צפייה בגרסה מלאה : (הועבר) סאנגיונג רקסטון - מבקש חוות דעת
אני מעוניין לחזור לרכבי שטח ואין לי תקציב גבוהה כדי לקנות פגרו או לנד קרוזר חשבתי ללכת על סאנגיונג רקסטון,
אשמח לקבל חוות דעת לטובה ולרעה יתרונות וחסרונות על הרכב.
אתה מדבר על משומש? חדש?
יש בפורום מספר שרשורים וגם למיטב זכרוני סקירה של דרור (או לפחות התייחסות שלו לאחר בחינה של הרכב)
נשלח מהנייד
יש כמה דורות של רקסטון
מנועים וגירים שונים.
כל אחד והחסרונות/יתרונות שלו.
כל דגם והצרות הייחודיות שלו.
2016 לדוגמה - גוזרים בקלות מפחידה ציר יציאה קדמי בתיבת ההעברה.
שלא יהיו לך ציפיות מוגזמות - זה לא פג'רו ובטח לא לנדקרוזר, אבל בסה"כ זה כן הרבה אוטו ביחס למחירו.
יש כמה דורות של רקסטון
מנועים וגירים שונים.
כל אחד והחסרונות/יתרונות שלו.
כל דגם והצרות הייחודיות שלו.
2016 לדוגמה - גוזרים בקלות מפחידה ציר יציאה קדמי בתיבת ההעברה.
שלא יהיו לך ציפיות מוגזמות - זה לא פג'רו ובטח לא לנדקרוזר, אבל בסה"כ זה כן הרבה אוטו ביחס למחירו.
משומש
"משומש" התחיל כבר ב-2001. מאז עברו כמה מתיחות פנים והחלפת דגם מהותית ב-2018.
"משומש" התחיל כבר ב-2001. מאז עברו כמה מתיחות פנים והחלפת דגם מהותית ב-2018.
מדבר על שנת 2012 ומעלה
מדבר על שנת 2012 ומעלה"ומעלה" לגבי 2012 אבל מתחת לדגם האחרון (2019) אני מקווה.
נשלח מהנייד
מדבר על שנת 2012 ומעלה
החל מ - 2014 ועד 2016 מנוע 2 ליטר גיר 5 הילוכים
2016 - 2017 מנוע 2.2 עם גיר אחר
המנוע 2000 נחשב למבוקש יותר וקשה להאמין שתמצא אחד
ב 2.2 היו בעיות במערכת הטרקשן שלא תפקדה כראוי ( שמועות אומרות שיש עידכון תוכנה חדש שפותר את הבעיה )
הגבהות אין בארץ כבר הרבה זמן ( לא מדבר על קומבינות של קפיצי סורנטו וכ"ו ). כל פעם שמגיע משלוח הגבהות הוא נחטף.
מיגונים יש.
צמיגי 50/50 קשה להשיג בגלל קוד המהירות הגבוה וקוד העומס ( יש תמיד מחסור בצמיגים במידות היחודיות של רקסטון וצריך להתאזר בסבלנות עד שמגיע משלוח )
איכות בניה בינונית ( חריקות וקצת קרקושים ), נורות נשרפות מהר, מנגנון נעילת דלתות מתקלקל
אבל, אחלה רכב במעט מאוד כסף
למשפחות שמטיילות ולא יכולות לקנות ל"ק מהשנים האחרונות או לא רוצות לקנות רכב בן 15 שנים זה פתרון טוב
דעתי בלבד
אבל באותו מחיר (50-70) תוכל להביא פאג'רו קינג מסוף השנים של הדגם לפני הbk.
ישן יותר אבל עדיף עליו, שפע של חלפים, שפע של מוסכים מקצועיים, נעילה אחורית מקורית ויופי של קהילה תומכת
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.