צפייה בגרסה מלאה : חילוץ ועזרה הדדית
שלום חברים,
יש אנשים מקסימים בארץ שלנו!
אני מבקש לשתף אותכם במה שקרה לנו אתמול בערב,
קבוצה של 9 רכבים עמוסים אחרי 3 ימים במדבר .
אחד החברים עם גיפ רנגלר , שבר את התושבת של מוט ההגה ביציאה מהשטח .
בד"כ יש אצל החברים כמעט כל מה שצריך לחילוץ אך הפעם פיספסו אלקטרודות.
פתחנו בקשה בקבוצה עזרה הדדית בשטח ותוך מספר דקות קיבלנו הודעה שנדב יוצא לכיוון שלנו עם סוללות ואלקטרודות (יותר משעה נסיעה!).
נפתחה קבוצה יעודית ושם קיבלנו מבועז את הטלפון של יואב מעזוז (15 דק' מהמקום) .
התקשרנו ליואב שהגיע תוך 15 דק' עם רתכת ואלקטרודות .במקביל התקשרנו לנדב שלא יגיע אך הוא היה כבר קרוב והתעקש להגיע ולעזור.
ריתכנו ותוך 15 דק היינו בנסיעה צפונה .
אני מבקש שוב להודות מקרב הלב על העזרה והרצון הטוב של כולם ובמיוחד לנדב ויואב ותודה לחברי הקבוצה -עזרה הדדית בשטח ולאתר גיפולוג.
boaz avrahami
04-04-21, 09:31
תרשום את כל החברים שלך לקבוצות החילוץ.
היכולת לתמוך בארועים מבוססת על פרישה רחבה ביותר של מחלצים.
במיוחד עכשיו לאחר שקיבלתם סיוע והבנתם כמה זה חשוב תדאג שכולם יצטרפו וינסו גם לתרום בתורם
boaz avrahami
04-04-21, 10:06
בשם אריה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210404/5c3866a567569b1ababb3bdec7b53b88.jpg
אני שמח שהקבוצה עובדת היטב ומביאה תועלת.
ביום שני שעבר, גם אני נזקקתי לעזרה.
נשבר מיה ראשית ימין-קדמי. קפיץ במיטב שנותיו מה שנקרא, "רק" בן 19....
ביצעתי קיבוע עם נדנדות-סופה שאני מחזיק קבוע לצורך כל מיני קיבועים ותיקוני שדה, והמשכתי להוביל את הטיול.
קיבוע כזה טוב כפתרון זמני כדי להיחלץ לכביש קרוב ולדדות הביתה, אבל עוד ארבעה ימים קשים ומאות קילומטרים של שטח לפנינו.
הודעה בקבוצה הפעילה את החברים מיד. יואב פולס צלח את הפקקים מרמת השרון לחניון התת-קרקעי שלי בחולון, העמיס קפיץ קומפלט על ה-208GTI וירד דרומה, כדי לחבור אלי בכביש 25 ליד הכניסה למכתש הקטן.
אז שוב, כל הכבוד לאנשים הטובים שכאן, ובמיוחד ליואב, שזו לא הפעם הראשונה שהוא נחלץ לעזרה בנדיבות - תודה לך חבר יקר!
אני מצטרף לקריאה של בועז: כל מי שעדיין לא חבר בקבוצות - "קבוצת החילוץ ג'יפולוג" ו-"ערבות הדדית בשטח" - תצטרפו אליהן. מתישהו תזדקקו - וזה עובד.
מחמם את הלב לקרוא,
כל הכבוד למתנדבים בכל הקבוצות ואבן זו הזדמנות נוספת להצטרף לקבוצות החילוץ ולהנו. מהערבות ההדדית הזו, שכולנו מקווים שלא נזדקק לה אבל מאד מרגיע לדעת שיש לנו גיבוי שכזה בעת הצורך.
נשלח מהנייד
חול המועד, בבית עם הילדים.
אפשרות א' - להישאר בבית.
אפשרות ב' - להוציא את ה 208GTI לסיבוב התגרזנות בדרום עם תירוץ 'יוצא לעזור לחבר'...
שיקום מי שבוחר ב א'...
אפשרות א' - להישאר בבית.
אפשרות ב' - להוציא את ה 208GTI לסיבוב התגרזנות בדרום עם תירוץ 'יוצא לעזור לחבר'...
שיקום מי שבוחר ב א'...
מזכיר את הסיפור על הארבעה חברים שקבעו לצאת לטיול בשטח ולהפגש בחניון לילה ערב לפני.
ביום לפני היציאה חבר אחד מודיע שאשתו לא רוצה שיצא... חבל אמרו לו, קצת ירדו עליו בקבוצת וואטסאפ ונפרדו.
באותו ערב הם מגיעים לחניון הלילה ומוצאים את החבר שביטל כבר חונה שם, האוהל פתוח והמנגל עובד...
איך הגעת הגעת בסוף שאלו אותו?
אז ככה...
חזרתי מהעבודה, ואשתי שידעה שאני כועס שביטלה לי טיול חיכתה לי במיטה ערומה. אמרה לי: "תיקשור אותי ותעשה מה שאתה רוצה.."
אז קשרתי אותה, הסתכלתי לה טוב טוב בעיניים, ויצאתי להעמיס את הרכב ובאתי....
אפשרות א' - להישאר בבית.
שיקום מי שבוחר ב א'...
זה נותן משמעות חדשה למילה חילוץ.
צריך לקבוע מילת קוד לחילוצי דמה.
לצורך העיניין "נשבר לי החבצולטור" שמשמעותו היא "יאללה מפגש ספונטני בתרוץ של חילוץ".
(למען הסר ספק, זו בדיחה, אל תעשו את זה בקבוצות :) )
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.