צפייה בגרסה מלאה : 4X4 לא משתלב בעומס. דימקס 2006
דימקס 2006
הנעה קדמית לא משתלבת במגע עם הקרקע (על הליפט דווקא כן).
נורת השילוב מהבהבת ללא הפסקה אבל לא נכנס לפעולה, גם לאחר איפוס בלחיצה על שלושת הכפתורים המצב ממשיך.
מתסכל מאוד ובמוסך הראו לי שעל הליפט זה עובד ומבחינתו זה תקין.
לא מדובר בניסיון אחד אלא שלוש פעמים שכשהייתי זקוק למערכת על מנת לא להיתקע בשטח, היא לא עבדה.
רעיונות??
לשלב ולנסוע לאט עם נדנוד קל של ההגה.
לשלב ולנסוע לאט עם נדנוד קל של ההגה.
תודה, עדיין לא משתלב. רעיונות נוספים?
לא רוצה לבאס אבל אצלנו בדימקס 07 זה השלב שהוחלף הטרנספר.
בגלל שזה היה רכב באחריות אנחנו אפילו לא יודעים בוודאות מה נדפק שם, האם רק מנגנון השילוב וההחלפה הייתה מיותרת, או נזק אמיתי.
לא מצליח להבין !
המוסך לא מזהה אם זה בעיה מהפרונטאקס או מהטרנספר ?
האם מותקנים לך לוקרים ?
נסה לתת יותר פרטים איך נבדק על הליפט.
ממי שמבין , שילוב הסרן הקדמי דומה לשילוב של טרופר ?
רענן
מעדכן שהייתי היום במקום אחר, אצל בחור שאני מאוד מעריך ועובד כמכונאי ראשי בסדנה מוכרת בפרדס חנה.
לאחר שבדק את הרכב, ראשית הרים גלגל אחורי באויר ולאחר מכן הרים את הליפט גבוה והביט מלמטה בשעה שאני מנסה לשלב בלחיצת כפתור מתוך הרכב לפי דרישתו הוא הגיע למסקנה שישנה בעיה חשמלית, לחיצת הכפתור משדרת פקודה אך היא לא מגיעה לסרן הקדמי ועלי לפנות לחשמלאי רכב.
מכירים חשמלאי אמין שיוכל לעזור באיזור זכרון יעקב - פרדס חנה והסביבה?
מעדכן שהייתי היום במקום אחר, אצל בחור שאני מאוד מעריך ועובד כמכונאי ראשי בסדנה מוכרת בפרדס חנה.
לאחר שבדק את הרכב, ראשית הרים גלגל אחורי באויר ולאחר מכן הרים את הליפט גבוה והביט מלמטה בשעה שאני מנסה לשלב בלחיצת כפתור מתוך הרכב לפי דרישתו הוא הגיע למסקנה שישנה בעיה חשמלית, לחיצת הכפתור משדרת פקודה אך היא לא מגיעה לסרן הקדמי ועלי לפנות לחשמלאי רכב.
מכירים חשמלאי אמין שיוכל לעזור באיזור זכרון יעקב - פרדס חנה והסביבה?
כדאי שתבדוק עם ארנון מלאכי ממוסך אנדורו
אלקטרו-רכב, חיימקה. בחדרה 04-6333751
אלקטרו-רכב, חיימקה. בחדרה 04-6333751
צודק, אין עליו מניסיון. אגש אליו, תודה על התזכורת.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.