PDA

צפייה בגרסה מלאה : עצות נהיגה לאחר התקנת נעילה

yoav
12-03-06, 17:07
בשעה טובה ומוצלחת התקנתי נעילה אחורית (כלומר- דויד מדרך השטח התקין ואני הסתכלתי- כרגיל תודה על השירות המקצועי והאדיב). אני מבין שנצבר הרבה נסיון פה אצל הנעולים לגבי הרגלי נהיגה בכביש עם הנעילה, קולות צפויים תקינים ולא תקינים וכו'. אשמח לעצות "שימוש".
הנעילה אגב מתוצרת EZ LOCKER.

יוד.8)

מורי
12-03-06, 18:05
העיצה הכי טובה היא ללמוד את השינויים באופי הרכב עם הנעילה .תוך שבוע תרצה או לא כבר תבין לבד.לגבי רעשים:הנסיון שלי עם EZ LOCKER הוא שהיא רועשת ודופקת יותר מהלוקרייט ובאופן כללי די "אגרסיבית".
תתחדש!!! וסע בזהירות

yoav
13-03-06, 00:34
מורי- חרשתי פורומים רבים מארה"ב לגבי העסק- ויש שם הרבה דעות לכאן ולכאן. גם כאן בג'יפולוג יש שרשור שעוסק בהבדל בין הנעילות ומה שאתה מתאר לא מופיע שם כך שאינ לא ממש מבין- מה זאת אומרת "אגרסיבית"? (רועשת אני כבר מבין...)

מורי
13-03-06, 01:57
"אגרסיבית"=מורגשת באופן בולט במהלך הנסיעה אם ברעשים ואם בתחושה על הרכב.לעומת הלוקרייט שקצת יותר "ידידותית" לנהג.
הנכתב כאן הוא על בסיס נסיון בלבד ולא על בסיס עובדות טכניות.

karnaf
13-03-06, 02:48
מניסיון מר שלי
לא לוקחים סיבובים עם מכת גז!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה נגמר על הגג!!!!!!!!!

נמרוד
13-03-06, 13:48
יואב, האיזי והלוקרייט הן ממש אוטו דבר, אם יש בינהם הבדלים זה ממש ניואנסים, אין לך מה להתרגש על רכב קל - סמוראי... גם לוקרייט היא יחסית "אגריסיבית" . סע בזהירות, תרגיש בעצמך את הנעילה, אין לך ממ לחשוש, אתה רק תיהנה בשטח מעולם חדש ולא תבין איך נסעת עד היום פתוח.

yoav
13-03-06, 15:22
נמרוד תודה

מחרתיים יורדים לירדן ל 3 ימי שטח
מקווה לחזור עם "ההארה"...8-)

combina347
13-03-06, 19:25
בהתחלה אתה תרגיש את הרכב נזרק לצדדים בהעברת הילוך
כאשר אתה רוצה לבצע פניית פרסה עליך להאיץ בהתאם וללחוץ קלאץ או להסתובב עם כמות גז קבועה
בלי לעזוב אם תעזוב יתתכן ותרגיש רעשים ודפיקות חזקות ולא נעימות שיקפיצו לך את כל הרכב
עליך להמנע מבלימה פתאומית וחזקה אתה תשמע רעש שלא שמעת מעולם כאילו משהוא התחרבן לך
בטיול את תחייך עד שיתפסו לך הלכיים אם יש עוד שאלות אנחנו כאן
מקווה שעזרתי

-->