Aifer
01-04-21, 15:44
חג שמח,
בשלישי טיילנו 7 כלים בנקרות מזרחה.
כמה קמ' המדרגה עצירה לא. צהריים ואחד הילדים מזהה נזילת שמן אצלי (ZJ 98 V8) . לפי המיקום והצבע (אדום) - שמן גיר. בהנעה + שילוב הילוך משפריץ!!
פירוק גריל, מצבר ותושבת רדיאטור בשטח, נמצא צינור גומי מתחתית הקולר גיר (לא מקורי) עם קרע של 2 ס''מ....
1 בצהריים, שוקלים לגרור אבל מחליטים לנסות אטימה עם אפוקסי בטון + איזולירבנד בד רחב וחזק.
לאחר ייבוש , מניעים , טפטוף קל.... הבעיה - אין שמן גיר....
ואז עוברת שיירה , בכיוון מערב, עם גראנד WJ עם זוג חביב .
ואז הנהג שולף גאלון ATF4+ , נותן לי בברכת חג שמח. בנסיון לשלם מפטיר בחיוך "אחוות גראנדים"...
ממלאים שמן, מניעים וכונסים לחניון הר משא. ללא נזילה...
בנתיים דיסקו 3 שאחרי המדרגה פינצ'ר גלגל, יוצא לחפש קליטה סלולרית ומפנצר את הספייר.... מרפי
עכשיו הגראנד שלי כבר לא הבעיה...
מגיע פקח רטג נחמד לחניון, ועם קשר מנסים לחפש גלגל / צמיג לדיסקו. היחיד שיש לו נמצא בצופר ואינו עובד בחג....
ארוחת ערב, מחשבות ובודקים שוב את הגלגל הראשון שפוצץ. מגלים דפיקה בגאנט (גבעה פנימית). דוב נשלף אפוקסי בטון, תיקון זריז, ניפוח ו... קסם. מחזיק אויר .
בבוקר ,ממשיכים עד מואה , הגראנד שלי והדיסקו נפרדים וחותכים צפונה. שנינו מגיעים למרכז בשלום.
החברה חזרו דרך עשוש לכביש 40 .
לקחים:
שמן גיר (לקחת. הפסקתי לסחוב אחרי שנתיים עם הגראנד)
מחברים, תותבים, צינורות ובנדים חובה.
וכמובן אפוקסי בטון ואיזולירבנד חזק מאד .
חג שמח
Sent from my IN2013 using Tapatalk
בשלישי טיילנו 7 כלים בנקרות מזרחה.
כמה קמ' המדרגה עצירה לא. צהריים ואחד הילדים מזהה נזילת שמן אצלי (ZJ 98 V8) . לפי המיקום והצבע (אדום) - שמן גיר. בהנעה + שילוב הילוך משפריץ!!
פירוק גריל, מצבר ותושבת רדיאטור בשטח, נמצא צינור גומי מתחתית הקולר גיר (לא מקורי) עם קרע של 2 ס''מ....
1 בצהריים, שוקלים לגרור אבל מחליטים לנסות אטימה עם אפוקסי בטון + איזולירבנד בד רחב וחזק.
לאחר ייבוש , מניעים , טפטוף קל.... הבעיה - אין שמן גיר....
ואז עוברת שיירה , בכיוון מערב, עם גראנד WJ עם זוג חביב .
ואז הנהג שולף גאלון ATF4+ , נותן לי בברכת חג שמח. בנסיון לשלם מפטיר בחיוך "אחוות גראנדים"...
ממלאים שמן, מניעים וכונסים לחניון הר משא. ללא נזילה...
בנתיים דיסקו 3 שאחרי המדרגה פינצ'ר גלגל, יוצא לחפש קליטה סלולרית ומפנצר את הספייר.... מרפי
עכשיו הגראנד שלי כבר לא הבעיה...
מגיע פקח רטג נחמד לחניון, ועם קשר מנסים לחפש גלגל / צמיג לדיסקו. היחיד שיש לו נמצא בצופר ואינו עובד בחג....
ארוחת ערב, מחשבות ובודקים שוב את הגלגל הראשון שפוצץ. מגלים דפיקה בגאנט (גבעה פנימית). דוב נשלף אפוקסי בטון, תיקון זריז, ניפוח ו... קסם. מחזיק אויר .
בבוקר ,ממשיכים עד מואה , הגראנד שלי והדיסקו נפרדים וחותכים צפונה. שנינו מגיעים למרכז בשלום.
החברה חזרו דרך עשוש לכביש 40 .
לקחים:
שמן גיר (לקחת. הפסקתי לסחוב אחרי שנתיים עם הגראנד)
מחברים, תותבים, צינורות ובנדים חובה.
וכמובן אפוקסי בטון ואיזולירבנד חזק מאד .
חג שמח
Sent from my IN2013 using Tapatalk