NightFury
15-03-21, 15:02
שלום לכולם,אני מחפש טנדר שיהיה רכב יומיום ויקח אותי לטיולים בסופי שבוע, נוחות הנסיעה חשובה ואם יכולתי לבחור הייתי רוצה רכב שלא יעלה בתיקונים כמו שעלה לרכוש אותו. קראתי באתר את כל השירשורים הרלוונטים שמצאתי על טנדרים ועל נבארה בפרט, קראתי כתבות ביקורת לטוב ולרע ואני יודע מניסיון שרכב זה הרבה פעמים עניין של מזל.
אז קודם כל, למה נבארה נמכרת מעל המחירון?? ואני לא מדבר על רכבים משופרים, אלא רכבי עבודה סטנדרטיים נמכרים ב 10-20 מעל המחירון שלהם? מישהו יכול לשפוך על זה קצת אור?
דבר שני, יש יועצים כאלו לרכישת רכבים שעוזרים למצא בעבורך רכב במצב טוב לפי פרמטרים שמגדירים יחד, יש כאלו גם בתחום של רכבי שטח?
אולי יש מוסך שמטפל בהרבה טנדרים ויכול לעזור למצא זיווג?
1. תקציב:
50,000 - 60,000 וזה כולל את הכל, קניה וישור קו\תיקונים.מבחינת הוצאה חד פעמית כל כמה שנים לתיקון זה לגמרי סביר בהנחה שמדובר באמת באזור של 5000 - 10,000.
2. גודל / קיבולת הרכב:
הרכב צריך כרגע להחזיק 2-4 אנשים ו 2 כלבים לטיולים יומיים ולפעמים עם לינה.
3. נסועה שנתית ותחזוקה:
ככל הנראה פחות מ 20,000 בשוטף, לגבי טיולים זה עוד מוקדם לדעת.התחזוקה תתבצע במוסכים ואצל אנשי מקצוע.
4. אופי השימוש והטיולים:
עיקר הטיולים יהיו קלים עד בינוניים ומדי פעם גם טיולים יותר מורכבים מבחינת עבירות אבל לא כשגרה וזה גם לא היעוד, להיות רכב עבירות.
5. העדפות ותנאי סף:
עדיפות לגיר ידני ככל שניתן, מבחינת מנוע אני חובב דיזל אבל איפה שאמינות נכנסת לתמונה אין לי כל התנגדות למנוע בנזין.וגם, לא מוצא כמעט נבארה ידני בכלל, ראיתי עד עכשיו רק אחד כזה.. סביר?
6. האם עד כה "ננעלת" על סוגי רכב מסויימים?
טנדר זה החלום, אני דיי מגובש על נבארה.
כן פתוח לאפשרויות ארות אבל העניין של נוחות נסיעה, יכולות שטח ומחיר נראה לי שמכוונים ישירות לנבארה.
תודה, אתם קהילה מהממת!
אז קודם כל, למה נבארה נמכרת מעל המחירון?? ואני לא מדבר על רכבים משופרים, אלא רכבי עבודה סטנדרטיים נמכרים ב 10-20 מעל המחירון שלהם? מישהו יכול לשפוך על זה קצת אור?
דבר שני, יש יועצים כאלו לרכישת רכבים שעוזרים למצא בעבורך רכב במצב טוב לפי פרמטרים שמגדירים יחד, יש כאלו גם בתחום של רכבי שטח?
אולי יש מוסך שמטפל בהרבה טנדרים ויכול לעזור למצא זיווג?
1. תקציב:
50,000 - 60,000 וזה כולל את הכל, קניה וישור קו\תיקונים.מבחינת הוצאה חד פעמית כל כמה שנים לתיקון זה לגמרי סביר בהנחה שמדובר באמת באזור של 5000 - 10,000.
2. גודל / קיבולת הרכב:
הרכב צריך כרגע להחזיק 2-4 אנשים ו 2 כלבים לטיולים יומיים ולפעמים עם לינה.
3. נסועה שנתית ותחזוקה:
ככל הנראה פחות מ 20,000 בשוטף, לגבי טיולים זה עוד מוקדם לדעת.התחזוקה תתבצע במוסכים ואצל אנשי מקצוע.
4. אופי השימוש והטיולים:
עיקר הטיולים יהיו קלים עד בינוניים ומדי פעם גם טיולים יותר מורכבים מבחינת עבירות אבל לא כשגרה וזה גם לא היעוד, להיות רכב עבירות.
5. העדפות ותנאי סף:
עדיפות לגיר ידני ככל שניתן, מבחינת מנוע אני חובב דיזל אבל איפה שאמינות נכנסת לתמונה אין לי כל התנגדות למנוע בנזין.וגם, לא מוצא כמעט נבארה ידני בכלל, ראיתי עד עכשיו רק אחד כזה.. סביר?
6. האם עד כה "ננעלת" על סוגי רכב מסויימים?
טנדר זה החלום, אני דיי מגובש על נבארה.
כן פתוח לאפשרויות ארות אבל העניין של נוחות נסיעה, יכולות שטח ומחיר נראה לי שמכוונים ישירות לנבארה.
תודה, אתם קהילה מהממת!