צפייה בגרסה מלאה : נקנתה פורסטר X 2019 - המלצה לציוד
אז השבוע נקנתה הפורסטר. באה עם מיגון מקורי.
אנחנו מטיילים הרבה ואני מנסה לארגן לעצמי רשימה של דברים שצריך ודברים שיהיה נחמד אם יהיו.
אשמח לקבל המלצות והכוונה והכי טוב עם קישורים.
מחפש המלצה לקומפרסור לניפוח וגם למד לחץ אוויר.
רציתי גם ציליית צד. אשמח לקבל המלצה.
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2793-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2793-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
תודה אבל ציוד קמפינג יש לי.
מחפש קומפרסור ומד לחץ. כמו כן, צילית צד.
ציליות בד טובות אפשר למצוא באותנטיק או קולומביה. בטח יש גם נוסםות. יש גם ציליות נגללות שמתחברות לגגון/ פסי אורך של הרכב, עולות בין 900 ל 1200 ש''ח, יש כמה משווקים בפייסבוק.
קומפרסור אדום של ל.כ יעשה עבודה טובה.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
ציליות בד טובות אפשר למצוא באותנטיק או קולומביה. בטח יש גם נוסםות. יש גם ציליות נגללות שמתחברות לגגון/ פסי אורך של הרכב, עולות בין 900 ל 1200 ש''ח, יש כמה משווקים בפייסבוק.
קומפרסור אדום של ל.כ יעשה עבודה טובה.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
באתר שלהם אין במלאי.
מה עדיף? מהמצת או חיבור למצבר? כמה ליטר?
סליחה, כנראה ניקרתי בשיעור הזה: למה לא מהמצת?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
א. כי החיבור לא משהו.
ב. כי אתה לא יודע מה העומס ששקע המצת יודע לעמוד בו (לאו דווקא הפיוז, אלא החוטים) וקומפרסור חזק יודע להעמיס.
ג. כי אתה סתם מאריך את אורך החוטים הכולל עד הקומפרסור, ומפסיד כוח.
באתר שלהם אין במלאי.
מה עדיף? מהמצת או חיבור למצבר? כמה ליטר?
השבוע הייתי בספרקו בחולון, יש להם מבחר מדחסים מתאימים גדול כולל הדגם האדום.
חבר'ה נחמדים, מקצועיים ושירותיים
כל המדחסים הרציניים לעולמים יתחברו ישירות למצבר. תכין 500 שקל ומעלה.
אלה שמתחברים למצת הם רק הצעצועים מפלסטיק מאופיס-דיפו/הכל-בדולר/מבצע מטורף ב-49.90 באלונית/ילו, או להבדיל אלפי הבדלות - מאיזה יצרן רכבי פרימיום גרמני בחצי מיליון שקל מינימום כמו מרצדס, ב.מ.וו, אודי או פורשה, שמתקמצן על גלגל-ספייר ובמקומו מצייד אותך בבקבוק דבק-אופניים ובקומפרסור סיני מפלסטיק - כזה שמתחבר למצת....
פורסטר, מטיילים הרבה, צריך ציוד?.... אם כבר דיברנו על קומפרסורים וגלגלי ספייר....
תעיף את גלגל הספייר המקורי (תעשה ממנו עציץ, או תרום אותו לגן ילדים) ותצטייד בגלגל ספייר אמיתי בגודל מלא, במידה תואמת לארבעת הגלגלים שלך. זה באמת ובתמים מה שנקרא, עצה ידידותית שלא כדאי לך להתעלם ממנה - כי פנצ'רים וקריעות צמיגים בשטח הם עניין רגיל ושגרתי בסובארו.
על גלגל הספייר המקורי המצחיק ברמת מחדל - אי אפשר באמת לנסוע. כן, הוא בעייתי גם בכביש. ובטח לא לנסוע עליו בשטח כי הוא ישמיד את עצמו אחרי כמה מטרים בודדים של נסיעה - אז חשוב שיהיה לך ספייר אמיתי, בגודל מלא.
1. מד לחץ- כנס לאיביי. 30 שקל זה תקציב למד לחץ של עשירים. לא צריך דיגיטלי ולא צריך משוכלל. קנה 2 יחידות למקרה שהסיני יתקלקל ושלום.
2. קומפרסור- VIAIR מייצרים מוצר מעולה, קומפקטי שמרים תוך דקה צמיגי 32 מ15 ל 30PSI. אני מאוד מרוצה. במפתיע גם הדגמים שלהם שעולים פחות משבעים דולר עושים עבודה טובה
https://www.amazon.com/-/he/dp/B00CDWJRZW/ref=pd_sbs_3?pd_rd_w=hFRJa&pf_rd_p=527ea27c-adf6-4b67-9c5f-265eb29e0622&pf_rd_r=MF5HGJME119118VGE553&pd_rd_r=d035975f-effa-4e6c-bcf9-32df75e45350&pd_rd_wg=IwTYe&pd_rd_i=B00CDWJRZW&psc=1
https://www.amazon.com/-/he/dp/B005ASY23I/ref=sr_1_3?crid=3N8WKS9X0PI3G&dchild=1&keywords=viair+air+compressor&qid=1615014818&sprefix=VIAIR%2Caps%2C339&sr=8-3
3. אולי זה אני, אבל כל פעם שלקחתי פורסטר בחיים שלי, זה נגמר עם צמיג קרוע ובהמון אי נעימות, וזה קרה לי עד כה 4 פעמים. אני לא יודע כמה זה רכב בשביל הורדת לחץ וכו.
4. אם אתה כבר בקטע של ציליה ועם הזמן יבוא התאבון, אולי כדאי לך גם להשקיע בתאורה וכו.זה לא ביוקר ואם כבר-אז כבר.לבוא לחדיד בלילה בסבבה שלך, לפתוח אור ולשתות קפה מתחת לנחיתות של המטוסים זו חוויה. וזה בטוח כסף שעדיף להשקיע מאשר כל האהבלים שמתקינים את חפירה על גגון של איזה XV, כי ברור לכולנו שאתה עוד שניה חוצה את הסהרה, או צריך קקי מטורף. יש לך כאן קישור לתאורת ההיצף שאני משתמש- והדגש הוא על היצף. אלה לא פנסי ענק שיקלפו את העור מהפרצוף של כל מי שישב ליד האוטו- זה אור יחסית רך וזה סבבה- כי זה לא מאוד יקר וזה ממש עושה את העבודה
https://www.amazon.com/gp/product/B07CZ8GSHD/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UT F8&psc=1
3. אולי זה אני, אבל כל פעם שלקחתי פורסטר בחיים שלי, זה נגמר עם צמיג קרוע ובהמון אי נעימות, וזה קרה לי עד כה 4 פעמים. אני לא יודע כמה זה רכב בשביל הורדת לחץ וכו.
זה בסדר תומר, אתה לא אשם.
צמיגי חתך נמוך נקרעים גם אם לא תוריד לחץ.
לטיפשות של היצרן (צמיגי חתך נמוך), ולרוע של המדינה (האיסור לשנות מידות), יש מחיר כבד.
חבל רק שבעל הרכב נדרש לשלם את המחיר הזה שוב. ושוב. ושוב.
זה בסדר תומר, אתה לא אשם.
צמיגי חתך נמוך נקרעים גם אם לא תוריד לחץ.
לטיפשות של היצרן (צמיגי חתך נמוך), ולרוע של המדינה (האיסור לשנות מידות), יש מחיר כבד.
חבל רק שבעל הרכב נדרש לשלם את המחיר הזה שוב. ושוב. ושוב.
הסובארו B4 שברשותי נעלה צמיגי 215/45/17
יותור מידיי פאנצ'רים מפגעי הכביש.
לעיתים היה נדרש החלפת סט מלא.
החלפתי (חוקי למהדרין) לג'אנטים של אימפרזה (נראים אותו הדבר)
עם צמיגים 205/55/16 ומאז שקט בגיזרה ובעו"ש ....
בונוס נוסף, צמיג חתך 55 זול משמעותית מצמיג בחתך 45
לגבי אחיזה, התנהגות , בכביש לא מרגישים בעיה (כנראה שעל מסלול ארגיש בהבדלים),
אפילו יש יתרון בנוחות לחתך 55
רענן
+1 לviair 85 שמתחבר למצית.
כן, למצית זה פחות רובסטי אבל לצמיג סטנדרטי של פרייבט זה מספיק ולא צריך לפתוח מכסה מנוע.
Sent from my H3123 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.