צפייה בגרסה מלאה : (הועבר) מחפש ג'יפ ראשון
אהלן אני בן 22 השתחררתי לא מזמן, אני מחפש להשקיע תקציב של עד 25 אלף על ג'יפ ראשון שישמש אותי לטיולים בסופ"ש ונסיעות קצרות בתוך היישוב במהלך השבוע..
הסתכלתי על ניסאן טראנו קצר ואיסוזו טרופר, אפשר לשמוע חוות דעת על הכלים האלה? אני עם ראש פתוח ומוכן לשמוע המלצות על הכל.
שלום וברוך הבא,
העברתי את ההודעה שלך לפורום המתאים - התייעצויות לפני קניה + ג'יפאים מתחילים
אתה מבקש "המלצות על הכל", אז אני מניח שתסכים עימי שמה שמתאים לאדם א' לא יתאים לאדם ב', לכן אנחנו בדרך כלל מבקשים להבין מהן הדרישות והציפיות של מי שמעוניין לרכוש רכב.
במיוחד לשם כך ישנו שרשור נעוץ בראש פורום זה עם שאלון.
נסה לתת תשובה קצרה ועניינית לכל השאלות המופיעות בו ויהיה הרבה יותר קל לעזור לך.
ספציפית לגבי הרכבים שהזגרת - מדובר ברכבים ישנים למדי ועלויות התחזוקה בהכרח תהיינה גגבוהות, כנראה יותר ממה שאתה משער.
בדרך כלל לצעירים ללא משפחות וילדים, רכב השטח המתאים ביותר הינו ג'ימני - רכב שטח קשוח עם יכולות מירביות בשטח ועלויות סבירות יותר לאחזקה.
המלצה חד משמעית לגימיני
הבעיה שהתקציב שלך נמוך מדי, המחירים שלהם מאוד גבוהים.
קח בחשבון שאתה צריך להשאיר לפחות 3000 שקל לישור קו ראשוני
רכבים 2007-2008 נמכרים בערך ב 45K
בתקציב שלך יש
ספורטאז דור 1
טראנו
ויטרה דור 1
גרנד ויטרה דור 1
Xl7
סמוראי
גימני
פאג'רו q
פורסטר דור 1
אם לא תסביר איזה שטח אתה מכוון, כמה נוסעים, איזה קילומטראז, כמה מטען אתה לוקח, מי מטפל ברכב לא יוכלו להמליץ לך הצורה טובה וכל אחד סתם יזרוק מה הןא עצמו היה לוקח
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
קח בחשבון ש25 אלף זה אולי יספיק רק לסכום הרכישה, אתה תצטרך עוד כסף בצד ליישור קו/כל מקרה שיבוא. בכל מקרה יש לי טראנו קצר 99' כבר חצי שנה , אחרי יישור קו (סביבות 2500 שח עבודה עצמאית) הוא מפגין אמינות בינתיים. מוזמן לשאול כל שאלה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.