התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מגן בוץ תחליפי, אביזר נחוץ?

מויש
04-04-21, 10:51
מגן הבוץ המקורי (הקשיח) נתלש בעליה למדרכה ברוורס.
את השני אפרק כדי שלא יאבד בנסיבות דומות,
יש תחליפיים רכים מגומי?
צריך את זה בכלל? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210404/70f1b007f435da893483f36a10d8133e.jpg

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

מיכה100
04-04-21, 11:53
עם הדיסקו הקודם איבדתי מגן בוץ אחורי אחד אי שם ברמת בוקר.
מעצלנות לא טיפלתי בעניין עד שזה הכשיל אותי בטסט.
המכון שמח לייצר לי במחיר סימלי מגן בוץ תחליפי עם חתיכת שטיחון גומי שנגזרה למידה במספריים, וחוברה עם פחפחים אל פנים הכנף.
הייתי בטוח שהאילתור המחופף הזה ינשור עד שאגיע הביתה, אבל הוא החזיק כמה שנים טובות עד שהרכב נמכר :D.
תכלס לשאלתך, עד כמה שאני מנחש מבחינת טסט או שתחבר את מגן הבוץ שנפל או שתסיר את השני.

נמרוד
04-04-21, 12:36
אני מפרק את מגיני הבוץ, אם הם קיימים, איך שאני קונה את רכב. לא נתקלתי בבעיות בטסט או בכלל. אולי אם יש מגן אחד הם שמים לב שמשהו חסר?

בכל מקרה, מויש, אם אני מזהה נכון יש לך היילקס צורה חדשה כמו שלי, אתה מוזמן לקבל את מגיני הבוץ שיושבים אצלי על המדף.

ד ו ר ו ן
04-04-21, 13:36
בגלל הטסט (שמעתי ממכר שהכשילו אותו על זה), וגם בגלל רגש אחריות מסויים למשתמשי הדרך האחרים.
בימים גשומים או כביש רטוב, הטנדר מייצר ענן ערפול מים גדול מאד מאחוריו וממש רואים איך זה מפריע לנהגים.
אז החזרתי את המגינים עם שיפור קטן.

ייצרתי חדשים משטיחון גומי קשיח, והם מחוברים לבסיס הכנף עם צירי דלת שטוחים.
ככה בשטח בירידת מדרגה הם מתקפלים לאחור, ואם יש מסלול שאני חושש שיתלשו, אפשר להצמיד אותם למעלה כיהן עם ציר.

יש פלח קטן שמונע את התנועה קדימה לתוך הגלגל.

דרור ברלי
04-04-21, 14:09
הכשלה בטסט בגלל שאין מגיני בוץ?...... וואלה, חדש אפילו לי.....

bazz270
04-04-21, 14:15
אותי הכשילו פעם על פנס רברס נוסף שבור שאני בעצמי הרכבתי(סתם פנס מאמזון ששמתי בגובה הוו גרירה).

זה או זוג מגני בוץ לסרן או בכלל בלי.לא צריך להרים להנחתה

מויש
04-04-21, 14:46
אני מפרק את מגיני הבוץ, אם הם קיימים, איך שאני קונה את רכב. לא נתקלתי בבעיות בטסט או בכלל. אולי אם יש מגן אחד הם שמים לב שמשהו חסר?

בכל מקרה, מויש, אם אני מזהה נכון יש לך היילקס צורה חדשה כמו שלי, אתה מוזמן לקבל את מגיני הבוץ שיושבים אצלי על המדף.אכן היילקס חדשה, הטסט הקרוב יהיה בעוד 3 שנים..
אקח את עצתך לפרק ולשמור במחסן (תוכל לשלוח תמונה של המדף? [emoji6])

אולי לקראת החורף אנסה לבצע משהו בדומה למה שדורון הציע.

תודה לכולם על התשובות

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

איל מ
04-04-21, 15:35
אני מודה שלי אין מגיני בוץ ואני כל הזמן אומר לעצמי שאטפל בזה.
הסיבה הכי חשובה למגני בוץ (ובמיוחד לבעלי צמיגי at שאוהבים לאסוף חצץ בחריצים) היא כדי לא להעיף את החצץ על שמשת המכונית שאחריכם. אותי עוד לא הכשילו, אבל אם יכשילו לא אתלונן.
בדיפנדרים (זצ"ל) היה נהוג לחבר להם שרשרת דקה מהכנף האחורית, כדי שברברס לא יתפסו בין הגלגל למדרגת סלע מזדמנת, וייתלשו (שילוב לא מוצלח של רכב שטח ומגן גומי גדול בהגזמה).

חנן-ג'יפולוג
04-04-21, 15:38
ממני ביקשו באחד הטסטים להגיע לטסט הבא עם מגיני בוץ. הרכבתי מגנים קטנטנים מאחור, של רכב פרטי, כך שהם לא נקרעים בשטח.

מיכה100
04-04-21, 15:57
זה או זוג מגני בוץ לסרן או בכלל בלי.לא צריך להרים להנחתה
כנראה שכך.

ד ו ר ו ן
04-04-21, 18:40
הכשלה בטסט בגלל שאין מגיני בוץ?...... וואלה, חדש אפילו לי.....
נאמר לי שזה תלוי רכב, בדגש על רכבים בהם הכנף לא מכסה את רוב הגלגל/אין כנף לגלגל (ע״ע משאיות).

בסופה יש חיפוי לרוב הגלגל.
בהיילקס ישן, הגלגל כמעט כולו מחוץ לכנף.

asafk
04-04-21, 19:02
יש בגרושים - אוניברסליים - באיביי.
אם כבר, שים אדום.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

-->