התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ייעוץ לפני קניית פורסטר שנת 2008

שירי קוגן
31-03-21, 13:07
שלום. אנחנו מתכננים לרכוש רכב שישמש אותנו ביום יום וגם לטיולי שטח קלים. לאחר בדיקה והתייעצות החלטנו לרכוש סובארו פורסטר 2008
יש לי כמה שאלות בנושא.
האם ניתן לבדוק את הרכב לפני רכישה במוסך רגיל או שצריך מוסך מתמחה בשטח?
על מה כדאי לשים דגש בבדיקה ?
ושאלה אחרונה ודי קריטית - מדובר ברכב שנת 2008 באיזור ה160,000 קמ עם הגבהת ספייסר והמחיר המבוקש עליו הוא 40,000 . המחיר גבוה בערך 10,000-15,000 שח מהמחירונים. האם הדבר מקובל הרכבים מסוג זה? האם מוגזם?
המון תודה וחג שמייח

Yaki5500
31-03-21, 13:10
אל תשלמו 30% מעל המחירון זו היסחפות.
מחירון או כמה שקלים יותר לרכב במצב טוב זה בהחלט מספיק
בידקו שהגבהת הספייסרים חוקית. אני משער שהיא לא אבל לא רוצה להגיד משהו נחרץ
בדיקה לרכב כזה מו לץ במוסך שמכיר את הרכב ויודע איך לבדןק אותו. בפורום סובארו יוכלו לכוון אתכם

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

שירי קוגן
31-03-21, 13:15
אל תשלמו 30% מעל המחירון זו היסחפות.
מחירון או כמה שקלים יותר לרכב במצב טוב זה בהחלט מספיק
בידקו שהגבהת הספייסרים חוקית. אני משער שהיא לא אבל לא רוצה להגיד משהו נחרץ
בדיקה לרכב כזה מו לץ במוסך שמכיר את הרכב ויודע איך לבדןק אותו. בפורום סובארו יוכלו לכוון אתכם

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

ההגבהה אינה רשומה- מניחה שאינה חוקית....

GodsFather
31-03-21, 13:38
ההגבהה אינה רשומה- מניחה שאינה חוקית....לא בטוח. יכול להיות שניתן להכניס, אבל זו לא העבודה שלך אלא של המוכר. שיהיה תנאי לעסקה.

לגבי המחיר - תראו את השוק, מה מצב הרכב אל מול המתחרים שלו וכו וכו... וכמובן, שיקולי הכיס הם שלכם. יש רכבים שהמחירון לא ריאלי לגביהם, האם זה מצדיק? לא בהכרח, אבל כוחות השוק מראים שיש להם ביקוש...

מחזק את שאמרו לפני - בדיקה יסודית במקום שמטפל ברכבים כאלה.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

erezgur
31-03-21, 13:41
אני עם יקי במקרה זה.

מדוע לשלם כל כך הרבה לרכב שאולי לא תוכלו להעביר אותו בצורה חוקית טסט?
חסרים רכבים אחרים בלוחות?

אם אתם כבר נעולים על פורסטר - אפשר לחפש רכבים נוספים, אפשר גם להתמקח עם המוכר או לפחות לנסות ולהבין כיצד הגיע למחיר הזה (בדקו גם במחירון אתר יד2 מה מחיר הרכב, שם זה אמור לשקף נכון יותר את מחיר השוק של הרכב (להבדיל ממחירון לוי יצחק)).

אם עדיין לא נעולים על דגם זה, זה זמן טוב לקחת כמה דקות ולהוסיף תשובות לשאלון המופיע בשרשור הנעוץ בראש פורום זה - אולי תוכלו לקבל כאן כיוונים נוספים ...

בכל מקרה - בהצלחה ברכישה.

שירי קוגן
31-03-21, 13:42
לא בטוח. יכול להיות שניתן להכניס, אבל זו לא העבודה שלך אלא של המוכר. שיהיה תנאי לעסקה.

לגבי המחיר - תראו את השוק, מה מצב הרכב אל מול המתחרים שלו וכו וכו... וכמובן, שיקולי הכיס הם שלכם. יש רכבים שהמחירון לא ריאלי לגביהם, האם זה מצדיק? לא בהכרח, אבל כוחות השוק מראים שיש להם ביקוש...

מחזק את שאמרו לפני - בדיקה יסודית במקום שמטפל ברכבים כאלה.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

האמת, לפי מצב הדרישה בשוק, המחיר יחסית סביר, עדיין גבוה מאוד מעל המחירונים ואני תוהה אם אנחנו יכולים למצוא בתקציב הזה רכב שירת אותנו טוב יותר מהפורסטר. הכוונה לרכב משפחתי שמשמש גם לטיולי שטח

שירי קוגן
31-03-21, 13:52
אני עם יקי במקרה זה.

מדוע לשלם כל כך הרבה לרכב שאולי לא תוכלו להעביר אותו בצורה חוקית טסט?
חסרים רכבים אחרים בלוחות?

אם אתם כבר נעולים על פורסטר - אפשר לחפש רכבים נוספים, אפשר גם להתמקח עם המוכר או לפחות לנסות ולהבין כיצד הגיע למחיר הזה (בדקו גם במחירון אתר יד2 מה מחיר הרכב, שם זה אמור לשקף נכון יותר את מחיר השוק של הרכב (להבדיל ממחירון לוי יצחק)).

אם עדיין לא נעולים על דגם זה, זה זמן טוב לקחת כמה דקות ולהוסיף תשובות לשאלון המופיע בשרשור הנעוץ בראש פורום זה - אולי תוכלו לקבל כאן כיוונים נוספים ...

בכל מקרה - בהצלחה ברכישה.

נראה שאני לא לגמרי נעולה. ממלאת את השאלון:)

raanan
31-03-21, 14:48
ואני תוהה אם אנחנו יכולים למצוא בתקציב הזה רכב שירת אותנו טוב יותר מהפורסטר. הכוונה לרכב משפחתי שמשמש גם לטיולי שטח
מרגע שאת תוהה, הכי טוב למלא את השאלון ע"מ להסתנכרן עם הדרישות/צרכים/פנטזיות לתקציב.

moshe_levy
31-03-21, 15:10
במחיר הזה אפשר להתחדש במודל או שניים, פחות קילומטר ולהתאים לשטח לפי ראות עינייך ויכולתיך.

Sent from somewhere....

-->