התחברות

צפייה בגרסה מלאה : בג'יפולוג יודעים הכל: כיצד לבחור רסיבר לקולנוע ביתי

hadtomer
12-02-21, 14:57
לאחר כמעט 20 שנות שירות ללא דופי, הדנון הישן שלי יצא לגימלאות והלך לעולמו. הדנון העתיק היה חלומו של כל בן 24 בשנות התשעים המאוחרות וכלל דולבי דיגיטל (וואו) וחמש יציאות. כמובן, החיים שסביבו הלכו והשתדרגו ורק הוא נשאר: רמקולים באו והלכו, טלויזיה 4 K אולטרא HD גם באה לה- שידורי יס 4K גם באו- ורק הדנון האומלל נשאר. עד מת. היס משמש גם לכל היתר, כלומר זה ממיר האולטרא שדרכו רואים גם יוטיוב ונטפליקס.

מכל מיני מדריכים שנכנסתי לקרוא (אבל חלקם סתם תוכן שיווקי) עולה שהתחום מתפתח בקצב אקספוננציאי, כלומר רוב ממירי ה HDMI המשומשים שיש לקנות בלוחות המשומשים בכלל אינם תומכי 4 K. ומתברר שצריך להקפיד שיהיו יציאות HDMI מאוד ספציפיות למגבר, ושיש כאלה עם בלוטות' (למה לעזאזל) וכו.

אשמח לשמוע- עם תקציב של 2500 שקל עד 3000 שקל, במה עלי להתמקד? מה מומלץ?

תבוא על ראשכם הברכה

נדב42
12-02-21, 16:14
יש לך ליד הבית את פיוז, מציע שתקפוץ לבקר אותם ולשמוע מה יש להם להציע - יש להם גם משומשים.

erezgur
12-02-21, 16:25
אולי אתה כבר לא צריך מערכת קולנוע ביתי?
אולי מקרן קול (sound bar) ה-50-90 דולר יספיק?

זה מה שקורה אצלנו... הדנון הוותיק כנראה עדיין עובד אבל לא נמצא בשימוש... מי-בוקס מחובר לסאונד בר (גם שיומי במבצע מבנגגוד) עושה את כל העבודה הנדרשת עבורנו בשנה האחרונה

נשלח מהנייד

Raccoon
12-02-21, 16:44
יש לך ליד הבית את פיוז, מציע שתקפוץ לבקר אותם ולשמוע מה יש להם להציע - יש להם גם משומשים.מצטרף להמלצה על פיוז.
יש להם גם חדר האזנה ברמה גבוהה ואולי תוכל להשוות למשהו שדומה למה שקיים אצלך כרגע - אותה מערכת בדיוק תישמע מאוד שונה בחללים שונים.

Sent from my LM-V450 using Tapatalk

נדב42
12-02-21, 16:47
אה, וגם יש להם מעבדת תיקונים [emoji846]

KOOKE
13-02-21, 17:43
חסרים נתונים כדי שניתן יהיה להמליץ - כמה רמקולים יש לך במערכת הקולנוע הבייתי?

בכל אופן באופן כללי ממליץ על המוצרים של מרנץ...המון תמורה לכסף וסאונד איכותי ביחס לרמת המחיר.

אני אישית מסתפק כיום בזוג רמקולים וזה לא גורע מחוויית הצפייה גם בסרטים - יעני מספיק לי רסיבר סטריאו.

jacob72
14-02-21, 07:21
לפני 4-5 , רכשנו Bose CineMate 130
זה סאוונד בר + סאב + מגבר.
חיפשנו איכות וכמה שפחות רמקולים תלויים רציתי נקי. הדרישה לשמור על סראוונד בעת צפייה של סרט בלי 6 רמקולים. .

בחרנו את המוצר של Bose
מוצר לא זול,אבל בכל צפייה של סרט בעיקר הילדים והחברים שלהם, זו חוייה אחר.

שווה בדיקה

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

-->