PDA

צפייה בגרסה מלאה : אח״י רשט״ג (ננעל)

המשוטט
23-02-21, 13:22
אופסי

מסתבר שהטנדרים של הרשות לא עמידים למים

https://youtu.be/F_3aIkZWN4s (https://youtu.be/F_3aIkZWN4s)

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

nir.samo
23-02-21, 13:53
לייק

nirs
23-02-21, 13:58
למה הקטנוניות?
רצה לבדוק את מצב השמורה התת ימית

Sent from my iPhone using Tapatalk

boaz avrahami
23-02-21, 14:02
מוציאים זפת מהמים או שנוסעים במים בגלל שאסור לנסוע בחוף

גיא
23-02-21, 16:08
הוא רצה ציפוי נגד חלודה ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

danob
23-02-21, 17:15
אסור לנסוע פחות מ-100 מטר מקו המים אבל לא כתוב מאיזה צד...

ליאור

hadtomer
23-02-21, 18:05
גם ספינה תהיה בקרוב

https://static.parks.org.il/wp-content/uploads/2021/01/%D7%9E%D7%A1%D7%9E%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96-3.pdf

toy4FUN
23-02-21, 20:05
זה בסדר.
הפקח הזה יקבל רכב משופץ או אפילו חדש מהכסף של כולנו.

נדב ש.
23-02-21, 20:28
השופל שהוציא אותו גם על חשבוננו.
ובדרך הוא גם בטוח דרס עוד כמה בתי גידול.

asafk
23-02-21, 20:34
למכירה יד ראשונה ממנהל הרכב.
מטופל רק במורשה. קילומטרז נמוך. נהג יחיד.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

איל מ
23-02-21, 21:13
צחוקים בצד, שפכי הנחלים האלו הם טריקיים.
במבט ראשון הם נראים רדודים לחלוטין. ברמה של 20-30 ס"מ, ואז אתה נכנס אליהם בסבבה, ופתאום שקוע עד גובה האפוד במים, שאת משקלם תצטרך לסחוב עד סוף המסע (שאלו אותי איך אני יודע).

boaz avrahami
23-02-21, 21:48
איך אתה יודע?

מיכה100
23-02-21, 22:35
בחורף הקודם קרה דבר זהה לרוכב אופנוע אדוונצ'ר שניסה לחצות את שפך נחל לכיש, ממש על קו המים. כנראה בזרימה עזה אחרי גשם החול נשטף לים ומה שנראה כמו שפך רדוד זה בעצם עמוק לאללה.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

גיא
23-02-21, 22:39
כל המזוט הזה .. מהחז"ש האחורי של הטריטון הזה ?

איל מ
24-02-21, 00:28
איך אתה יודע?

מסע חולות. 45 ק"מ. התחיל כשעוד היה אור יום. כשירד החושך הדבר היחיד שאני זוכר זה שכל חצי קילומטר גם היינו צריכים לדחוף את הנ"נ מהשרשור חולצות, ששקע שוב ושוב.. :(

boaz avrahami
24-02-21, 01:10
זו הגירסה הישראלית למבחן הטנדר טויוטה של טופ-גיר.

בפרק הבא הפקח ושריף הטרקטוריסט מוציאים תמנון מהמנוע, הפקח מנקה פילטר אוויר מניע וחוזר הביתה לעוד סגר לילה של קורונה, לא לפני שהוא קונה בדרך אוזני המן ומשלוח מנות למשפחה המאושרת.

סצנה אחרונה, שאול גולדשטיין מתראיין על רקע הים ומספר איך בזכות פעולתה הנחושה של הרשות בראשותו, הים ניצל.
סוף דבר.

השגתי בשבילכם את הסצנה האחרונה-

https://youtu.be/fItoUA1sFXE

אגב, שמתי לב שיש לנו שאול גולדשטיין ברט״ג ויש דני גולדשטיין בדואר.
ייתכן שיש קשר בינהם?
זה יכול להסביר כמה דברים.

gillss
24-02-21, 08:18
למה לכל הרוחות הוא נגרר ב P ולא ב N ?
אז אני אספר ...
יש תופעה של נתקעים (מפונקים) שמרגע שהרכב נתקע
הם הופכים ל"ילדה עם קוקיות".
ראינו את זה שנה שעברה עם הרנגלר (הצבאי) בכפר יונה
ראינו את זה עם הטויוטה (פרטית) בנחל צין.
ועכשיו פה.
לכל אחד קורה שהוא נתקע , אבל לרובנו ההיגיון לא אובד באותו הרגע.
שקעת בשלולית חורף , יואיל כבודו להרטיב תרגליים ולחבר את הרכב
לרצועה או כננת , ולא לשבת על הגג עד שמכבי אש יביאו לך סולם.
שקעת בחוף הים , הביאו לך שופל לחילוץ , יואיל כבודו להרטיב בירכיים
ויעביר ל N בשביל לא להגרר 200 מטר ב P.
כנראה שכל מה שנכתב לפני נכון הוא, כשזה לא שלך למי אכפת ?

raanan
24-02-21, 08:25
למה לכל הרוחות הוא נגרר ב P ולא ב N ?

כנראה שכל מה שנכתב לפני נכון הוא, כשזה לא שלך למי אכפת ?

לך תדע אם לא הרס מנוע בנעילה הידרוסטטית

גיא
24-02-21, 09:09
לך תדע אם לא הרס מנוע בנעילה הידרוסטטית

ומה עניין שמיטה להר סיני ?

גיר אוטומטי הידראולי לא אמור למנוע מגלגלים להסתובב כשהמנוע תפוס ..

בהנחה שהוא נשאר ב D .. או R או L או כל דבר שהוא לא P

סביר להניח שהפקח שם ב P כדי שהאוטו לא יברח לחופי יוון נטולי הזיהום.

איל מ
24-02-21, 09:49
רכב ידני?
ומה הקשר ל"לא שלך לא אכפת לו כי זה לא שלו"? הפוסט הרי התחיל באנשים פרטיים שהופכים לילדות עם קוקיות.
ובכלל,
אפשר להתווכח על דרכי פעולה של גוף, או מגזר, או ציבור, אבל נראה שרוח האתר הפכה לפשוט גלים על גבי גלים של שנאה גורפת כל פעם שמשהו קשור במישהו שבמקרה אתם שונאים.
וזה, רבותי, לא מופעל בשליטה מתוחכמת מלמעלה ע"י מושחתים כדי להפריד או למשול. זה מונע ע"י אנשים קטנים מלמטה. אנשים שמפמפמים רעל בכל הזדמנות. ואלו הם המחרבים האמיתיים.
לצערי ג'יפולוג הופך יותר ויותר למקום של פריקת תסכולים וגילויי שנאה מאשר לאתר טכני.

בהקשר של המקרה עם הטנדר של הפקח (ופסקה הקודמת אני בכלל לא מתייחס למררה הקטנצ'יק הזה, אלא לדברים אחרים). לא מעניין כאן אף אחד מה באמת קרה, (ואין לי מושג, יתכן ובהחלט הפקח נסע על החוף כדי לקנות גלידה, ואיך ששקע התקשר לאשתו שתבוא לאסוף אותו, ובמקביל לבוס שלו להודיע ש"תקעתי את האוטו, המפתחות בסוויץ' שמישהו יוציא אותו, הלכתי".... אבל גם יתכן שלא. זה גם לא העניין העניין הוא האנרגיות שזה מוציא מאנשים כאן, ולמה האתר הופך.

גיא
24-02-21, 09:58
רכב ידני?
ומה הקשר ל"לא שלך לא אכפת לו כי זה לא שלו"? הפוסט הרי התחיל באנשים פרטיים שהופכים לילדות עם קוקיות.
ובכלל,
אפשר להתווכח על דרכי פעולה של גוף, או מגזר, או ציבור, אבל נראה שרוח האתר הפכה לפשוט גלים על גבי גלים של שנאה גורפת כל פעם שמשהו קשור במישהו שבמקרה אתם שונאים.
וזה, רבותי, לא מופעל בשליטה מתוחכמת מלמעלה ע"י מושחתים כדי להפריד או למשול. זה מונע ע"י אנשים קטנים מלמטה. אנשים שמפמפמים רעל בכל הזדמנות. ואלו הם המחרבים האמיתיים.
לצערי ג'יפולוג הופך יותר ויותר למקום של פריקת תסכולים וגילויי שנאה מאשר לאתר טכני.

בהקשר של המקרה עם הטנדר של הפקח (ופסקה הקודמת אני בכלל לא מתייחס למררה הקטנצ'יק הזה, אלא לדברים אחרים). לא מעניין כאן אף אחד מה באמת קרה, (ואין לי מושג, יתכן ובהחלט הפקח נסע על החוף כדי לקנות גלידה, ואיך ששקע התקשר לאשתו שתבוא לאסוף אותו, ובמקביל לבוס שלו להודיע ש"תקעתי את האוטו, המפתחות בסוויץ' שמישהו יוציא אותו, הלכתי".... אבל גם יתכן שלא. זה גם לא העניין העניין הוא האנרגיות שזה מוציא מאנשים כאן, ולמה האתר הופך.

לא בטוח שאתה צודק ... הארגון הזה מוציא מאיתנו רגשות שליליים .. כי זה מצטבר ... הם מציקים לנו .. מזיזים לנו את הגבינה שלנו .. וזה בא ביחד עם הסגרים שתוקעים אותנו בבית בלי שאנחנו באמת אשמים ובלי שהם באמת עוזרים .. ולאט לאט הכל מצטבר .. זה ירגע כשהקורונה תדעך וכשבג"צ יפרק את הרט"ג .. :)

או לחילופין כשדרור יהיה רוה"מ

איל מ
24-02-21, 10:04
התגובה שלי פחות מתייחסת לרשטג, ואם כבר הזכרת את דרור, אז היא באה אחרי שקראתי ברצף את השרשור הזה ואת השרשור עם הפוסט שנאה שהוא כתב על "חוקי הסגר".
ושלא תטעה, אני אחיה בכיף ובלי רגשות אשמה במדינה שבה דרור יהיה ראש ממשלה, ושבה כל מי שאיננו יהודי חילוני חובב מוטוריקה יגורש. אני פשוט משתדל לא להפיץ את הדעות האלו שלי כי זה לא מקובל...
אופס.... ברח לי.... ;)

gillss
24-02-21, 10:59
וואלה הדלקתי מדורה ובכלל לא רציתי (-:
אני בסה"כ חיברתי בין זה
https://video.htv.co.il/2018/social_videos/9667.mp4
לשקיעה בחוף הים.

עשית שטות, שקעת / נתקעת , קח אחריות ודאג שהרכב יצא במינימום נזק.
הרס"ר (של שנה שעברה) עקף פקק ביציאה מכפר יונה
טבע עם סהרה חדשה דנדשה.
התישב לו על הגג (כדי שהרגליים לא ירטבו) והזמין כיבוי אש.
אחרי שירד מהגג (עם הסולם) נסע יבש לבסיס והקפיץ שני רב"טים
עם F35 שיוציאו לו את הרכב . (הם בטח הרטיבו בירכיים בשלב חיבור החגורה)
זה קפץ לי לזיכרון (הקידמי) כשראיתי רכב נגרר ע"י שופל במצב P.
זה הכל , בלי מדורות , בלי אמוציות ובלי דרור כראש ממשלה.

דרור ברלי
24-02-21, 11:11
מה אתם רוצים ממני?
אמרתי משהו?

זו הפעם הראשונה שעובדי מדינה שמעל לחוק (אותו הם ששים לאכוף בכל הזדמנות), גם משחיתים ציוד יקר (בבורותם, בקלות דעתם ובחוסר האכפתיות שלהם כלפי רכוש הציבור) כי אנחנו משלמים את החשבון?.... לא. וזו גם לא הפעם אחרונה. עוד ייתקעו, יטבעו, יתהפכו, יישרפו ויימעכו כלי רכב של רט"ג, צה"ל, משטרה, כיבוי אש, מד"א, רשויות למיניהן. קורה. אולי זה מזלזול, אולי מחוסר ידע, אולי סתם טעות אנוש.

אין לי ספק שהפקח ביש המזל הזה באמת ובתמים לא התכוון להטביע את הטנדר שלו בזדון.
מצד שני אני לא בטוח שמעבר לפדיחה האישית שלו, הוא כל כך מתאבל... כי כאמור - קרה, קורה, יקרה. אני באמת לא מכיר את נהלי רט"ג במקרה שכזה, מין הסתם יתחקרו, ימלאו דו"ח נזק, כמו בתאונת דרכים. אבל בסוף הוא יקבל טנדר אחר. פשוט כדי שיוכל לחזור לעבודה.
מצד שלישי אני לא בטוח, שהבחור הזה מיומן בנהיגת שטח כמו שהוא בטוח ומשוכנע שהוא. וזה קצת חבל, כי עבודתו של פקח ברט"ג כוללת הרבה מאוד נהיגת שטח.
בואו ונאמר שמי שעובר הדרכת נהיגת שטח הכי בסיסית, לומד גם לכבד את הטבע - ולא רק מהצד של "בתי גידול" אלא גם ובעיקר מהצד הזה של לקיחת סיכונים בנהיגת שטח - כי לעתים מעורב בזה גם סיכון ממשי לחיי אדם. וה-א'-ב' של ג'-ד' מבחינתי כמדריך, זה שאם יש ספק - אז אין ספק, וש"חכם השביל מההולך בו". אז תפקחו עינים, תפעילו את הראש ואת ההגיון, תנו כבוד לטבע ואל תתגרו בו. הוא חזק מכם ומהאוטו שלכם.

ונשאר לכולנו רק לקוות, שבמכרז הבא של רט"ג, אף שלימזל מכאן לא יגריל דווקא את האוטו הזה.

אבל כל זה הרי לא חשוב לעומת חובתו של כל אחד כאן להיות אזרח/נתין טוב וצייתן - לשתוק, להרכין ראש ושוב לשתוק.
ואם פותחים את הפה, אחרי שמקבלים רשות כמובן, אז רק לצורך זמרור אמירת-אמן על כל פלוץ מצד המדינה. מה שנקרא "להיות ממלכתי".

ושיהיה לנו אחלה עוצר לילי.

-->