צפייה בגרסה מלאה : פענוח בדיקת פאג'רו BK קצר
שלום,
אשמח לשמוע את דעתכם על נתוני בדיקה מהיום עבור פאג'רו קצר, בנזין, מודל 2009. יד שמינית, 200 אלף ק"מ.
הרכב כן טופל בזמן על סמך הקבלות שהוצגו לי, וכן הוחלפה רצועת טיימינג בזמן לפני כשנה וכמה חודשים, ב180 אלף ק"מ.
הדברים שמטרידים אותי בבדיקה:
- בוצה במנוע.
- נזילה ממסרק הגה (אם בכלל זה ממסרק ההגה...)
- נזילה מתיבת העברה.
- תושבת גיר/נזילת שמן מהגיר.
- מייצב/מתלים.
השאלות שעולות לי:
1. האם כל הממצאים הנ"ל טבעיים לרכב בגיל שכזה, והאם הם פתירים ולא הרי גורל?
2. בזריקה גסה מאוד - על איזה סדר גודל של יישור קו אנחנו מדברים פה?
3. האם מדובר בנבלה שיש לסרבה?
טיפ למגיעים לנושא הזה: אל תקחו בחיים רכב כזה (או אולי בכלל?) לבדיקה במכון בדיקות. אני התפתתי כי שני המוסכים שרציתי לקחת אליהם לא יכלו לקבל אותי בשבוע הקרוב, אז ברוב טיפשותי הלכתי לשם. בקיצור, אל. סתם תצעו מעורפלים מהבדיקה ואז תמצאו את עצמכם מחפשים תשובות באינטרנט ועם מכרים.
מצורפות תוצאות הבדיקה.
133218133217133216133219
תודה רבה!
חבר , בדיקה זוועה.
לא צריך להמשיך לפרט.
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
ברוך הבא לפורום,
עקרונית - עדיף לקחת רכב לבדיקה במוסך טוב המכיר את הרכב ולא במכון בדיקה (אלא אם כן המטרה היא להוריד קצת מהמחיר שמבקש המוכר). ברוב המקרים מה שאתה מקבל זה אוסף של הערות שרובן חסר משמעות אמיתית, רק גורם לך לבלבול ואולי יגרום לאי רכישת הרכב.
מוסך שמכיר היטב את הרכב ידע להצביע מייד על הבעיות המרכזיות ולתמחר אותן וכך יהיה לך מידע חשוב בקבלת ההחלטה (או למו"מ מול המוכר).
הדבר שהכי מרתיע אותי זה רכב בין 11 שכבר החליף 8 בעלים ושוב עומד למכירה.... לא יודע כמה זמן החזיק אותו הבעלים האחרון אבל אתה אומר שלפי היסטוריית הטיפולים הכל נעשה בזמן (כמה שנים אחורה בדקת?).
לא התעמקתי בכל העמודים /שהעלת אבל בסיכום אני דווקא לא מוצא משהו חריג ומדאיג במיוחד, סימני נזילת שמן, קצת לכלוך וכו' - לא משהו שלא קיים בכל הרכבים בני ה-11-12 ומעלה שיש כאן.
אולי הכותב מעלי שפסל מיידית יוכל להסביר מה כל כך גרוע ברכב הזה.
ברוך הבא לפורום,
עקרונית - עדיף לקחת רכב לבדיקה במוסך טוב המכיר את הרכב ולא במכון בדיקה (אלא אם כן המטרה היא להוריד קצת מהמחיר שמבקש המוכר). ברוב המקרים מה שאתה מקבל זה אוסף של הערות שרובן חסר משמעות אמיתית, רק גורם לך לבלבול ואולי יגרום לאי רכישת הרכב.
מוסך שמכיר היטב את הרכב ידע להצביע מייד על הבעיות המרכזיות ולתמחר אותן וכך יהיה לך מידע חשוב בקבלת ההחלטה (או למו"מ מול המוכר).
הדבר שהכי מרתיע אותי זה רכב בין 11 שכבר החליף 8 בעלים ושוב עומד למכירה.... לא יודע כמה זמן החזיק אותו הבעלים האחרון אבל אתה אומר שלפי היסטוריית הטיפולים הכל נעשה בזמן (כמה שנים אחורה בדקת?).
לא התעמקתי בכל העמודים /שהעלת אבל בסיכום אני דווקא לא מוצא משהו חריג ומדאיג במיוחד, סימני נזילת שמן, קצת לכלוך וכו' - לא משהו שלא קיים בכל הרכבים בני ה-11-12 ומעלה שיש כאן.
אולי הכותב מעלי שפסל מיידית יוכל להסביר מה כל כך גרוע ברכב הזה.
תודה.
בעל הרכב הנוכחי עם הרכב כשנתיים.
ראיתי את כל (או את רוב) היסטורית הטיפולים (בצורה מצומצמת, כותרות) מ2009 עד 2018, כי היה מטופל במוסכים מורשים. הוצג לי מאין פלט סיכום כזה.
בנוסף, ראיתי מאמצע 2019 עד תחילת 2020 טיפולים שהוא עשה (היה עוד טיפול אחר כך שאין לו זכר אליו).
על פניו מבחינה מכנית נראה שהיה מטופל, אם כי, תוצאות הבדיקה העלו לי ספקות.. אולי אין מנוס מלקחת אותו שוב לבדיקה, רק הפעם למוסך.
ממליץ להשקיע 10₪ ולבדוק עבר ביטוחי של הרכב:
https://www.slika-ins.co.il/%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9/
זה מרכז הסליקה של חברות הביטוח.
מציג את העבר הביטוחי של הרכב, יכול להציג מידע מעניין
ממליץ להשקיע 10₪ ולבדוק עבר ביטוחי של הרכב:
https://www.slika-ins.co.il/%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9/
זה מרכז הסליקה של חברות הביטוח.
מציג את העבר הביטוחי של הרכב, יכול להציג מידע מעניין
תודה.
בדקתי איתו כבר שם, האוטו עבר תאונה לפני 8 שנים והיה מוגדר כ"אובדן גמור להלכה". טופל אחר כך במוסך מורשה של מיצובישי לפי דו"ח שמאי (לפי מה שראיתי בדף שהוצג לי). על פי ממצאי הבדיקה אין בכלל נזקה לשלדה. מעניין באמת מה קרה שם.
כמובן שמחיר הרכב "בהתאם", במיוחד בהשוואה למחירים שהרכב הזה מפורסם באינטרנט.
יש משהו בכתיבה בפורום שברגע שאתה כותב את המחשבות שלך, פתאום נופלים לך אסימונים.. אני מתחיל להרהר על קניית האוטו כעת..
אוטו ששוקם אחרי טוטאל לוסט, לא הייתי מבזבז עליו בדיקה, הייתי עובר הלאה.
שלום,
אשמח לשמוע את דעתכם על נתוני בדיקה מהיום עבור פאג'רו קצר, בנזין, מודל 2009. יד שמינית, 200 אלף ק"מ.
הרכב כן טופל בזמן על סמך הקבלות שהוצגו לי, וכן הוחלפה רצועת טיימינג בזמן לפני כשנה וכמה חודשים, ב180 אלף ק"מ.
הדברים שמטרידים אותי בבדיקה:
- בוצה במנוע.
- נזילה ממסרק הגה (אם בכלל זה ממסרק ההגה...)
- נזילה מתיבת העברה.
- תושבת גיר/נזילת שמן מהגיר.
- מייצב/מתלים.
השאלות שעולות לי:
1. האם כל הממצאים הנ"ל טבעיים לרכב בגיל שכזה, והאם הם פתירים ולא הרי גורל?
2. בזריקה גסה מאוד - על איזה סדר גודל של יישור קו אנחנו מדברים פה?
3. האם מדובר בנבלה שיש לסרבה?
טיפ למגיעים לנושא הזה: אל תקחו בחיים רכב כזה (או אולי בכלל?) לבדיקה במכון בדיקות. אני התפתתי כי שני המוסכים שרציתי לקחת אליהם לא יכלו לקבל אותי בשבוע הקרוב, אז ברוב טיפשותי הלכתי לשם. בקיצור, אל. סתם תצעו מעורפלים מהבדיקה ואז תמצאו את עצמכם מחפשים תשובות באינטרנט ועם מכרים.
מצורפות תוצאות הבדיקה.
133218133217133216133219
תודה רבה!
לא לגעת.
תודה חברים, החלטתי לוותר על התענוג.
הוכרז אובדן גמור להלכה כשהיה רק בן שנתיים.
כלומר השמאי אז העריך שהנזק ואובדן הערך הוא בסביבות ה150 אלף ש"ח?
מאז החליף המון ידיים, כנראה שרוב הידיים החזיקו במשך שנה או פחות וגילגלו את תפוח האדמה הלוהט הלאה.
באמת אתה רוצה להיכנס לזה?
שילמת מין הסתם אלפייה למכון הבדיקה. קח את זה כשכר לימוד.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.