PDA

צפייה בגרסה מלאה : פראדו או דיסקו

ncaster
26-02-21, 21:13
מתלבט בין פראדו לבין דיסקברי 2. רוצה רכב עם נשמה, עם עבירות מצוינת. כרגע אני עם פורסטר ומרגיש מוגבל בשטח. התקציב לרכישה כולל ישור קו כ 50k. הפרמטרים שרלוונטים הם:
הסיכוי למצוא רכב מטופל ושמור באהבה
סחירות
גניבות
אמינות

איל מ
27-02-21, 10:50
בסכום שציינת, לדעתי תמצא דיסקו במצב יותר.
גניבות- עדיפות לדיסקו.
סחירות- שלי רק מעלה את ערכו. ועדיין, טויוטה זה טויוטה. תמיד יהיה מישהו מהמגזר שישמח לקנות אחת בכל מצב.
אמינות- בגיל הזה תלוי אך ורק בתחזוקה של הבעלים הקודמים. החלפיםשל הדיסקו זולים משמעותית. לא לקנות חליפיים זולים.
נשמה- כל אחד ומה שמדליק אותו. אישית אני לא מבין איך רכב עם ifs מקדימה יכול להדליק את נימי הנפש.

ncaster
27-02-21, 18:44
אפשר בכלל למצוא רכב טוב בשנים האלה? למה שמישהו ימכור דיסקו 2 שמור ומטופל? אנשים מוכרים כשהרכב גמור, לא?

erezgur
27-02-21, 18:52
אתה מוכר את הפוסטר כי הוא גמור?

נשלח מהנייד

Yaki5500
27-02-21, 19:37
אנשים מוכרים מכל מיני סיבות
מצוקה כלכלית לא צפויה
מעבר לכלי/פרוייקט אחר
רילוקיישן
יציאה מהתחום

כולל רכבים שמורים

אבל גם רכב שמור יכול לתת לך סטירת לחי או גרוע מכך סדרה של סטירות לחי אחת אחרי השניה
מספיק שהולך מכלול מרכזי ואתה יכול למצוא את עצמך עם רכב מושבת לשלושה חודשים ובסוף שמים לך מנוע ב-15,000 שח חתול בשק והרכב לא חוזר ל-100%

זה תרחיש רע שלא קורה לכולם אבל זה בהחלט סיכון כשמדובר בליגה של הגדולים.

מי שלא בנוי לזה, כמוני למשל, זה לא בשבילו.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

נמרוד
02-03-21, 13:25
"גניבות" זה קשקוש. גם הפראדו כבר ישן ולא מאד מבוקש, אולי הוא גניב יותר מהדיסקו, אבל זה סיכוי זניח ולא מעניין. אם יש סיכוי של 0.1% בשנה שהפרדו יגנב וסיכוי של 0.01% בשנה שהדיסקו יגנב, הפראדו גניב פי 10 מהדיסקו, אבל האם זה בכלל משנה?

סחירות גם לא ביג דיל. בתחום המחירים והשנים האלו, אם קנית רכב טוב ולא תכסח אותו בעצמך ולא תגדיל מאד את הקילומטראז', אז אחרי שנתיים או שלוש תקבל את אותו מחיר ששילמת, בגדול. החוכמה היא באמת לקנות משהו טוב ולא ליפול על רכב גמור, וזה האתגר האמיתי בקניית רכב שטח בסכום כזה.

ועדיין זה בהחלט אפשרי, תחפש את שניהם בלוחות המודעות, תעשה נהיגות מבחן בשניהם, אני מנחש שתתחבר לזה או לזה יותר ואז תתמקד. בהצלחה!

איל מ
02-03-21, 17:42
אני מסכים איתך, למעט נושא הגניבות.

פראדו הוא רכב גניב מאוד, בכל שנתון.
דיסקו 1 גם התחילו להגנב.
דיסקו 2... טפו טפו טפו (אפילו גנבים לא מתקרבים לנבלה.... ;) ).

-->