התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עקיצה ב 30 שניות ( או ככה גונבים לכם את הרכב..)

דור אריאל
10-04-21, 14:43
טוויטר \ almog boker בטוויטר: "שגרה ביישובי הדרום. פריצה בשלושה שלבים והפעם בעין יהב: - חותכים את הגדר ההיקפית - מחברים את הרכב לכבל - גוררים ונעלמים https://t.co/JggyqnkBBG" (twitter.com) (https://twitter.com/bokeralmog/status/1380818707551825925)

ד ו ר ו ן
10-04-21, 16:59
שים לב שזה אחרי שהתמודדו (או שלא הייתה) אזעקה, שהסוייץ פתוח/שבור (ההגה מסתובב) והגיר בניוטרל.

זה לא 2 דקות עבודה, וממחיש שוב למה ברזלים זה חשוב.

איל מ
10-04-21, 20:58
בווטסאפ רץ גם הסרטון המקדים.
תהליך פריצת הרכב ושבירת ההגה לקחו כמה שניות.
למעשה, את רוב הזמן הם מבזבזים על להסתכל מסביב ולחכות שהרכב הגורר יתמקם.

hadtomer
10-04-21, 21:01
מה שממחיש, שוב ושוב ושוב: אם אתם לנים בחאן, בערבה, באזור מצפה רמון- מטר שרשרת 18 מילימטר עולה בל.כ כמה עשרות שקלים. ואם אפשר אז 20 מילימטר. 4 מטר שרשרת של אוניות, מנעול אחד גדול, לקשור את הסרן או את הגלגל לג'יפ של חבר או לעץ. ולא לוותר על מנעול ההגה. זה מסורבל, זה לא נוח, זה לא הפתרון המושלם, אבל זה יכול להציל.

11-04-21, 08:33
את הרכב שלי גנבו כך ממצפה רמון מחניה מסודרת ומאורת 200 מטר מתחנת המשטרה ליד אחסניית אנה
המקום נראה לי בטוח ובאופן חריג לא שמתי את השרשרת שחיברה את הגלגל לאוזן של הגרירה רק מנעול הגה וסוויטש סודי הופעלו

לדעתי אסור לישון בדרום בשום חאן שלא מאפשר החניית הרכב ליד האוהל
בו אתה נמצא

boaz avrahami
11-04-21, 08:43
מה זה יעזור לך שהאוטו יהיה ליד האוהל.
בערד הם ניתקו קראוון מאוייש מהטנדר אותו הם גנבו .

דרור ברלי
11-04-21, 12:03
לפי נתוני פוינטר - עליה של 240% (!!!) בגנבות רכב לעומת אותו רבעון אשתקד.
איזור הדרום כרגיל מככב.

אריה ברוך
11-04-21, 12:56
לצערי אנחנו נמנעים מלישון במקומות מסודרים בדרום כאשר הרכב לא צמוד אלינו.רק במקומות שיש שמירה מסודרת אנחנו נגיע לשם.
הפגיעה היא בנו בעלי הרכבים אבל גם לתושבים עצמם אשר התיירות נפגעת מכך.
הגיע הזמן שמישהו יעשה משהו בנדון.
השלב הבא והוא כבר הגיע זה חסימה לאור היום והורדה מהרכב תוך כדי איומי נשק...

היילקס אספנות
11-04-21, 13:47
בפסח האחרון חבר עם גמל הצטרף בלילה השלישי לקבוצת חברים שישנו בחאן נחל חוורים.
"הקמתי אוהל לגברת ולילדים בחאן אכלתי א.ע ויצאתי לישון בטנדר .....,,
מה לומר, מביך.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

amitaikl
11-04-21, 13:56
שרשרת של 33 חרוזים תלויה על המראה https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210411/f914a3ba8c57ca30e5d78f6b180c9ce2.jpg

Sent from my BE2029 using Tapatalk

Gilad
11-04-21, 14:08
240% ביחס לרבעון המקביל בשנה שעברה זו דמגוגיה זולה - ברבעון ההוא אף אחד לא יצא מהבית

בכל מקרה זה לא נראה טוב.
בחג טיילנו בדרום וישנו בבית מלון, השומר מיוזמתו אמר לי להחנות צמוד לעמדה שלו ברגע שראה את הרכב...

דרור ברלי
11-04-21, 14:33
רוב הגניבות הן מהבית. רובן בשיטת "דאבל" - פורצים לך הביתה ומנקים חפצי ערך, וגם לוקחים את המפתח של האוטו.

גניבה מחאן/מלון אולי יותר סקסית מבחינת התקשורת, אבל היא סוג של גניבה מזדמנת ובמיעוט. בדואי שעובד/עובר שם ראה לנדקרוזר חונה, הרים טלפון לבן-דוד שלו ונתן פרטים, וההוא כבר יגיע בלילה עם כל הציוד שצריך כדי לקחת.

לעשות?
מה לעשות?

תעמיסו עוד ברזלים ועוד שרשראות, תשנו בטנדר ותקוו לטוב.

asafk
11-04-21, 17:55
תישנו בשטח.
רצוי בחניון מבודד.
כל החאנים והמלונות האלה - גם פינוק מיותר, גם מחלות מין (טוב.. זה רק בחלק מהמלונות ורק אם מזמינים לחדר את... טוב. עזבו), וגם גונבים את האוטו. חבל.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

YoavR
11-04-21, 18:20
אם כולם ישנו בחניון מבודד הוא כבר לא יהיה מבודד...

tom1105
11-04-21, 20:34
אני רואה בעייה רק בטיול של מועדון טויוטה...
אצלנו פשוט מחנים מאחורי הטויטה איזה טרופר או רחמנה ליצלן דיסקו...
עוד לא נולד הגנב שהיה מוכן לגנוב טרופר [emoji3]

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

נדב ש.
11-04-21, 20:45
ברור שלנדקרוזר. שווה את משקלו בזהב.
מי יטריח את עצמו לגנוב טרופר או דיסקו?? אתה יודע כמה טרופרים או דיסקו אפשר לקנות רק במחיר של הדיפרנציאל של טויוטה?? 🤣🤣🤣

raanan
11-04-21, 20:56
ברור שלנדקרוזר. שווה את משקלו בזהב.
מי יטריח את עצמו לגנוב טרופר או דיסקו?? אתה יודע כמה טרופרים או דיסקו אפשר לקנות רק במחיר של הדיפרנציאל של טויוטה?? 🤣🤣🤣
סט מזרקים חדש של לנדקרוזר = טרופר דיזל 3.0

יואב פולס
12-04-21, 07:58
צר לי לבאס את בעלי ה'לא לנדקרוזר'. גם הרכב שלכם בסכנה בדיוק כמו כל לנדקרוזר.
גונבים פאג'רו Q וגם חדשים יותר, גונבים טרופרים, דיסקו, דיפנדרים כמובן. גונבים מכל הבא ליד.
אין רכב שטח שהוא מחוץ לסכנה, אז אם הרכוש שלכם יקר לליבכם, תוודאו שהגנב יעבור לרכב הבא.

boaz avrahami
12-04-21, 08:00
מזל שגרנד צירוקים ישנים לא גונבים...

דרור ברלי
12-04-21, 08:57
גונבים הכל. כל מה שאפשר.
זה לא רק עניין של סוג הרכב.
זה גם עניין לאומני.
ואני אעצור כאן כי תיכף יאשימו שאני פוליטי.....

danob
12-04-21, 14:15
240% ביחס לרבעון המקביל בשנה שעברה זו דמגוגיה זולה - ברבעון ההוא אף אחד לא יצא מהבית

וזו חלק מהסיבה שאחוז הגניבות עלה בצורה כל כך משמעותית.
הסגרים יצרו "מחסור" ברכבים גנובים והנבלות היו בלי "פרנסה" במשך תקופה ארוכה.

ליאור

דור אריאל
13-04-21, 01:46
רוב הגניבות הן מהבית. רובן בשיטת "דאבל" - פורצים לך הביתה ומנקים חפצי ערך, וגם לוקחים את המפתח של האוטו.

גניבה מחאן/מלון אולי יותר סקסית מבחינת התקשורת, אבל היא סוג של גניבה מזדמנת ובמיעוט. בדואי שעובד/עובר שם ראה לנדקרוזר חונה, הרים טלפון לבן-דוד שלו ונתן פרטים, וההוא כבר יגיע בלילה עם כל הציוד שצריך כדי לקחת.

לעשות?
מה לעשות?

תעמיסו עוד ברזלים ועוד שרשראות, תשנו בטנדר ותקוו לטוב.מהנתונים שפרסמה החברה עולה כי השיטה הפופולרית ביותר היא עדיין "שכפול מפתח" תוך כדי התחברות לשקע OBD של הרכב עם כ-42% מסך ניסיונות הגניבה. נתון זה מהווה ירידה קלה לעומת שנה שעברה (45%).

"תקיפה אלימה" (החלפת מחשב הרכב) הייתה הבאה בתור עם 34% מסך ניסיונות הגניבה. מדובר בעליה חדה ביחס לתקופה המקבילה אשתקד (28%). גניבת מפתחות מבית הלקוח הייתה אחראית ל-11% מניסיונות הגניבה, זאת לעומת 7% בתקופה המקבילה אשתקד.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

-->