צפייה בגרסה מלאה : Article: מדריך להתקנת נעילות לוקרייט בג'יפ סופה M240
ניתן לצפות בעמוד זה ב:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3979 (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3979-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A0%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%99%D7% 98-%D7%91%D7%92-%D7%99%D7%A4-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%94-M240)
אחלה כתבה!
בסרטון של פירוק הקורונה רואים על בית הדיפ' שריטות עמוקות שנראות שנבעו ממפגש בין הפניון לבית הדיפ' - אם לא שמת לב, ממליץ לבדוק את העניין.
לוקטייט 243 (נדמה לי שזה המספר) תופס גם על ברגים עם שמן
אחלה כתבה, כל הכבוד.
סביון להשכרה? :)
הסרטונים מהפנטים.
עוד מימי האדם הקדמון, יש שלושה דברים שאי אפשר להוריד מהם את העיניים:
מים זורמים
אש בוערת
ומישהו אחר עובד
boaz avrahami
11-04-21, 22:43
כל הכבוד לסביון. עובד ממש יפה
בסרטון של פירוק הקורונה רואים על בית הדיפ' שריטות עמוקות שנראות שנבעו ממפגש בין הפניון לבית הדיפ' - אם לא שמת לב, ממליץ לבדוק את העניין.
אחרי שאריאל הצביע על זה, אי אפשר לא לראות את האכילה המסיבית של הקייס על ידי הפיניון. מצד שני, האוטו נוסע סבבה, עובדה. לא יודע מה יש לבדוק, ההסבר ההגיוני הוא שזה כנראה שריד לתיקון מתישהו בהיסטוריה של הרכב.
1. סביון לא להשכרה, אני סובל אותו מספיק שנים כדי שסוף סוף אוכל להפיק ממנו תועלת.
2. ראינו את המכה הזאת וגם בדקנו האם יש משהו בפנים שנוגע או משתפשף והגענו למסקנה, או לפחות שכנענו את עצמנו, שזה שריד למפגש מהעבר. בגדול, הכוונה להאשים את חנן שלא עלה על זה בבדיקה.
3. תודה רבה.
לא הבנתי כלום, הסרטון לא ברור וההסבר מבלבל, מתי אתם באים להתקין איתי?
(סעמק, איזה תרוץ יהיה לי שהן עדיין במגירה אחרי הכתבה הזו)
לא הבנתי כלום, הסרטון לא ברור וההסבר מבלבל, מתי אתם באים להתקין איתי?
(סעמק, איזה תרוץ יהיה לי שהן עדיין במגירה אחרי הכתבה הזו)
צריך עזרה? למה לא אמרת לפני שכיתות ג' חזרו ללמוד? הייתי שולח את הילדה שלי (עם הקוקיות) שתרכיב לך.
למיטב ידעתי הם לא לומדים בשבתות, היא מוזמנת.
נראה שווה.
יודע שזה מצחיק, אבל יש לי טריוס ישן (2003) ואחרי הכתבה הזו ממש מתחשק לי לנעול אותה מאחורה.
מישהו יודע אם קיים לוקרייט או חברה אחרת דומה מתאים לדיפ' שלי?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.