התחברות

צפייה בגרסה מלאה : החלפת סט הגבהה מצריך אישור הגבהה חדש?

tomitom
18-04-21, 18:02
היי,
כרגע יש לי אישור הגבהה ברישיון, אני מעוניין להחליף את הסט הקיים (קפיצים + בולמים) לסט חדש.
האם אני צריך לאשר את הסט החדש? או שהאישור הקיים מספיק. הבנתי שכשמאשרים סט הגבהה רושמים את המק״ט שלו, המקט הוא יחודי לכל סט כמו מספר סידורי? או שזה רק מייצג את הדגם של הקפיצי הגבהה

דרור ברלי
18-04-21, 18:04
....

נמרוד
18-04-21, 18:06
היי,
כרגע יש לי אישור הגבהה ברישיון, אני מעוניין להחליף את הסט הקיים (קפיצים + בולמים) לסט חדש.
האם אני צריך לאשר את הסט החדש? או שהאישור הקיים מספיק. הבנתי שכשמאשרים סט הגבהה רושמים את המק״ט שלו, המקט הוא יחודי לכל סט כמו מספר סידורי? או שזה רק מייצג את הדגם של הקפיצי הגבההלא צריך כלום.

hadtomer
18-04-21, 18:56
היי,
האם אני צריך לאשר את הסט החדש? או שהאישור הקיים מספיק. הבנתי שכשמאשרים סט הגבהה רושמים את המק״ט שלו, המקט הוא יחודי לכל סט כמו מספר סידורי? או שזה רק מייצג את הדגם של הקפיצי הגבהה

אהלן. ברוך הבא. לא נתת הרבה מידע אודות הסט שיש לך, הסט החדש וכו.

את התשובות לשאלות אלה תוכל למצוא רק אצל מי שמוכר ומתקין לך את סט ההגבהה. כחוק, כמובן. בפועל יתכן שתקבל כאן עצות רבות לכאן ולכאן, אבל בשביל מה ללכת בין שתי נקודות בדרך הארוכה? רכשת ערכת הגבהה כדת וכדין? כל התשובות לגביה תוכל למצוא אצל המוכר-והמתקין. וכל עצה אחרת שתקבל, לטובה או לרעה, לא תהיה טובה כמו מה שהחוק דורש מן המתקין שלך לספק לך.

erezgur
18-04-21, 19:36
נערך - טעות

-->