PDA

צפייה בגרסה מלאה : האגם הנעלם ליד אילת - סגור לרכבים, שימו לב.

ETenere
25-04-21, 15:20
אהלן,
אז אחרי 3 ימי טיול במדבר, תכננו לסיים את הטיול ברחצה מרעננת באגם הנעלם (כפי שעשינו בעבר לא מעט פעמים)
הגענו לשם ביום שבת, ומסתבר שחסמו לחלוטין את הירידה לכלי רכב.
גם בעזרת גדר, וגם בעזרת בולדרים גדולים שמונעים לחלוטין מעבר של כלי רכב למטה לאגם הנעלם.
לתשומת ליבכם, מי שתכנן להגיע לשם ולרדת עם הרכב למטה.

ET

six-86
26-04-21, 01:28
אהלן,
אז אחרי 3 ימי טיול במדבר, תכננו לסיים את הטיול ברחצה מרעננת באגם הנעלם (כפי שעשינו בעבר לא מעט פעמים)
הגענו לשם ביום שבת, ומסתבר שחסמו לחלוטין את הירידה לכלי רכב.
גם בעזרת גדר, וגם בעזרת בולדרים גדולים שמונעים לחלוטין מעבר של כלי רכב למטה לאגם הנעלם.
לתשומת ליבכם, מי שתכנן להגיע לשם ולרדת עם הרכב למטה.

ETכבר מעל לשלוש שנים סגור ,
שנה שעברה עוד היה ניתן לעבור את הבולדרים למעלה ולהתקדם כ 100 מ"ר עד הסיבוב , ושם היה חריץ עמוק שקיים שנתיים שלוש , בפסח הייתי שם ראיתי את הסגירה למעלה עם בולדרים וגדר .

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

ETenere
26-04-21, 15:45
כבר מעל לשלוש שנים סגור ,
שנה שעברה עוד היה ניתן לעבור את הבולדרים למעלה ולהתקדם כ 100 מ"ר עד הסיבוב , ושם היה חריץ עמוק שקיים שנתיים שלוש , בפסח הייתי שם ראיתי את הסגירה למעלה עם בולדרים וגדר .

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

אתה צודק, החריץ למטה אכן קצת הקשה לרכבים "רכים" להתקדם עד למטה, אבל עם הסופה אף פעם לא הייתה בעיה...

ככל הנראה הסגירה היא מפסח, כי בסוכות הייתי שם וירדנו עד למטה לקו המים :rolleyes:

יש מצב שהם סגרו עם גדר כל פעם וכל פעם פתחו פירצה בגדר, אבל הסוללת עפר היא חדשה (ככל הנראה מפסח אם אתה אומר שהיית שם אז...)

ET

-->