PDA

צפייה בגרסה מלאה : אוהל חדש - Black Taurus Turbo Elite 300

E-Shetach
21-03-21, 11:04
שלום חברים!

בתקופה האחרונה, ביצענו סקר בקרב משתמשי האוהלים שלנו, על מנת להבין על איזה תכונות אפשר לוותר, על מנת להוזיל משמעותית את האוהלים ובכך להפוך אותם לבעלי מחיר שווה לכל נפש.

סקר זה הביא אותנו לפתח, יחד עם יצרן Turbo Tent, דגם חדש, המיועד ל6 אנשים Black Taurus Turbo Elite 300 (https://www.e-shetach.co.il/shop/%d7%90%d7%95%d7%94%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa%d7%99-%d7%9c-6-%d7%90%d7%a0%d7%a9%d7%99%d7%9d-black-taurus-elite-turbo-300/)

בשורה התחתונה, מדובר באוהל דומה לFreeStander 300 עם כמה שינויים עיקריים:
1. המידה - במקום 3X3 בFreestander 300, האוהל החדש הוא במידה 2.6X3 - בגובה 2.1 מטר.
2. צפיפות הבד - האוהל מגיע ב2 שכבות, עשוי פוליאסטר Ribstop בצפיפות של 75D במקום 150D.
3. חלון אחד פחות
4. אין רוכסנים ברשתות (פתיחה וסגירה של חלון - מבחוץ בלבד)
5. אין כיסים לאחסון חבלי הקשירה - כמו בדגם הבכיר.
6. החומר ממנו עשויה הרצפה הוא פוליאתילן (בדומה לכל האוהלים הנמכרים בישראל) ולא פוליאסטר בצפיפות של 500D כמו בדגם הבכיר.
7. אחריות - אחריות מלאה ל3 שנים - לאחריהם ניתן לרכוש חלפים (מוטות ומפרקים) בתשלום סמלי, בניגוד לאחריות לכל החיים בדגם הבכיר.

בשורה התחתונה - מדובר באותו מנגנות עמיד ומוכר העשוי מוטות אלומיניום בקוטר 2.5 סמ ומפרקי אלומיניום מסיביים.

המחיר - אנחנו מתחילים במחיר השקה של 999 ש"ח.

להזמנות - https://www.e-shetach.co.il/shop/%d7%90%d7%95%d7%94%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa%d7%99-%d7%9c-6-%d7%90%d7%a0%d7%a9%d7%99%d7%9d-black-taurus-elite-turbo-300/

תהנו! צוות אישטח

jacob72
15-04-21, 05:28
תודה .שווה בדיקה ,אני בדיוק מחפש עוד אוהל משפחתי

שאלה:
במידה ונשבר מפרק אלומיניום, כלומר צריך לרכוש חדש עם 2 הזרועות שלו . כמה עולה חדש?

אני שואל, כי ציינת שאין אחריות על המוטות!
אני למוד ניסיון , באוהלים קולמן זה העיקר הבעיה .

ואם על המוטות אין אחריות ,אז על מה בעצם חלה-האחריות?
15 שנה אני עם אוהלים, לא זוכר שנקרע או התפורר לי אוהל, אפילו לא עם המוצר הסיני הכי זול שהיה לי.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

איל מ
15-04-21, 13:38
יש אחריות לשלוש שנים. על הכל. בניגוד לכל החיים בדגם המאסיבי. לא קשור למוטות או לא. פשוט ציינו, שאחרי האחריות, ניתן יהיה לרכוש מוטות ומפרקים (בניגוד ליריעות שאותן מן הסתם לא ריאלי לרכוש בנפרד).

jacob72
21-04-21, 23:00
יש אחריות לשלוש שנים. על הכל. בניגוד לכל החיים בדגם המאסיבי. לא קשור למוטות או לא. פשוט ציינו, שאחרי האחריות, ניתן יהיה לרכוש מוטות ומפרקים (בניגוד ליריעות שאותן מן הסתם לא ריאלי לרכוש בנפרד).תודה.
למישהו יש מושג ,האם זה מותג שלהם ?.
כי אני לא מצאתי יצרן שעונה על השם הנל ,ויש לו אוהל כזה !

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

המשוטט
22-04-21, 06:28
כמדומני מדובר ביצרן דרום אפריקאי שמיצר לעידן
דבר עם עידן יענה לך על הכל

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

erezgur
22-04-21, 08:26
כאשר עידן ואישטח עומדים מאחורי המוצר, בכל הנושא של שירות ואחריות אתה מסודר, אם זה מותג אמריקאי בעל שם, יצרן סיני שמייצר עבורו או מוצר אוסטרלי עם מיתוג פרטי.
לרוב גם המחיר הוא כזה שכדאי לרכוש אצל עידן.

נשלח מהנייד

idanw
24-04-21, 22:24
שלום לכולם!

ראשית, תודה על המחמאות :)

איל ענה נכון, יש אחריות על המוטות. אחרי תקופת האחריות, יהיה ניתן לרכוש מוטות ומפרקים במחיר סמלי (עוד לא מתומחר כי עוד לא יצא לנו למכור, אבל סביר שזה יעלה עשרות בודדות של שקלים).

לגבי המותג - Black Taurus הוא מותג הבית שלנו, בבעלות אישטח. מדובר במוצרים שנבחנו על ידינו ולפעמים גם תוכננו על ידנו ומיוצרים על ידי יצרנים שאנחנו עובדים איתם בקשר הדוק.

לגבי האוהל הספציפי - כמו שמתואר בהודעה הראשונה, הוא מיוצר בתכנון שלנו, בלעדית עבורנו, על ידי Turbo Tent - לא בדרום אפריקה, אלא בטאיוואן.
מדובר ביצרן איכותי מאוד שכ90% ממוצריו מיוצרים לשוק האוסטרלי, שם הם משווקים תחת מותג בשם Black Wolf - https://blackwolf.com.au/collections/turbo-tents

עידן

-->