PDA

צפייה בגרסה מלאה : לפני שעון הקיץ, לפני חג הפסח - בחמישי הקרוב קפיצה קטנה לאום אל ח'מאם



hadtomer
21-03-21, 16:03
היי. ביום חמישי הקרוב אני אעלה לתצפת על ראש העין מאום אל ח'מאם, ככה לפני ליל הסדר ולפני שעון הקיץ הבעל"ט.

אני אהיה שם (כלומר באום אל ח'מאם) ככה באזור תשע וחצי עשר. בלילה, אם זה לא ברור.

חשוב לציין - זו לא הזמנה לדיון על טיב אום אל ח'מאם (אם כי אומרים שפעם חי שם אדם ששמו היה המג'נון, יען כי אהב לכרות ראשים), זו לא הזמנה לדון באיכות הרכבים שיכולים לעלות לשם או לא (קרוס אובר: לא), בטיב מזג האוויר או בהיסטוריה הגיאו פוליטית המורכבת של האזור (שבט אבו קישק גר שם ומשם היו פושטים על פתח תקוה, אבל לצערנו פתח תקוה קיימת) וגבולות השמורות המדויקים. זו רק הזמנה לשתות קפה ולאכול דברים טובים שאני בטוח שאנשים יביאו. איפה זה אום אל ח'מאם? כמו שאומר הברלי, אם אתם לא יודעים, אז אתם לא צריכים.

הודעה זו אינה הזמנה לעשות מסלול, יען כי כל המסלול לשם זה בערך 3 קילומטר ממגרש החניה ליד תחנות השאיבה שם של ראש העין, אבל אני מאמין שאהיה שם ליד תחנות השאיבה בתשע וחצי- בשכונות החדשות. ומעבר לכך זו לא הזמנה "לעשות מסלול" מהסיבה הפשוטה שכדי לעלות לאום אל ח'מאם אפשר לבחור כמה וכמה מסלולים. חלקם קשים, חלקם יוצאים ישר מהשכונות החדשות של ראש העין. חסל סדר דיונים על איך להגיע, מי שרוצה מוזמן להגיע ולשתות קפה.

אצלנו האשכנזים נהוג להתלבש חם, יען כי הגבעה חשופה ומוכת רוחות. וגם לעשות תה ולאכול ערגליות תות, כי כל טעם אחר זה לחלשים מאוד. גם מישמש, שרוצה להיות תות אבל יצא כתום.

gillss
21-03-21, 18:15
וואללה פוסט מסוכן.
לאלו שלא מכירים עוד עשויים לחפש אותך בח'ירבת אל-חמאם (32.40731°, 35.133551°)
שזה בכלל בשטח A במקום שלא הייתה רוצה להסתובב ב 22:00 בלילה
אלא עם אתה מלווה ביחידת דובדבן או בגדוד של מג"ב.
אז למי שכן בא לו קפה בלילה ...
הכתובת היא : 32.081421°, 34.997173° והנוף מדהים לכל הכיוונים.
על הדלת כתוב "חירבת חמאם"
השביל רובו מסומן באדום (לבעלי תאורת לילה איכותית) ואין סיכוי לעבור את החומה ל"דיר בלוט" בטעות.

יובל48
21-03-21, 19:03
בדקת שאין במקרה איזה תרג"ד באותו לילה?

hadtomer
21-03-21, 19:39
תודה צדיקים!

כאמור - מי שיודע, מוזמן להגיע.

נמרוד
21-03-21, 19:42
לאן, לחמאם אל מליח? לא ידעתי שהיית צנחן!

yoni_0000
21-03-21, 19:45
רשמתי בפניי, יש סיכוי טוב. אעדכן.

-->