התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נקודת קמפינג לרכב בודד במוצ"ש

dorbh
24-02-21, 10:25
אהלן,

מכיוון שאני חושש מעומס מטיילים בחניוני הלילה המוסדרים + אכיפת חוקי הסגר הלא ברורים, אשמח לקבל המלצה לנקודה
טובה עם נוף יפה וגישה קלילה יחסית (לא מחפש טיול אתגרי, רכב בודד) לקמפינג לרכב בודד באזור המכתש (אבל תכלס כל נקודה שווה בדרום תתקבל בברכה). אני חושש מעומס בחניון ארדון או לחילופין אכיפה (מישהו התנסה בחניון הזה בחג פעם?)

מכיוון שמדובר על מוצ"ש, חשוב שזה לא יהיה בשטח אש (לא בא לי להתעורר מפגזים בראשון בבוקר)... כמו כן, מכיוון ומדובר ברכב בודד החביב על תושבי הפזורה, אשמח לנקודה שנרגיש בה בטוחים, במיוחד לאור מקרי הגניבות האלימים האחרונים.

יש חיה כזאת? (לא שטח אש, לא שמורה ולא גניבת רכב)

תודה תודה ותודה

dorbh
24-02-21, 10:46
אהלן,

מכיוון שאני חושש מעומס מטיילים בחניוני הלילה המוסדרים + אכיפת חוקי הסגר הלא ברורים, אשמח לקבל המלצה לנקודה
טובה עם נוף יפה וגישה קלילה יחסית (לא מחפש טיול אתגרי, רכב בודד) לקמפינג לרכב בודד באזור המכתש (אבל תכלס כל נקודה שווה בדרום תתקבל בברכה). אני חושש מעומס בחניון ארדון או לחילופין אכיפה (מישהו התנסה בחניון הזה בחג פעם?)

מכיוון שמדובר על מוצ"ש, חשוב שזה לא יהיה בשטח אש (לא בא לי להתעורר מפגזים בראשון בבוקר)... כמו כן, מכיוון ומדובר ברכב בודד החביב על תושבי הפזורה, אשמח לנקודה שנרגיש בה בטוחים, במיוחד לאור מקרי הגניבות האלימים האחרונים.

יש חיה כזאת? (לא שטח אש, לא שמורה ולא גניבת רכב)

תודה תודה ותודה

מחדד כי לא הצלחתי לערוך וגם כי ראיתי דיון פה בפורום בנושא הסגר בפורים:

1. מישהו התנסה בחניון הר ארדון בחג בעבר? לצפות לצפיפות במוצ"ש? איך הוא מבחינת ביטחון לרכב בודד (בתקופה בה הגניבות התגברו)?

2. אשמח להמלצה לנקודת קמפינג לרכב בודד, ללא חשש גניבה מיוחד, ללא אתגר בהגעה אליה, עם נוף יפה, ללא צפיפות ו/או אכיפה ושלא נמצאת בשמורה/שטח אש כי הכוונה היא לישון שם במוצ"ש.

תודה:)

נמרוד
24-02-21, 11:28
דווקא במוצאי שבת לא יהיה עומס על חניונים, אם אתה אוהב את חניון ארדון לך על זה.

dorbh
24-02-21, 12:18
דווקא במוצאי שבת לא יהיה עומס על חניונים, אם אתה אוהב את חניון ארדון לך על זה.

החשש היחיד מעומס הוא כי בראשון חופשה בבתי הספר

דני יפני
24-02-21, 15:44
חניתי בהר ארדון ברכב בודד לפני כ-3 חודשים, הרכב סנטימטר מהאוהל וללא חשש לגניבה לפחות מבחינתי. היינו שם לבד לחלוטין (לא בזמן סגר). הנסיעה לשם לא מאתגרת בכלל, בטח שלא לרכב שחביב על תושבי הפזורה :)

ד ו ר ו ן
24-02-21, 18:41
1. מישהו התנסה בחניון הר ארדון בחג בעבר? לצפות לצפיפות במוצ"ש? איך הוא מבחינת ביטחון לרכב בודד (בתקופה בה הגניבות התגברו)?

2. אשמח להמלצה לנקודת קמפינג לרכב בודד, ללא חשש גניבה מיוחד,
מישהו מכיר ממקור ראשון מקרה שגנבו למטיילים בחניון לילה רכב?

דגש- לא צימר ולא חאן שהרכב בנפרד ממך.

גניבת רכב בחניון לילה בשטח, כשישנים ליד הרכב, ושוב, ממקור ראשון.
לא דודה של/אחות רחוקה וכו.

?

dorbh
25-02-21, 23:32
הוחלט לבדוק את ארדון...

מישהו עשה את מעלה נוח לאחרונה? מה מצבו בירידה לרכב בודד?

-->