התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ל"מכירה" תמורת בירה - טלויזיית טושיבה 50 אינץ' עם כתם בצד המסך

hadtomer
22-02-21, 17:40
ל"מכירה" תמורת כמה בקבוקי בירה שבא לכם (תהיו נדיבים) :

טלויזית חדר השינה שלנו - טושיבה 50 אינץ' אשר שירתה אותנו שש שנים פיתחה כתם בצידו הימני תחתון של המסך - כפי שניתן לראות בתמונה שצילמתי.

אני פיינשמייקר אבל אשתי לדוגמה לא רואה את הכתם. שזה קטע כי היא רואה למשל כשאני משאיר פירור מיקרוסקופי של שניצל על הספה.

הטלויזיה היא LCD HDMI אך אינה טלויזיה חכמה. כלומר מתחברת למשל לסטרימר אבל לא לאינטרנט.

אני נמצא ברמת גן ומעדיף להעניק אותה למישהו מחברי ג'יפולוג שרוצה למשל לשים בחדר הילדים - סרט מצויר אפשר לראות דרך סטרימר בלי שהילד יבוא בדרישות לאיכות תמונה מושלמת. אפשר בהחלט למקם את הטלויזיה הזאת באחת ממערות הגברים היפות של החברים ולצפות בסרטוני יוטיוב בלי להרגיש ששפכתם אלף שקל. מקסימום גלגל אחד של הרכב בסרטון מעט חשוך.

אבקש להדגיש:

1. כל הקודם זוכה. לאור ניסיון העבר המר, אני לא שומר בצד, אני לא מחזיק אותה עבור אף אחד. הקודם לוקח.

2. הקטע הג'יפולוגי של "אז אביא לך בירה כשיהיה מפגש או לסירוגין אף פעם זה לא יצא לפועל" די מבאס. ואני אוהב בירה.

3. הטלויזיה שתחליף אותה תגיע עוד 4 ימים ואז זאת תלך לפינת הרחוב. אני לא נותן לכם חס וחלילה את הזבל שלי, אבל אני מעדיף שזה ילך לחבר ג'יפאי מאשר לאיזה מישהו שיקח אותה מהרחוב וימכור בשביל לקנות סמים קשים. וזה יהיה על המצפון שלכם, שהרסתם לבן אדם את החיים ועשיתם ממנו נרקומן כי לא לקחתם טלויזיה בשביל איזה כמה בקבוקי בירה טובה.

132858

hadtomer
24-02-21, 20:01
נמכר לאיש יקר - שהביא אחלה בירה

-->