20:19
רגע, סליחה על ההתעלקות.
שלי הגיע מקורי עם הרכב

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

בעקרון, אז ככה ... אם קונים את האנדרואיד מהחברה ( לפחות בדאציה ) קבלנו מערכת קצת מסורסת .. אבל אפשר לחבר אותה עם נקודה חמה של טלפון סלולרי לרשת ולהתקין ( אבל גרסאות ישנות )

במערכת שהיתה אצלי באוטו שהיא סינית ולא "סגורה" .. זה כמו כל טאבלט אנדרואיד אחר .. אצלי יש גם סים והוא מחובר לרשת כל הזמן, נכנס לחנות ומתקין מה שבא לך ..

הדסופה
09-02-21, 20:39
מעניין אם ההתקנה היתה ביתית או במקום מסודר
מתקין מקצועי היה מתקין לך את האנטנה כנראה איפשהו באזור הגג ( תלוי באוטו )

Sent from my iPhone using Tapatalk

גיא
09-02-21, 20:51
מעניין אם ההתקנה היתה ביתית או במקום מסודר
מתקין מקצועי היה מתקין לך את האנטנה כנראה איפשהו באזור הגג ( תלוי באוטו )

מהנסיון שלי, מתקינים "מקצועיים" בארץ שמים את זה באמצע הדש בורד קרוב לחלון. הגג מתכתי ויחסום את השידור .. כניראה.

הדסופה
09-02-21, 22:06
בגלל זה הייתי מסוייג
אצלנו מעל הראש
אין מתכת

מוטי ג.
10-02-21, 00:46
רגע, סליחה על ההתעלקות.
שלי הגיע מקורי עם הרכב

Sent from my SM-N970F using Tapatalkלא ניתן להתקין כלום על אנדרואיד אוטו,היכולת לראות אפליקציה באנדרואיד אוטו מגיעה כפיצ'ר באפליקציה עצמה וזה תלוי פתיחות (שלא קיימת) במוצר אנדרואיד אוטו עצמו, הפתיחות הזו מתרחבת יותר ויותר בזמן האחרון, אז זה בסוף אחריות מפתחי האפליקציה ( עמוד ענן במקרה זה) להתאימה לתצוגה ב AA

נמרוד
12-02-21, 13:16
אותו משתמש בחנות לשני המכשירים
ואותו משתמש לאפליקיציה ( מניח ששונה מהחנות ) לשני המכשירים

ככה זה עבד אצלי לפחות.

צדקת גיא! היה לי בלאגן בין משתמשי ג'ימייל ושמות משתמש עמוד ענן. הסרתי והתקנתי כמה פעמים עד שגם המשתמש באפליקציה ובחנות הסתדרו ויש לי את המפות שרכשתי בעמוד ענן גם ברכב.

תודה!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210212/be2f5e9ebac3035ca1e17fee8718accf.jpg

גיא
12-02-21, 13:46
צדקת גיא! היה לי בלאגן בין משתמשי ג'ימייל ושמות משתמש עמוד ענן. הסרתי והתקנתי כמה פעמים עד שגם המשתמש באפליקציה ובחנות הסתדרו ויש לי את המפות שרכשתי בעמוד ענן גם ברכב.

תודה!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210212/be2f5e9ebac3035ca1e17fee8718accf.jpg

מעולה.

Asaf-a
14-02-21, 16:57
אמנם השאלה לא שייכת לכותרת אבל הנושא כבר עלה בנושא עמוד ענן.

אבי רגע לפני התקנת מערכת גרונינג (כנראה שם עבר מפואר למערכת סינית...) עם אנדרואיד אוטו.

הוא מנוי באוףרוד, האם ניתן להתקין אוףרוד באנדרואיד אוטו?

Asaf-a
אסף.א

הדסופה
14-02-21, 18:24
לא
רק ווייז ו maps יעבדו
לא מכיר פתרון ניווט לשטח תומך ממשק אנדרואיד אוטו

גיא
15-02-21, 00:56
לא רואה בעיה להעביר את ה apk עם כרטיס זיכרון. ולהתקין שם.

עשינו את זה על אחת המערכות אצל חבר. ( לפני כמה שנים )

צריך רק למצוא קובץ בגרסה שמתאימה לגרסאת מערכת ההפעלה.

amitaikl
27-02-21, 09:58
תודה על השרשור הזה!
הייתי עם אותה בעית קליטה בפאג'רו.
פירקתי את המערכת וגילית שהאנטנה סתם זרוקה בפנים.
הוצאתי אותה דרך פתח (ייעודי) בדשבורד ובזה נגמרה הבעיהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210227/16d4e25f3b746497af3362a8c881914a.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20210227/d1b6dcba1e82c55ff882f3ec330da087.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20210227/d859e5d94ac707b24aa610d16586d0e2.jpg

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

נמרוד
02-03-21, 09:46
ואללה אני מבסוט שהעליתי את הנושא, הטיפ הקטן שלי פתר לך בעייה, וגם אני קיבלתי פה טיפ קטן מגיא שפתר לי בעייה גדולה.

-->