צפייה בגרסה מלאה : נעילת דיפרנציאל אחורי לדיסקו tdi300
היי,
אני מהרהר לגבי נעילת דיפרנציאל אחורי בדיסקו.
מה יש בשוק שמתאים? (ראיתי שיש דטרויט)
האם מישהו מחזיק בארץ?
האם חייבים להחליף ציריות?
תודה,
בדיפנדר היתה לי נעילה אחורית של דיטרויט.
ציריות מחוזקות הן חובה. המקוריות עשויות זבל עופות ונגזרות בקלות מרגיזה.
למיטב ידעתי אין מישהו בארץ שמחזיק (אני קניתי בזמנו עם עוד 2 חברים בארה״ב).
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש היום נעילות של kam, אשקרופט וסיניות לרוב.
לא רואה סיבה ללכת על אוטומטית.
חנן-ג'יפולוג
03-03-21, 21:23
הנסיון הפרטי שלי מראה שמבחינת שבירת ציריות, רק מבחינת שבירת ציריות, נעילה בודדת היא הרעה מכל האופציות.
שהרי רכב ללא נעילות כלל, בכלל לא מפעיל עומס על הציריות בהצלבה.
ורכב כפול נעילות, בנהיגה נכונה, זחילה שמתאפשרת מהעבירות המוגברת מאוד, לא מפעיל אימפקטים על המערכת, ואת המומנט שהוא כן מפעיל, הוא מפעיל על שתי ציריות לכל הפחות.
רק עם נעילה בודדת יש מצב שכל מומנט המנוע מגיע לציריה בודדת בהצלבה, וזה שובר, בסיטונאות.
מציע לך ללכת על שתי נעילות.
במחיר של אשקרופט אין מה להתלבט בכלל לדעתי, לוקח את כולם גם מבחינת אמינות.
תחפור קצת ברשת ותבין למה.
גם ציריות אחוריות מחוזקות של אשקרופט(במיוחד בדיסקו 1) המחיר לא בשמיים בכלל לדעתי.
אם אתה מזמין אז רק מ lrdirect, עד הדלת בלי בעיות.
אני מריח שלנעול כפול + ציריות + מיסבים +מחזירי שמן ולא רוצה לחשוב בכלל מה מצב הסבבת והעטרה יגיע לעלות של מעל 10 אלפים ש"ח (רק חלקים, לא הכנסתי עבודה) ואני לא בטוח שהרכב שלי הוא הקורבן המתאים לכך.
כרגע נראה לי שזה לא ריאלי.
תודה!
דטרויט מעולה, פשוטה, אמינה וקצת יותר זולה מהנשלטות למיניהן. אני הייתי מחליף בכל יום את הARB האחורית שלי בדטרויט.
מה שכן, חייבים ציריות מחוזקות, לאור הנטיה שלהן לקחת את הדטרויט יחד איתן כשאחת מהן נשברת (הקצרה בדר"כ). בנשלטות לא נתקלתי בתופעה דומה.
תקציר מנהלים:
אם אתה הולך על נעילה אחורית נשלטת - לדעתי לא חייבים ציריות מחוזקות. מקסימום, תחליף. במחיר של אחת מחוזקת, אתה יכול לקנות 10 רגילות. אם אוטומטית - חייב ציריות מחוזקות, אחרת תצטרך להחליף כל פעם גם נעילה. קדמית - ממילא יש רק נשלטת ואני נסעתי עם כאלו שנים בלי לשבור ציריות קדמיות (אבל כן שברתי ללא נעילה ...).
עמי
אם אתה הולך על נעילה אחורית נשלטת - לדעתי לא חייבים ציריות מחוזקות. מקסימום, תחליף. במחיר של אחת מחוזקת, אתה יכול לקנות 10 רגילות.
כן אבל..
לפעמים הציריות המקוריות נשברות מכוער וגוררות נזק פנימי (המחוזקות נגזרות נקי יותר ממה שראיתי בכמה מקרים).
לפעמים הגדם מסרב לצאת דרך השרוול כי הוא התעוות בפנים ואי אפשר להחליף בשטח.
ואז אתה בשטח בהנעה חסרה ופוטנציאל נזק מתגבר.
אני ראיתי שיש גם אשקרופט אוטומטית, נראית יותר כמו מגביל החלקה
כן אבל..
לפעמים הציריות המקוריות נשברות מכוער וגוררות נזק פנימי (המחוזקות נגזרות נקי יותר ממה שראיתי בכמה מקרים).
לפעמים הגדם מסרב לצאת דרך השרוול כי הוא התעוות בפנים ואי אפשר להחליף בשטח.
ואז אתה בשטח בהנעה חסרה ופוטנציאל נזק מתגבר.אולי. אני מעולם לא נתקלתי בכך.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
מסתובבים בסרני לנדרובר (גם סייסלבורי וגם רוברטייפ) המון סגים של ציריות. חלק מקוריות וחלק של חברות אפטרמרקט. חלק נשברות חלק וחלק מכוער. לאו דווקא לפי חוקיות של מחוזק/לא מחוזק. אולי מסתובב איפשהו באחד מפורומי לנדרובר בעולם שרשור בנושא.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.