צפייה בגרסה מלאה : מוסך טרופר מקצועי במרכז הארץ (קרית אונו - פתח-תקווה - רמת-גן)
yuri.guller
02-04-21, 14:14
לאנשי הפורום שלום,
התחלתי לחפש לאחרונה ג׳יפ משומש לרכישה.
תקציב סביב 30K + יישור קו סביר.
קראתי מלא בפורומים כאן ועוד קצת התייעצויות עם חברים בעלי הג׳יפים וכרגע האופציות הן פאג׳רו ארוך 1999-2000, טרופר דיזל 2003-2004 או פראדו ארוך 1999-2000 (קצת מעל לתקציב אבל עדיין מתחשב בזה).
לפי מה שהבנתי, בין היתר גם מקריאה בפורום כאן, שבשנתונים האלה הדבר העיקרי זה מצב טיפול הרכב בשנותיו האחרונות.
משום שאני לא מכונאי וכבר ראיתי כאן סיפורים שגם היסטוריית טיפולים לא מבטיחה בטוחות, נראה שצריך להסתמך על מוסך אמין וטוב שיוכל לתת את מצב הרכב במעמד הרכישה וטיפול בו לאחר מכן.
לפראדו ולפאג׳רו יש לי המלצות חזקות, אבל לא לטרופרים.
אשמח להכוונה, אם יש (וגם בכל הקשור ביתר התובנות כאן :) ).
liontamer84
02-04-21, 14:22
ממליץ בחום על מוסך יוסה בסגולה - נועם רובין.
כבר כמה שנים מטפל אצלו, נועם אדם ישר שמכיר כל בורג בטרופר.
הבעיה הכי גדולה של הטרופר היא מוסכניקים חאפרים.
מוזמן לפנות בפרטי לשאול אותי איך אני למדתי את זה...
לאנשי הפורום שלום,
התחלתי לחפש לאחרונה ג׳יפ משומש לרכישה.
תקציב סביב 30K + יישור קו סביר.
קראתי מלא בפורומים כאן ועוד קצת התייעצויות עם חברים בעלי הג׳יפים וכרגע האופציות הן פאג׳רו ארוך 1999-2000, טרופר דיזל 2003-2004 או פראדו ארוך 1999-2000 (קצת מעל לתקציב אבל עדיין מתחשב בזה).
לפי מה שהבנתי, בין היתר גם מקריאה בפורום כאן, שבשנתונים האלה הדבר העיקרי זה מצב טיפול הרכב בשנותיו האחרונות.
משום שאני לא מכונאי וכבר ראיתי כאן סיפורים שגם היסטוריית טיפולים לא מבטיחה בטוחות, נראה שצריך להסתמך על מוסך אמין וטוב שיוכל לתת את מצב הרכב במעמד הרכישה וטיפול בו לאחר מכן.
לפראדו ולפאג׳רו יש לי המלצות חזקות, אבל לא לטרופרים.
אשמח להכוונה, אם יש (וגם בכל הקשור ביתר התובנות כאן :) ).אני יכול להמליץ מנסיון טוב שהיה לי על רמי רן ממוסך נחלת יצחק או מוסך הנחלה רמת גן
עשה לי מנוע מיבוא.
יש יותר זולים אולי אבל הוא בהחלט מכיר את הרכב מכל כיוון אפשרי.
בכל מקרה אמליץ לך מדם לבי. אל תוותר על בדיקה.
אם טרופר תבדוק אצל רמי
אם פג'רו אצל מי שהמליצו לך. למיטב זיכרוני דודי אמסלם הוא האיש לפגרו.
לגבי פרדו, סלחו לי כולם אבל אין הצדקה לטירוף של המחירים. פג'רו לא נופל ממנו בשום פרמטר ואני אומר את זה מנסיון של שנים בשטח.
בהצלחה.
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
המומלצים באזור מרכז לטרופרים הם אכן רובין וכמו כן עיסא ממוסך יסמין בתל אביב ורמי רן מנחלת יצחק
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
yuri.guller
02-04-21, 17:47
ראשית - תודה, ׳רשמתי׳ לפניי.
לגבי פראדו - האמת, אם היה מבבר פג׳רואים זמין לא הייתי חושב, אבל נראה לי קשה להשיג אחד ושלא יהיה ׳נבלה׳ כמו שמישהו כאן בפורום מתנסח. טרופרים ופרדואים מוסיפים למבחר...
מצטרף להמלצה על נועם רובין, ומצרף אזהרה מהמוסך המורשה של UMI בהוד השרון, מוסך צמרת, שמתיימר להיות "מומחה" ואני ממליץ להתרחק ממנו כמו מאש.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
באופן אישי מצטרף להמלצות על רמי רן ממוסך נחלת יצחק.
באופן אישי 2, מוכר טרופר, אבל מבקש יותר מ-30k
סביון
yuri.guller
05-04-21, 16:04
@סביון - לא הייתי בהאזנה, אם עדיין רלוונטי אשמח לדבר בפרטי. 054-4574462
בעל טרופר, טיפלתי את מוסך יוסה בפ"ת, לא זול אבל סידר את הרכב בצורה מקצועית ויסודית וגם שיתף אותי בתהליך הסביר והדגים, 2 מוסכים לא מומחים לטרופר סתם לקחו כסף ולא תיקנו כלום, ומוסך אחר שהזכירו אותו כאן כמומחה כאן סידר אבל גם עקץ על הדרך, לא אמין לחלוטין.
תיקח לבדיקה לפני קנייה אצל מוסך יוסה, בטרופר יש בעיית אטמים במנוע, צריך לשים לב לזה, להחליף לפני הזמן...
yuri.guller
30-07-21, 15:55
מבין לגבי הרמז האחרון לגבי אחד המוסכים שהומלץ, תודה, מזדהה.
חברים, ירדתי מהטרופר כאופציה באופן כללי, נראה שזה יותר מתאים לאנשים שממש מושקעים בעניין, אני פחות.
תודה לכולם, נתראה בשבילי הארץ!
אם אתה חושב שבכל רכב שטח אחר, משנתון זהה, אתה תהיה מושקע פחות, אתה עלול להתאכזב.
שחר גרינברג
31-07-21, 09:01
אם אתה חושב שבכל רכב שטח אחר, משנתון זהה, אתה תהיה מושקע פחות, אתה עלול להתאכזב.
מסכים
כל הרכבים בגילאים הללו דורשים יותר תחזוקה,
הטרופר הוא לא יוצא דופן הוא דורש תחזוקה מונעת ובתמורה אתה מקבל רכב שטח נהדר במחיר שפויי
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני הבנתי אחרת את המשפט:
זה יותר מתאים לאנשים שממש מושקעים בעניין, אני פחות.
אנשים שמושקעים בעניין טיולי השטח, במילים אחרות יותר hard core, להבדיל מפות"ש שמחפש אפשרויות טיול קלילות... לא התרשמתי שהוא בהכרח פוסל את הטרופר בשל השקעה נדרשת בתחזוקתו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.