צפייה בגרסה מלאה : יעוץ לפני קנייה
הי, אשמח לעצתכם לפני קנייה - מתכנן לקנות גרנד צירוקי לרדו חדש מהחברה. כרגע בבעלותי פורסטר, מרוצה ממנו פרט לזוית גישה בעייתית וחסר הילוך כוח.
אשתי תנהג ברכב רוב השבוע - ומאוד אוהבת את הדגם. השאלה היא אם הוא לא יאכזב בשטח בינוני (לא מאוד טכני?)
תודה
ברוך הבא
אני עם גראנד שני שלי, כרגע לרדו 2019.
תוודא שאתה קונה לרדו שיש בו הילוך כוח (LOW) ובורר 5 מצבים (חול, שלג, בוץ, סלעים, אוטו).
הרכב הזה יקח אותך הרבה יותר רחוק מהפורסטר (אוטו איכותי וראוי בלי שום קשר).
מאוד חשוב קודם למגן אותו, אל תסמוך על המיגון המקורי, הוא לא שלם וחלקו גם בחזקת לעג לרש (המיגון הקדמי עשוי פלסטיק...) ישנם חלקי מיגון איכותיים ולכן צריך רק השלמה.
אחרי שמיגנת, אם נשאר תקציב - תגביה.
הצמיגים המקוריים הם צמיגי כביש (עפ"י יצרן הצמיגים - 90% כביש.
זה סביר לשבילי קק"ל ו... זהו.
אני קניתי סט ג'אנטים והתקנתי עליהם צמיגי 100% לטיולים. 1/2 שעה ו-4 גלגלים באוטו, כולל הספר הוחלפו.
אם לא, אתה יכול לרכוש סט 50%.
אני קניתי לרדו בכוונה, על מנת להמנע מהראדר מקדימה ומבולמי אוויר - לדעתי לשטח שני אלה מהווים חיסרון.
תתחדש
ברוך הבא
אני עם גראנד שני שלי, כרגע לרדו 2019.
תוודא שאתה קונה לרדו שיש בו הילוך כוח (LOW) ובורר 5 מצבים (חול, שלג, בוץ, סלעים, אוטו).
הרכב הזה יקח אותך הרבה יותר רחוק מהפורסטר (אוטו איכותי וראוי בלי שום קשר).
מתוך סקרנות בלבד , איך ביחס ללנדקרוזר (בשטח) ?
חחחחח
זה כמעט כמו
איך שוקולד שחר ביחס לנוטלה?
או
איך קטשופ היינץ ביחס לאסם?
או מתאים יותר לכאן
איך דיפנדר יחסית לסופה...
בקבוצת הטיולים שהיתה בתקופת הגראנד (לרדו) 2012 היה גם לנד קרוזר ארוך 2006 סטנדרטי פרט להגבהה.
הנהג היה ברמה טובה, לדעתי (חוץ מזה שלא היתה לו יכולת ניווט כלל...)
לא הרגשתי נחות ממנו, לא היה מקום שטיפס/עבר/ירד וכד' שאני לא.
ולא טיילנו רק בשבילי קק"ל.
להערכתי (האישית)
הגראנד לא נופל מהטויוטה בשטח, אם כי במקור חסר לו גובה.
מצד שני, בכביש (ומה לעשות, לרוב אנחנו שם וכך גם המנהלת של פות"ש) - זה כמעט כמו להשוות טרקטור לרכב.
הטויוטה לא מתקרב לנוחות, כוח, פינוק ומרווח של הגראנד.
זה כמעט כמו
איך שוקולד שחר ביחס לנוטלה?
תרגיע ומהר.
איך אתה בכלל יכול להזכיר את התועבה הנוכרית הזו באותו משפט עם אחד מאבות המזון של חג הפסח, וכל זה שבוע לפני החג. גוועאלד !
אני מנסה להיכנס לשרשור הציטוטים....
נראה לי שאתה הצלחת יותר...
סתאאםםםםם
"אל המעיין...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.