צפייה בגרסה מלאה : גיפ רנגלר 2008 או טויוטה לנד קרוזר 2008
מחפש גיפ לטייל בסופי שבוע אם הילדים קטנים שבע וארבע הגיפ יהיה בשימוש יום יומי של אישתי (5 אלף ק"מ בשנה בערך) מתלבט בין גיפ רנגלר קצר 2008 ללמד קרוזר קצר 2008 בערך אותו מחיר מה עדיף עלויות אחזקה וכ"ו
אלה לא רכבים שנוסעים 15 אלף קמ בשנה
והיום אנשים שמחזיקים בהם (רובם) לא דואגים להם ברמה גבוה כל כך..
חפש את השמור ביותר
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
לשימוש יום יומי של האשה, טויטה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קודם כל - ברוך הבא,
מניסיון - כמעט כל שרשור שמתחיל בהתלבטות לגבי רכב אחד או שניים נגמר בבחירה ברכב אחר....
אם אתה לא נעול על אחד משני אלו - כדאי לפרט דרישות וציפיות ואז אולי אפשר להציע עוד אפשרויות. ראה את השאלון שלנו בשרשור הנעוץ בראש הפורום, הוסף כאן תשובות קצרות לכל השאלות ויהיה קל יותר לעזור.
בין שני הדגמיים שרשמת, בלי מידע נוסף, כנראה כדאי לנד קרוזר.
נשלח מהנייד
אלה לא רכבים שנוסעים 15 אלף קמ בשנה
והיום אנשים שמחזיקים בהם (רובם) לא דואגים להם ברמה גבוה כל כך..
חפש את השמור ביותר
אתה בטוח אבי שמי שמחזיק ברנגלר 2008 לא דואג לו? (לא יודע בקשר לטויוטה) אבל בעלי הרנגלרים שאני מכיר דואגים מאוד לרכב, מטפלים, שומרים ודואגים להיות בטוחים שהרכב לא יאכזב אותם בשטח או מחוצה לו.
כמובן שהרוב מופנה לטויוטה...
תתפלא, אני מכיר כמה שלא כל כך שומרים על הרכב ,
לא חייב הזמנה, אפשרות של נהיגת שטח לא נכונה והריסת הרכב , גם עם מפלצת צריך לדעת לנהוג.
כמעט מכל בחינה - אני הייתי בוחר ברנגלר. מהמידע בפתיחת הדיון - זה צריך להיות רכב פאן, ולנדקרוזר הוא פרה שמנה לעומת הרנגלר שכל תכליתו להיות מהנה בשטח.
בשביל 5000 קמ בשנה לא משנה איזה רכב נוסעים.בו ביומיום. העיקר שיניע כל בוקר והמזגן יעבוד. אם הוא נקי ומתוקתק מבפנים סיכוי טוב שהגברת אפילו תאהב אותו בקטע של משהו מיוחד.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כמעט מכל בחינה - אני הייתי בוחר ברנגלר. מהמידע בפתיחת הדיון - זה צריך להיות רכב פאן, ולנדקרוזר הוא פרה שמנה לעומת הרנגלר שכל תכליתו להיות מהנה בשטח.
בשביל 5000 קמ בשנה לא משנה איזה רכב נוסעים.בו ביומיום. העיקר שיניע כל בוקר והמזגן יעבוד. אם הוא נקי ומתוקתק מבפנים סיכוי טוב שהגברת אפילו תאהב אותו בקטע של משהו מיוחד.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אלא אם היא תצטרך לעמוד איתו בפקק בקיץ כל יום.
מחפש גיפ לטייל בסופי שבוע אם הילדים קטנים שבע וארבע הגיפ יהיה בשימוש יום יומי של אישתי (5 אלף ק"מ בשנה בערך) מתלבט בין גיפ רנגלר קצר 2008 ללמד קרוזר קצר 2008 בערך אותו מחיר מה עדיף עלויות אחזקה וכ"ו
כנראה סיכוי גבוה יותר למצוא רנגלר שמור ועם קילומטראז׳ סביר מהשנים האלה.
רובם משמשים לפנאי/רכב שני ולא עושים מאות אלפי קילומטרים אצל קבלנים ולא גוררים בובקט למחייתם.
מצד שני, רנגלר זו חיה משונה - גג פלסטיק, גימור פנים ובידוד נחות (חום/קור/רעש) ובמודלים האלה אין מראות חשמליות.
זה דווקא מגניב אבל צריך לבדוק שלאשתך זה לא מפריע, היא זאת שצריכה לחיות איתו ביום יום.
לסיכום, רק סיבוב של האישה על שני הכלים יכול להכריע לדעתי.
אני משער שמרבית הנשים אם יעשו סיבוב ברנגלר קצר לעומת לנד קרוזר קצר יעדיפו את הלנד קרוזר.
איכות החיים בכביש בעיקר בפרמטרים שחשובים למי שאינו חולה שטח היא פי כמה וכמה טובה יותר בלנד קרוזר קצר.
אני משער שמרבית הנשים אם יעשו סיבוב ברנגלר קצר לעומת לנד קרוזר קצר יעדיפו את הלנד קרוזר.
איכות החיים בכביש בעיקר בפרמטרים שחשובים למי שאינו חולה שטח היא פי כמה וכמה טובה יותר בלנד קרוזר קצר.עד שמורידים את הגג, לפחות את החלק הקטן ואז פתאום הכל מקבל משמעות אחרת..
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
כן. של שמש בפרצוף ורעשים של רוח.
בואו רוב האנשים הנורמטיבים (לא אנחנו) יסבלו בסיטואציה הזאת. ולא סתם רוב הנשים שנוהגות ברנגלר קצר עושות את זה מהבית לקאנטרי ומשם לקפה שבקניון וחזרה הביתה. סיבוב שכולו הוא פחות משני קמ.
עד שמורידים את הגג, לפחות את החלק הקטן ואז פתאום הכל מקבל משמעות אחרת..
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
אין סיכוי שאני אוריד את הגג.
לקח לי כמה גשמים למצוא איפה להדביק פס כדי למנוע את הדליפה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.