התחברות

צפייה בגרסה מלאה : צמיגי ADDO

YOSD
29-03-21, 14:16
שלום לכולם
האם מישהו מכיר את צמיגי ADDO ויכול לתת חוות דעת?
זה יצרן צמיגים הודי

תודה מראש

erezgur
31-03-21, 13:52
ברוך הבא לפורום,

אני לא מכיר את היצרן ומעולם לא שמעתי על צמיגים כאלו. אבל אפשר לשאול למה אתה שואל?

צמיגים הם אביזר בטיחותי מהמעלה הראשונה, הם הממשק היחידשל הרכב שלךף עם הקרקע. אתה אמור לשאוף מצד אחד לצמיג שיאפשר מרחק בלימה קצר ככל האפשר, ישמור על גמישות ורואך חיים מיטבי, יתפקד היטב בתנאי חורף (אחיזה טובה ופינוי מיים) וכמובן שבפורום שלנו - יאפשר אחיזה טובה עם הקרקע וישפר את יכולת הרכב להתקדם בתנאים השונים.

האם אין צמיגים לרכב שלך (איזה?) מאחד היצרנים המוכרים / המוכחים?

YOSD
31-03-21, 15:36
היי ארז
אני מודע היטב לעניין, תודה
זאת הסיבה שמאז שאני בפרויקט לא נכנס אלי למוסך צמיגים סיניים וחלפים סיניים בכלליות אני מעדיף לשלם יותר ולקבל איכות.

הבעיה שאני עובד באפריקה ונתקל בקשיים למצוא צמיגים טובים עבור מחפרון JCB
הגיע אלי ספק צמיגים שעובד עם היצרן ההודי הזה ואני מנסה לברר האם הם שווים משהו מבחינת המחיר הם באים עם תג מחיר די גבוהה שלא נופל ממחירים של צמיגים מהיצרנים הגדולים (הרפרנס שלי הוא המחירים פה)...

הירשפלד יובל
01-04-21, 16:46
אל תפסול פסילה טוטלית תוצרת הודית . זו גם פונקציה של מפעל האם ובקרת איכות . ATG , קבוצת אלייאנס ששייכת היום ליוקהמה מייצרת בהודו.
כמו כן , אם בצמ"ה עסקינן ועוד jcb , ישנם צמיגים הודים של BKT שהם למעשה צמיגי הבית/מפעל של jcb , ומייסיפרגוסון , חפש שם . אני משתמש בהם בארץ כמו גם הרבה כלי צמ"ה/חקלאות ואני לפחות מרוצה . כשמדובר בצמ"ה/חקלאות אתה מדבר על צמיגי ניילון ולא פוליאסטר.133304

-->