PDA

צפייה בגרסה מלאה : מיגון מתחיל ל דאסטר חדשה

tulik23
25-03-21, 11:03
שלום
לא מזמן רכשתי את רכב 4X4 הרשאון שלי ואני מטייל מתחיל כרגע לא בשלב של הגבהות וכדומה אבך מה שכן אנחנו בקהילה יוצאים לטיולים והרכבים צריכים להיות ממוגנים
אני מתלבט בין 2 חברות רציניות שיש הבדל רציני במחיר בינהם ורציתי לדעת האם זה שווה את ההבדל במיוחד שאני לא מטייל ברמה היום יומית והרכב משמש אותי לנסיעה יוםיומית לעבודה ופעם ב חגים/ סופש יוצאים לטיולים
2 החברות הן PROJEEP ו RASTA
הבנתי ששניהן עובי המגן הוא 6ממ
אשמח לשמוע את חוות דעתם

ה PROJEEP כמעט בחצי מחיר יותר זול מה RAST ( ואני רואה הרבה רכבי שטח גדולים נקרא לזה עם מיגוני PROJEEP)

תודה

erezgur
25-03-21, 11:51
לא יודע מה זה "מיגון מתחיל", כיון שכנראה המיגון שתבחר היום יישאר על נרכב עד שתמכור אותו, אף אחד כנראה לא מחליף מיגונים לפי קצב התקדמות אתגרי השטח שהרכב עומד בהם.

האם ראית את שני המיגונים או אולי שמעת מאחרים - מהו ההבדל העקרוני ביניהם? האם בשני המקרים ממגנים את אותם חלקים?
קצת תמוה בעיני שיש הפרש של 100% ביניהם.

בכל מקרה - זו כנראה שאלה ספציפית לבעלי הדאסטר כנראה, נמתין להתייחסותם.

גיא
25-03-21, 12:49
חד משמעית וללא עוררין. רסטה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yovavz
25-03-21, 13:07
המיגון של ראסטה הוא הנפוץ ביותר ומבצע את עבודתו מצויין - לא שמעתי עליו תלונות מיוחדות (מעבר ליישור שכל מיגון צריך אחת לתקופה בהתאם לסגנון הנהיגה ושבילי הטיול)
על המיגון השני שמעתי תלונות בתחום שירות הלקוחות ואחריות על ההרכבה/איכות ההרכבה. בנוסף, אם אינני טועה, נתקלתי גם בתלונות על איכות המיגון עצמו (חוזק ואופן מיקום המיגון)
ממליץ בחום על מיגון עם כל החלקים ולא לחסוך על חלק כלשהו - אם מטיילים הרבה ובשטח מאתגר, המיגון משלם את עצמו די מהר.
אם אתה צריך בהמשך להגביר את רמת המיגון, אפשר גם להוסיף מיגוני סף (יש מפרוג'יפ, מרון בורקובסקי ומאספיר מיגונים כאלו).

tulik23
25-03-21, 16:37
האם ראית את שני המיגונים או אולי שמעת מאחרים - מהו ההבדל העקרוני ביניהם? האם בשני המקרים ממגנים את אותם חלקים?
קצת תמוה בעיני שיש הפרש של 100% ביניהם.

מבחינת החלקים הם ממגנים את אותם חלקים ( 5 חלקים)
לגבי המחיר זה ממש הפתיע אותי 2800 מול 5000 ש"ח

יש מצב שלדסטר המיגונים פחות טובים מאשר לרכבים אחרים (חברת PROJEEP) ? אני רואה הרבה רכבים עם מגוני PRO
בכל זאת יש התחשבות בעלות,יכול להיות הבדלשל כמה מאות זה הגיוני אבל כמעט כפול ??
לא חשבתי ש PRO הם כאלו גרועים

yovavz
25-03-21, 16:48
ביקשת חוות דעת וקיבלת תשובות.
התשובות לא מוצאות חן בעיניך, תחליף רב...
לעניין המחיר, 5,000 נשמע לי קצת הרבה. בעבר המיגון המלא של ראסטה נמכר סביב 3,700-4,200 אם אינני טועה.
יכול להיות שיש לסדנת פרוג'יפ מוצרים טובים, אבל לפחות במקרה של הדאסטר, המיגונים של מפעל ראסטה מומלצים יותר על פי נסיון בעלי הדסטרים שאני שומע/קורא.

GodsFather
25-03-21, 17:05
אולי אתה רואה הרבה מיגוני projeep כי הם זולים לרכישה ולכן קנו מהם יותר?

מהיכן אתה ומי מבצע את ההתקנה?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

tulik23
25-03-21, 20:04
אולי אתה רואה הרבה מיגוני projeep כי הם זולים לרכישה ולכן קנו מהם יותר?

מהיכן אתה ומי מבצע את ההתקנה?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

היי

אני מאזור הקריות

יכול להיות בגלל שהם זולים אני רואה יותר:(

לגבי הבחור הקודם, נכון שאלתי שאלה וזה לא אומר שאני לא מרוצה מהתשובה סתם זה נושא שמעניין אותי :)
בכל עסקה יש גורם כלכלי בסופו של דבר לצערי

erezgur
25-03-21, 20:22
אולי השרשור הבא גם יעזור - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/111127

בעקבות קישור שהעלה נמרוד בשרשור אחר, ראיתי שיש שם גם מיגון לדאסטר, אולי יעניין אותך לבדוק - https://gorillas.co.il/product/1261

גיא
25-03-21, 20:35
היי

אני מאזור הקריות

יכול להיות בגלל שהם זולים אני רואה יותר:(

לגבי הבחור הקודם, נכון שאלתי שאלה וזה לא אומר שאני לא מרוצה מהתשובה סתם זה נושא שמעניין אותי :)
בכל עסקה יש גורם כלכלי בסופו של דבר לצערי

אתה רואה הרבה פרו גיפ כי הם קרובים ...
שלחתי לך הודעה פרטית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

דור אריאל
26-03-21, 10:01
יש הרבה רסטה כי זה המיגון שהיבואן מתקין.
לא מכיר לא את זה ולא את השני..

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

-->