צפייה בגרסה מלאה : נקודות אלטרנטיביות לשלג
אהלן,
מחפש רעיונות לנקודות אלטרנטיביות לחוות קצת שלג מחר במידה ואכן תהיה מערכת משמעותית הלילה, מבלי לנסוע 150 קילומטר לכיוון ומבלי להתקע במחסומים.
עדיפות לאזור ירושלים (נסיעה לרמת הגולן כבר מסבכת את הספונטניות).
מישהו יודע מה המצב באזור הר איתן במערכות שלג בעבר?
לפי עמוד ענן מדובר על 750 מטר גובה, נשמע לי גבולי.
תודה רבה
דור
איזור גוש עציון במידה והתחזית תממש
בהר ברכה (הר גריזים) מושלג, אם אתה מוכן לטייל באזור בהיבט הבטחוני. חפש "ברכה על ההר" בעמוד ענן.
כרגע סוגרים צירים ליד מגדלים.
עקב השלג.
אז תברר שהכבישים פתוחים.
GodsFather
17-02-21, 20:45
ירושלים מושלגת כרגע
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ירושלים מושלגת כרגע
Sent from my HD1903 using Tapatalkירד אולי ממ
כרגע אין משקעים בירושלים...
אולי בהמשך הלילה
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
כרגע גם אומרים שמצפה רמון ובורות לוץ לבנים.
לא ראיתי צילום.
דרך יער הקדושים, אם יהיה שלג משמעותי.
כרגע גם אומרים שמצפה רמון ובורות לוץ לבנים.
לא ראיתי צילום.
עריכה: כן ראיתי צילום, יש כמה מ"מ של לבן ....
בבוקר ראיתי תמונות יפות של יד קנדי מושלג, מישהו יכול לעדכן אם עדיין מושלג שם? שוקל לקפוץ בסביבות 1600
Asaf-a
אסף.א
ehudzeelim
18-02-21, 13:42
מבוא ביתר והסביבה
גם לא רע
132794132795132796
מאיזו שעה התמונות?
Asaf-a
אסף.א
ehudzeelim
18-02-21, 13:52
מאיזו שעה התמונות?
Asaf-a
אסף.א
9:00-12:00
הר עמשא נכון להיום ב-11 +/-https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210218/7f41715fb5aee8f9ef34cb86aa7e3a5a.jpg
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
בר גיורא משעה 9 בבוקר בערך132797
בחור שחנה לידי אמר שצור הדסה יותר מושלגת
AdiVitara02
18-02-21, 15:40
יער יתיר מלא כרגע בשלג
זה מעניין כי מבחינתי זה אותו מרחק לרמה, שבילים בריאים יותר ונגד התנועה הטיבעית של ההמונים
יש תמונות?
הערכה אם ישאר מחר משהו?
אלון שבות, גוש עציון.
היום (חמישי) ב 13:00.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210218/186db1c809bd0ec02fb20f79ef51d662.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20210218/4eb43f3d69e0c603e08f2a941d461dd8.jpg
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
זה מעניין כי מבחינתי זה אותו מרחק לרמה, שבילים בריאים יותר ונגד התנועה הטיבעית של ההמונים
יש תמונות?
הערכה אם ישאר מחר משהו?היינו היום.
לדעתי עד מחר ישאר מעט מאוד.
היינו היום.
לדעתי עד מחר ישאר מעט מאוד.
נגמר.
מבוא ביתר והסביבה
גם לא רע
132794132795132796
יודעים אם נשאר משהו באזור אחרי הלילה?
נכון לאתמול בצהרים רמת הגולן היתה מ-פ-ו-צ-צ-ת בשלג. אפילו שלג עמוק יחסית.
עם זאת:
1. מחסומי משטרה בכל צומת משמעותי.
2. התקהלויות של הרבה אנשים שחיים בסרט שהם בשוויץ אז אין בעיה להימנע מכללי קורונה.
3. פקקים מטורפים לפני המחסומים - בין היתר בגלל אהבלים שחונים באמצע הכביש כדי שהילדים ירדו לשחק.
4. כבישים חלקים מאוד. בכניסה לעין קיניא נסע לפני רכב כביש שטח כלשהוא, שהוא SUV בזמן שכל האחרים הם לא SUV, עם מנוע בוקסר שהוא בוקסר כי לאחרים אין בוקסר - ובעליה לעין קיניא הוא פשוט פרפר לו לאט לאט במקום עד שהוא גלש לאט לאט לשולי הכביש ולתוך הגדר, מה שהשאיר כמה סימני פגוש.
5. ציר הנפט פתוח ונעים לשימוש. להיכנס ליד קיבוץ שמיר. אפשר עקרונית גם עם קרוסאובר כפול הנעה אבל מומלץ מאוד LOW
132799
ידוע אם באיזור אריאל או שילה או עלי יש שלג?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
GodsFather
19-02-21, 11:33
מה המצב באיזור ירושלים?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לדעתכם מחר בבוקר עוד יהיה שלג מחוץ לרמת הגולן?
נכון לאתמול בצהרים רמת הגולן היתה מ-פ-ו-צ-צ-ת בשלג. אפילו שלג עמוק יחסית.
5. ציר הנפט פתוח ונעים לשימוש. להיכנס ליד קיבוץ שמיר. אפשר עקרונית גם עם קרוסאובר כפול הנעה אבל מומלץ מאוד LOW
ציר הנפט סלול, למה צריך LOW? לפי הבנתי בשטח כבוש ומושלג ה- LOW רק גורם לפרפורים. אלא אם כן השלג מגיע עד הפגוש ואז צריך לאט לאט לדחוף אותו..
לדעתכם מחר בבוקר עוד יהיה שלג מחוץ לרמת הגולן?
במצודת ביריה - 909 מטר, כבר אין, הגשם שוטף הכל. כך שאני בספק אם מתחת ל-1000 מטר ישאר משהו מעניין יותר מכמה ערימות. כמובן שתלוי בכמות הגשם שתרד שם עד מחר.
ציר הנפט סלול, למה צריך LOW? לפי הבנתי בשטח כבוש ומושלג ה- LOW רק גורם לפרפורים. אלא אם כן השלג מגיע עד הפגוש ואז צריך לאט לאט לדחוף אותו..נכון. אנחנו עם הטנדרים ורכבי השטח המגושמים שלנו עיכבנו מיצובישי ליסינג ויונדאי ליסינג (קרוסאוברים עם הנעה לכל הגלגלים ובלי פחד) גם בלי לשלב הילוך כוח.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
חמישי מושלג ברמה... טבילת אש בשבילי עם הסמו ובשלג כזה עמוק... מאמין שבמקומות מסויימים חצינו יותר מ60סמ שלג בתולי...
אצלנו עבד רק להיות בראשון שני היי.... הלאו היה איטי מדי לא הצליח לייצר שום התקדמות. במקסימום עזר לא להחלזיק בלי שליטה בירידות תלולות.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
ציר הנפט סלול, למה צריך LOW? לפי הבנתי בשטח כבוש ומושלג ה- LOW רק גורם לפרפורים. אלא אם כן השלג מגיע עד הפגוש ואז צריך לאט לאט לדחוף אותו..
כתבתי. ציר הנפט נעים לשימוש - אך צריך גם להיכנס אליו. במקרה שלנו זה כלל לא מעט בוץ ואדמת גולן רכה. אני מניח שנסיעתך לגולן הייתה יותר קלה ואתה מדבר מניסיון- ואשמח לנקודת כניסה קלה יותר, שיהיה לי לחורף הבא אינשאללה
כתבתי. ציר הנפט נעים לשימוש - אך צריך גם להיכנס אליו. במקרה שלנו זה כלל לא מעט בוץ ואדמת גולן רכה. אני מניח שנסיעתך לגולן הייתה יותר קלה ואתה מדבר מניסיון- ואשמח לנקודת כניסה קלה יותר, שיהיה לי לחורף הבא אינשאללה
מקיבוץ שמיר נראה לי שצריך לטפס לציר הנפט ואז באמת צריך רכב שטח. מצד שני, חבר שלי נכנס לציר הנפט בנפח ונסע איתו עד קלע אלון על סוזוקי סוויפט [emoji2357]
Sent from my iPhone using Tapatalk
אצלנו עבד רק להיות בראשון שני היי....
עזוב את זה. אנחנו חוזרים ביום חמישי ככה באזור חמש וחצי שש על כביש שש דרומה בקטע באזור חדרה בגשם ככה על 120 קרוז קונטרול בסבבה - ואז טיל יפני קטן ומעורר כבוד עובר אותנו - וחבר שלי אומר לי "תגיד, איך הסמוראי הזה נוסע במהירות 1XX קמ"ש ככה באיזי, זו לא המהירות המרבית שלהם??מה זה הקסם הזה?" ואני צוחק ואומר לו "עזוב את זה, יש לו מאחור מיכל של SCEPTER למניאק הזה".
מה זה סקפטר? תביא לי גם!
כזה יא מניאק...כזה...
https://www.jerrycan.ee/en/a/05577-scepter-military-fuel-can
אההה כזה... נאלצתי להשחית אותו קלות.132820
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.