traveler1or
01-04-21, 21:04
מי בעניין להרפתקה?
133307
133308
רוצה ""לפנק"" את הרכב הראשון שלי(פולו מודל 2000) במסע בשטח של גרוטראלי. 3 ימים מלאים בשטח
מה אני מביא להרפתקה
1. רכב פולו שנת 2000
2. רישיון וביטוח בתוקף(עושה לו במיוחד לאירוע)
3. יד טכני בסיסי.
4. תשלום על עצמי למארגני המסע (1350 ש"ח)
**אני מפתח תקווה **
מה מחפש:
שותף אחד (עדיף) או עד שני שותפים
2. ידע טכני טוב ברכבים כי במסע הזה הלא נודע והאתגרים גדולים
3. נכונות להשקיע בשפצור הרכב לקראת המסע(אני בחל"ת על כן אין לי את האפשרות להשקיע ברכב ) זה החלק הכי חשוב כי אין לי/לנו רצון לצאת למסע ולהיתקע אחרי 5 ק"מ , בנושא הזה אני שם דגש כי מחפש מישהו עם יכולות טכניות אבל גם נכונות להשקעה כספית וזמן להכשיר את הרכב למסע הזה , בולמים , גנטים , צמיגים וכו'....
4. אם הוא בעל מקום לשיפור הרכב בכלל יהיה מעולה, אם כי ישנה אפשרות גם אצלי בחנייה.
5. מעבר לעלות הכנת הרכב , ישנה את עלות המסע של 1350 למשתתף, כול את כל ההפקה ארוחות בירות וכו'
6. בן אדם זורם וסבבה.
7. נכונות לחוויה של פעם בחיים כנראה
מצרף תמונה של הרכב האגדי שלי שמלווה אותי נאמנה כבר למעלה מ 20 שנה.
אז מי מוכן לאתגר ולהרפתקה ?
133307
133308
רוצה ""לפנק"" את הרכב הראשון שלי(פולו מודל 2000) במסע בשטח של גרוטראלי. 3 ימים מלאים בשטח
מה אני מביא להרפתקה
1. רכב פולו שנת 2000
2. רישיון וביטוח בתוקף(עושה לו במיוחד לאירוע)
3. יד טכני בסיסי.
4. תשלום על עצמי למארגני המסע (1350 ש"ח)
**אני מפתח תקווה **
מה מחפש:
שותף אחד (עדיף) או עד שני שותפים
2. ידע טכני טוב ברכבים כי במסע הזה הלא נודע והאתגרים גדולים
3. נכונות להשקיע בשפצור הרכב לקראת המסע(אני בחל"ת על כן אין לי את האפשרות להשקיע ברכב ) זה החלק הכי חשוב כי אין לי/לנו רצון לצאת למסע ולהיתקע אחרי 5 ק"מ , בנושא הזה אני שם דגש כי מחפש מישהו עם יכולות טכניות אבל גם נכונות להשקעה כספית וזמן להכשיר את הרכב למסע הזה , בולמים , גנטים , צמיגים וכו'....
4. אם הוא בעל מקום לשיפור הרכב בכלל יהיה מעולה, אם כי ישנה אפשרות גם אצלי בחנייה.
5. מעבר לעלות הכנת הרכב , ישנה את עלות המסע של 1350 למשתתף, כול את כל ההפקה ארוחות בירות וכו'
6. בן אדם זורם וסבבה.
7. נכונות לחוויה של פעם בחיים כנראה
מצרף תמונה של הרכב האגדי שלי שמלווה אותי נאמנה כבר למעלה מ 20 שנה.
אז מי מוכן לאתגר ולהרפתקה ?