התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש מצבר קוטב צד acdelco, יש למישהו מושג איפה יש?

ybar
01-04-21, 15:28
חיפשתי טלפונית בהרבה חנויות חלפים אך לצערי אף אחד לא מחזיק מצבר כזה, אפילו בחנות שרכשתי מהם בעבר( אוטו מודיעין בחולון) הם כבר לא מחזיקים.
יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג את המצבר הזה?

ybar
01-04-21, 23:46
מי היבואן בארץ של מצברי acdelco ?

shmulikbg
02-04-21, 01:39
https://www.facebook.com/Acdelco-Israel-2015123701859249/

חושב שאהרון מונטקיו..

ybar
02-04-21, 08:59
הם לא מוכרים ללקוחות פרטיים

hadtomer
02-04-21, 12:55
האם אתה נעול רק על ה DELCO? אני שואל כי בשעתו לחבר טוב הלך המצבר במאזדה 5. ומתברר שגם שם הקטבים הפוכים. המצבר המתאים נמצא בטלרון באה"ת מודיעין. עקרונית הם לא ממהרים למכור לפרטיים- אבל מדובר במורשה פרסום כאן בפורום והם סופר-נחמדים ויעילים.

ybar
02-04-21, 14:46
כן אני מעדיף את המצבר של acdelco, גם בעבר תמיד רכשתי מצברים שלהם, מה גם שזה מצבר ״חזק״ ביחס לשנפ בעל מתח התנעה רגעי גבוה שטוב לי למנוע V8.

boaz avrahami
03-04-21, 06:52
חפש מצברי וורטא או בוש.
לא פחות טובים מ ACdekco.

למרות השוני בשמות זה אותו המצבר בדיוק שמשווק תחת שמות שונים.
מחיר חלקי חודשי אחריות ומה שיתן הכי טוב.
סביר שיהיה מה שאתה מחפש.

bazz270
03-04-21, 07:49
חיפשתי טלפונית בהרבה חנויות חלפים אך לצערי אף אחד לא מחזיק מצבר כזה, אפילו בחנות שרכשתי מהם בעבר( אוטו מודיעין בחולון) הם כבר לא מחזיקים.
יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג את המצבר הזה?

מחסני חלפים של יבואן UMI מחזיקים סחורה(כולל מצברים) של acdelco עבורי רכבי GM.

אם חשוב לך ספציפית הסוג והחברה ואין בארץ אתה תמיד יכול לייבא אחד (לפי דרישות ייבוא )

ybar
03-04-21, 14:42
חפש מצברי וורטא או בוש.
לא פחות טובים מ ACdekco.

למרות השוני בשמות זה אותו המצבר בדיוק שמשווק תחת שמות שונים.
מחיר חלקי חודשי אחריות ומה שיתן הכי טוב.
סביר שיהיה מה שאתה מחפש.

האמת אף פעם לא ראיתי מצבר של וורטה או בוש עם קוטב צד, המצבר היחיד שאני מכיר שקיים עם קוטב צד חוץ מדלקו זה שנפ.

ybar
04-04-21, 16:54
מחסני חלפים של יבואן UMI מחזיקים סחורה(כולל מצברים) של acdelco עבורי רכבי GM.

אם חשוב לך ספציפית הסוג והחברה ואין בארץ אתה תמיד יכול לייבא אחד (לפי דרישות ייבוא )

יש מצב שבמחסן חלפים של היבואן umi ימכרו לי מצבר מזויף של ACdelco ?
מצאתי מצבר אייסי במחסן החלפים המרכזי בת״א שנראה לי קצת חשוד עם מדבקות מקולפות ונתונים 12v 65rc 330(iec( מה דעתכם זה נתונים שמתאימים לרכב V8 שבמקור מגיע עם מצבר 62 אמפר?
65 rc זה מקביל ל62 אמפר/שעה?

bazz270
04-04-21, 17:13
1.לא פגשתי זיופים בumi.
2.בדרך כלל שמים אמפר שעה וזרם הנעה כפי הכתוב בהוראות יצרן.
3.אם זה רכב של umi ימכרו לך לפי מספר רישוי רק מה שמיועד לרכבך.

ybar
04-04-21, 17:32
הנתונים שציינתי זה הנתונים היחידים שמופיעים על המצבר. הם אומרים שבגלל שהרכב ישן בייבוא אישי אין להם נתונים על המצבר המקורי והציעו לי את מה שיש להם במחסן, מבחינת גודל פיזי ומיקום הקטבים הוא זהה למה שיש כרגע על הרכב.

bazz270
04-04-21, 17:45
אם זה רכב אמריקאי תמצא את הפורום שלו בארהב ותבקש שיצלמו לך את הדף של נתוני המצבר מתוך הוראות תיקון.

ybar
04-04-21, 19:20
יש טעם להתעקש על מצבר ״מקורי״ של ACdelco או שאפשר לרכוש בשקט מצבר של שנפ ?

asafpeleg
04-04-21, 19:26
יש טעם להתעקש על מצבר ״מקורי״ של ACdelco או שאפשר לרכוש בשקט מצבר של שנפ ?שנפ זה לא לרכוש בשקט.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

ybar
04-04-21, 19:33
בגלל זה רכשתי תמיד רק מצברים של אייסי, אבל היום אף אחד כמעט לא מחזיק מצברים שלהם.

ybar
04-04-21, 20:15
מוזר לי גם שלא מצוין על המצבר את הזרם התנעה הרגעי cca שזה הנתון הכי חשוב בהתנעת מנועים גדולים.

bazz270
04-04-21, 20:25
מאמין שלפי המק"ט שלו יהיה את הspec המלא

ybar
04-04-21, 23:56
המק״ט שרשום על המדבקה שעל המצבר הוא
זה עוזר להבין מה הנתונים של המצבר?88865385
מאז שיש לי את הרכב אני יודע שהמצבר שמתאים לו הוא 62 אמפר/שעה, ובמצבר שהוצע לי היום אין בכלל את הנתון הזה.

ybar
05-04-21, 17:43
מצאתי מצבר מיובא מארה״ב דלקו דגם 78-6mfi קוטב צד, הנתונים שמצוינים על המדבקה שעליו Rc 120,IEC 420, מה זה אומר לגבי זרם התנעה קר cca?לפי הנתונים הללו ניתן להבין מה הSpec האמיתי שלו?
אגב, המחיר שלו כולל מע״מ 1000₪ ללא מישלוח והתקנה עם 22 חודשי אחריות, מה דעתכם שווה את המחיר?

raanan
05-04-21, 18:27
לדעתי וזאת רק דעתי ...
חפש מצבר חדש ושלא שכב במחסן שנים
אשר מתאים מבחינת קטבים והכי גדול שנכנס לתושבת.
לא הייתי מחפש יותר מידיי ב SPEC .

אני גם הייתי שוקל לבצע שינוי בחיוט והקטבים כך שיתאים למצברים סטנדרטיים.

בהצלחה
רענן

ybar
05-04-21, 19:06
רענן, זה מצבר חדש שנמצא במחסן המרכזי בת״א umi, וזה הדגם הכי גדול פיזית שנכנס בתושבת אצלי וחזק שמיועד במקור לסוואנה.
המצבר של שנפ יותר חלש מבחינת הנתונים.

חנן-ג'יפולוג
05-04-21, 22:36
https://imageshack.com/i/po0ou22qj

https://sciencing.com/how-8681870-convert-reserve-capacity-amp-hours.html

ybar
05-04-21, 23:33
אוקיי הבנתי, אז למעשה יש למצבר הזה 650 cca שזה מצוין בשבילי ובדיוק כמו שהיה במקור לפי הוראות יצרן.
לגבי המחיר, הם מבקשים על מצבר כזה של דלקו 865₪+מע״מ עם 22 חודשי אחריות באיסוף עצמי מהמחסן ללא מישלוח והתקנה, מה דעתכם, מחיר טוב?

ybar
07-04-21, 16:25
המצבר שחשבתי שמצאתי אינו נמצא כרגע במלאי, אין עוד חנויות חלפים ״רגילות ״ שמחזיקות מצברים של דלקו חוץ מהמחסן המרכזי בת״א?
יש מצבר אחר(חוץ משנפ) עם קוטב צד פרט לדלקו שניתן להשיג בארץ? אופטימה?

raanan
07-04-21, 18:19
אוקיי הבנתי, אז למעשה יש למצבר הזה 650 cca שזה מצוין בשבילי ובדיוק כמו שהיה במקור לפי הוראות יצרן.
לגבי המחיר, הם מבקשים על מצבר כזה של דלקו 865₪+מע״מ עם 22 חודשי אחריות באיסוף עצמי מהמחסן ללא מישלוח והתקנה, מה דעתכם, מחיר טוב?
תגיד אתה אמיתי ?
אתה מחפש מצבר ייחודי (כנראה כמו הצמיגים) ,
ועד שאתה מוצא אתה שואל אם המחיר טוב ?

בכל מקרה, בהצלחה ...
רענן

Saar
07-04-21, 18:25
רענן, זה מצבר חדש שנמצא במחסן המרכזי בת״א umi, וזה הדגם הכי גדול פיזית שנכנס בתושבת אצלי וחזק שמיועד במקור לסוואנה.
המצבר של שנפ יותר חלש מבחינת הנתונים.
זה שהוא מיועד לסוואנה לא אומר הרבה כיוון שבסוואנה יש שני מצברים.
1 של 70 אמ/ש והשני של 60.
סער(שהחליף אתמול 2 מצברים לסוואנה שלו)

bazz270
07-04-21, 22:22
כמעט 1000 שקל על מצבר של 60 אמפר?

למה מה זה עשוי מזהב?

אסידלקו זה חברה בסדר (וגם זה רק בחלק מהליינים שלה )אבל לא יותר מזה לא צריך להגזים.

ובכללי.למה חשוב קטבים מהצד?אי אפשר לשנות לקטבים רגילים?
אם היה מספיק חוט והצורה של הכיפוף שלו לא הייתי חושב פעמיים.מי צריך את הדברים הנדירים האלה

ybar
08-04-21, 19:03
הוצע לי מצבר קוטב צד Fvp 78 אמפר(En670)(iec480) עם 15 חודשי אחריות ב 750₪ כולל מישלוח ומעמ.
מצבר ״ללא טיפול״, מה אומרים על החברה הזאת? למיטב הבנתי זו חברה שמייצרת בארה״ב.

hadtomer
08-04-21, 19:17
אתה יכול לקנות את הFVP בלב שקט- זה המצבר הכי טוב למי שמחפש רק AC DELCO. לאחרונה גם פורסם בארה"ב שהFVP הוא המצבר הכי מתאים למי שמסביר שרק AC DELCO מספק לו את מתח ההתנעה שהוא צריך. הדגמים החדשים של ה FVP מיועדים ספציפית למי שמחפש AC DELCO, מצליח סוף סוף למצוא את ה AC DELCO שדרוש לו- ואז לוקח מצבר אחר בפער של 100 שקל.

raanan
08-04-21, 19:20
הדגמים החדשים של ה FVP מיועדים ספציפית למי שמחפש AC DELCO,
שכחת להוסיף שיש גם אופציה להתאמה אישית לצבע הרכב

hadtomer
08-04-21, 19:29
שכחת להוסיף שיש גם אופציה להתאמה אישית לצבע הרכב

אני מדבר על הסדרה הכתומה.

כמו בסיפור על הארנב שרצה עוגת גזר, אבל לא היתה עוגת גזר בקונדיטוריה. חזר הארנב למחרת לקונדיטוריה ורצה עוגת גזר, אבל לא היתה עוגת גזר. וביום שישי הארנב חזר ושאל "יש עוגת גזר?" והקונדיטור חייך חיוך רחב ואמר לו "ארנבוני חמוד, ראיתי שכל פעם אתה מתבאס רצח שאין עוגת גזר. ואתה ארנב ויש לך יום הולדת מחר, אז החלטתי להפתיע אותך והלכתי לשוק, קניתי גזר, הכנתי לך עוגת גזר מדהימה עם קרם גזר כתום ונר בצורת גזר. לבריאות ארנב חביב". הארנב הסתכל בקונדיטור, כולו מאוכזב, ושאל : "יש לך מצבר FVP?".

raanan
08-04-21, 19:33
אני מדבר על הסדרה הכתומה.

כמו בסיפור על הארנב שרצה עוגת גזר, אבל לא היתה עוגת גזר בקונדיטוריה. חזר הארנב למחרת לקונדיטוריה ורצה עוגת גזר, אבל לא היתה עוגת גזר. וביום שישי הארנב חזר ושאל "יש עוגת גזר?" והקונדיטור חייך חיוך רחב ואמר לו "ארנבוני חמוד, ראיתי שכל פעם אתה מתבאס רצח שאין עוגת גזר. ואתה ארנב ויש לך יום הולדת מחר, אז החלטתי להפתיע אותך והלכתי לשוק, קניתי גזר, הכנתי לך עוגת גזר מדהימה עם קרם גזר כתום ונר בצורת גזר. לבריאות ארנב חביב". הארנב הסתכל בקונדיטור, כולו מאוכזב, ושאל : "יש לך מצבר FVP?".
ענק !
אבל חשבתי שבסוף הארנב יגיד העוגת גזר יקרה לי ,
יש לך שטרודל ?

אבי ביטר
08-04-21, 19:46
אתה יכול לקנות את הFVP בלב שקט- זה המצבר הכי טוב למי שמחפש רק AC DELCO. לאחרונה גם פורסם בארה"ב שהFVP הוא המצבר הכי מתאים למי שמסביר שרק AC DELCO מספק לו את מתח ההתנעה שהוא צריך. הדגמים החדשים של ה FVP מיועדים ספציפית למי שמחפש AC DELCO, מצליח סוף סוף למצוא את ה AC DELCO שדרוש לו- ואז לוקח מצבר אחר בפער של 100 שקל.

מדוייק.

gmike
08-04-21, 22:58
יש לי במשפחה 2 ברלינגואים שנוסעים עם FVP 70AH כבר בערך שנתיים, בלי בעיות.
נקנו עם 24 חודשי אחריות( או 20, לא זוכר כבר)
מצבר אטום שעושה את העבודה, אין תלונות

bazz270
08-04-21, 23:58
הוצע לי מצבר קוטב צד Fvp 78 אמפר(En670)(iec480) עם 15 חודשי אחריות ב 750₪ כולל מישלוח ומעמ.
מצבר ״ללא טיפול״, מה אומרים על החברה הזאת? למיטב הבנתי זו חברה שמייצרת בארה״ב.

יותר בכיוון של אלה שמייצרים את שיומי

ybar
09-04-21, 16:15

המצבר שהוצע לי הוא מדגם פרימיום ((זה מה שמופיע על המדבקה) מספר פריט Fvp 78-710
כנראה אני ארכוש בסוף את המצבר עם האחריות המורחבת לשנתיים ב840₪.

ybar
10-04-21, 17:05
למצברי Fvp ישנם שני דגמים, פלטיניום ווולטאדג׳, מישהו יכול להסביר מה למעשה ההבדל בין הדגמים( לא מדובר במצבר AGM )?

erezgur
10-04-21, 17:19
כלומר מצאת מספר מצברים העונים לתנאים הייחודיים שלך וכעת אתה מתלבט איזה מהם לרכוש?

תוכל לצרף קישור לשני הדגמים שאתה מתלבט ביניהם כדי שיהיה קל לחפש עליהם מידע?

ybar
10-04-21, 19:35
לא ,כרגע מצאתי רק דגם אחד במלאי הפלטניום אבל ראיתי בקטלוג שלהם שקיים גם מהדגם השני וולטאדג עם קוטב צד, וסתם עניין אותי מה ההבדלים בין הדגמים הללו שהוציאה החברה.

erezgur
10-04-21, 20:10
תראה,

רק מתוך התרשמות מהשרשור הזה אני מבין שאתה מחפש מוצר מאד נדיר לרכב שלך, כזה שכמעט ולא קיים בארץ.
כאשר סוף סוף הצלחת להגיע לאחד כזה, התלבטת רבות לגבי המפרט שלו והחלטת לבסוף להמשיך לחפש. לאחר חיפוש נוסף הגעת למוצר שמתאים כנראה, התחלת להתלבט לגבי המחיר. שוב הדעת למוצר שנוא בא בחשבון וכנראה אתה יכול לרכוש אותו וכעת אתה בודק לגבי ההבדלים בינו לבין מוצר שלא קיים בארץ ולכן לא רלוונטי עבורך?

אתה זקוק למצבר או לא?

ybar
11-04-21, 00:00
כן צריך מצבר, אבל מעוניין במצבר הכי גדול פיזית שניתן להכניס בתושבת וגם חזק מבחינת זרם התנעה קר(cca )

erezgur
11-04-21, 10:01
אז מה זה משנה לך שבחול יש לאותה חברה יש מצבר שלא מיובא ארצה?

בקיצור, אנסה שוב הפעם האחרונה - מציאות מצבר מתאים, קנה אותו.... מקסימום בפעם הבאה תקנה אחר.
בהצלחה....

נשלח מהנייד

ybar
12-04-21, 10:31
המצבר שהוצע לי הוא מדגם פרימיום ((זה מה שמופיע על המדבקה) מספר פריט Fvp 78-710
כנראה אני ארכוש בסוף את המצבר עם האחריות המורחבת לשנתיים ב840₪.

עדכון: גם המצבר הזה(מצאתי את אותו דגם בשתיי חנויות) ירד בסוף מהפרק מאחר שהתברר שהוא גדול פיזית בכ 30מ״מ מגודל התושבת ברכב.

ybar
14-04-21, 15:14
מאחר ואיני מצליח למצוא שום מצבר העונה לדרישותיי לצערי כנראה אאלץ לרכוש שנפ שזו האופציה הכי פחות טובה מבחינתי מאחר והמצבר שלהם יותר חלש ממצברים אחרים(אייסי/Fvp )אבל אין לי ברירה.

איל מ
14-04-21, 17:40
הבעיה היא לא הכוח שלהם, אלא העובדה שהם נוזלים.

gmike
15-04-21, 00:22
שנפ מוכרים תחת המיתוג שלהם גם מצברים תוצרת ג'ונסון קונטרולס (היצרן של וורטה ובוש). מאז שגיליתי את זה אני לא פוסל אותם על הסף.
תבדוק מי היצרן של השנפ שמתאים לך, אולי תופתע לטובה..

hadtomer
16-04-21, 06:29
מאחר ואיני מצליח למצוא שום מצבר העונה לדרישותיי .

חשבת לנסות אולי מצבר של AC DELCO?

סתם...סתם....אבל דבר אחד לא ציינת:

מהן המידות הפיזיות החיצוניות שדרושות לך?.

ולאיזה רכב זה נכנס.

לדעתי אלה 2 פרמטרים חשובים כי זה פותח לך 2 דלתות חשובות לקבלת עזרה. מבחינת המידות- יש כאן חברים שהם אלופי העולם במציאת דברים- יכולים לפתע למצוא לך מצבר מתאים במחסן בעזה. ומבחינת מידת התושבת-מי שיש לו רכב דומה בטוח יכול לומר לך מה הוא עשה כדי שזה כן יתאים.

ד ו ר ו ן
16-04-21, 09:55
״מה כבר ביקשתי?
לעבוד כמאלף אריות לבנים!
בא בנאדם, רוצה לעבוד, באמת. לא עצלן.
ולא נותנים לו לעבוד במקצוע שלו.
חרא מדינה״.

ybar
16-04-21, 16:55
חשבת לנסות אולי מצבר של AC DELCO?

סתם...סתם....אבל דבר אחד לא ציינת:

מהן המידות הפיזיות החיצוניות שדרושות לך?.

ולאיזה רכב זה נכנס.

לדעתי אלה 2 פרמטרים חשובים כי זה פותח לך 2 דלתות חשובות לקבלת עזרה. מבחינת המידות- יש כאן חברים שהם אלופי העולם במציאת דברים- יכולים לפתע למצוא לך מצבר מתאים במחסן בעזה. ומבחינת מידת התושבת-מי שיש לו רכב דומה בטוח יכול לומר לך מה הוא עשה כדי שזה כן יתאים.

אני צריך מצבר רק מקבוצה(Bci-75) כלומר עם קוטבי צד ומידות חיצוניות 230*180*187, אין שום אפשרות לשים מצבר יותר גדול פיזית מ 230 ממ אורך בתושבת.

-->